Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

A kulisszák mögött témájú cikkek

Kép

Hatalmas esés, törött borda: 8 dolog, ami megtörtént a Harry Potter forgatása alatt

Hiába telt el az első Harry Potter film bemutatása óta 22 év, a mai napig töretlen népszerűségnek örvendenek az alkotások...

Kép

Forrest Gump: a film, aminek forgatókönyve még most is egy dobozban porosodna, ha valaki véletlenül nem olvassa el

Az először regényként megjelenő Forrest Gump története csak a szerencsének köszönheti, hogy 1994-ben mozgóképben is megelevenedhetett. Nehéz indulás után a folytatás sem volt zökkenőmentes.

Kép

10 érdekesség, ami kiszivárgott az új Sex and The City évad kapcsán

Január 10-én Sarah Jessica Parker bejelentette, hogy közeleg a Szex és New York hivatalos feltámadása! Az eredeti sorozatot 1998 és 2004 között sugározta az HBO, hat évad alatt 94 epizódot ölelve fel. A New Yorkban élő legjobb barátok, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon), Samantha Jones (Kim Cattrall) és Charlotte York (Kristin Davis) főszereplésével készült show 54 Emmy-jelölést (ebből hetet nyert) és 24 Golden-díjat kapott.

Kép

4 híres ember, aki játszott az Alkonyatban, de már biztosan nem emlékszel rá

Az Alkonyatról rögtön mindenkinek Kristen Stewart és Robert Pattinson párosa ugrik be, pedig számos más híresség is feltűnt a filmben!

Kép

Híres színészek, akik verekedésbe keveredtek egy forgatás során

A hollywoodi csillagok nem a legnyugodtabb vérmérsékletű emberek. De azt azért senki nem gondolta róluk, hogy a fejük helyett az öklükkel akarják megoldani a problémákat.