Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Answear.LAB témájú cikkek

Kép

Emlékszel még rájuk? Mutatjuk az elmúlt 25 év 25 legnagyobb trendjét

A '90-es évek végén és a kétezres évek elején a zeneipar kétségtelenül nagy hatást gyakorolt a trendekre, majd nem sokkal később a sztárvilág is becsatlakozott ebbe a spirálba, aztán a modellek és influenszerek kezdték el egyre jobban formálni a divatválasztásainkat.

Kép

Mutasd meg a világnak egyedi szépséged! - Az answear.LAB új limitált kollekciója, a No Shame fontos üzenetet közvetít

Az emberek valódi értéke külsőségektől független kéne, hogy legyen, ám olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés sokszor háttérbe szorítja a természetességet. Az önelfogadáshoz vezető út megtalálása komoly feladat, különösen, amikor rendre a környezetünk kiritikáival kell szembenéznünk. Az answear.LAB limitált No Shame kollekciója most azt az örök érvényű üzenetet hangsúlyozza, hogy a női test gyönyörű, és minden formában megérdemli a tiszteletet.

Kép

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kihívásokkal teli időkben pont olyan hősnőkre van szükség, mint amilyen te vagy - szögezi le az Answear.LAB a BE SHERO kollekció bevezetése kapcsán. A darabok dizájnja mögött Magdalena Pankiewicz illusztrátort köszönthetjük, ihletői között pedig a történelem ismert női hőseit.

Kép

A női testvériség mindent megváltoztathat

Megérkezett az answear.LAB limitált, SISTERHOOD kollekciója.