Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

A szív egészsége témájú cikkek

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

EZ az az ital, amit a kardiológusok messziről elkerülnek: nagyon veszélyes lehet a szívre!

Akár naponta néhány pohár mesterségesen édesített ital is drasztikusan megnövelheti a szív- és érrendszeri problémák kialakulását.

Kép

6 fűszer, amit a kardiológusok messziről elkerülnek: befolyásolhatják a vérnyomásodat!

Ha szív-, és érrendszeri problémákkal küzdesz, esetleg gyógyszert is szedsz rájuk, most azonnal iktasd ki az étrendedből a tiltólistánkon szereplő tételeket, mert a szakemberek szerint árthatnak az egészségednek.

Kép

10 étel, ami csökkenti a vérnyomást: gazdagok káliumban, magnéziumban, és még finomak is!

A szív egészségét támogató étrend betartása segíthet csökkenteni a vérnyomást. Különösen hasznos lehet például a káliumot és a magnéziumot tartalmazó ételek fogyasztása.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.