Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Puszi témájú cikkek

Kép

Ritka pillanat! Katalin hercegné és Vilmos herceg csókja mindenkit meglepett a pólómeccsen

A hercegi pár mindig kínosan ügyel arra, hogy ne érintse meg egymást a nyilvános eseményeken. Most mégis kivételt tettek.

Kép

Intim pillanat! Nicole Kidman szerelmes fotójáról beszél ma mindenki

Valentin-nap alkalmából készült a közös kép a férjével.

Kép

Jennifer Aniston csókot váltott Ellen DeGeneresszel a kamerák előtt

A Jóbarátok sztárja biztosan nem számított arra, hogy az Ellen Showban való vendégszereplése alatt még egy csókra is sor kerül majd!

Kép

A puszin túl is van élet… 6 sajátos köszönési forma a Föld körül

A múltkor elég terjedelmes kirohanást intéztem a puszival köszönés intézménye ellen, részletesen elemezve, hogy milyen megpróbáltatásoknak van kitéve, aki megpróbálja elkerülni, hogy úton-útfélen illetéktelenek ajkaival találkozzon az arca. Azóta sokat gondolkoztam azon, hogy ha rajtam múlna, milyen köszönésformát választanék inkább. Összegyűjtöttem néhányat – kíváncsi vagyok, ti melyik országban élnétek szívesen, legalábbis ebből a szempontból!

Kép

Ha rajtam múlna, leszoktatnám a társadalmat a puszival köszönésről

A puszival köszönés számomra rém fárasztó és idegesítő művelet, amelynek során közelebb kerül az arcom idegen emberek ajkához, mint szeretném. De a helyzet ennél bonyolultabb. Mert valójában nem az a kérdés, hogy miért nem szeretek puszival köszönni (azért, amiért más ki nem állhatja a finomfőzeléket), hanem az, hogy miképp akadályozhatnám meg.

Kép

Mindenkit lesokkolt, amit Heidi Klum és fia csináltak a tengerben

Heidi négy gyermekével nyaral épp a Karib-tengernél.

Kép

A világ legjobb dolga – vagy gusztustalan és már-már perverz? Te adnál szájra puszit a gyerekednek?

David Beckham megtette, ez pedig nagy vihart kavart, hiszen erről a témáról mindenkinek van véleménye. Mi egy szakértőt és egy magyar sztárt kérdeztünk a témáról.

Kép

Eva Mendes, a puszikirálynő - Vicces fotók a szexi díváról!

Eva Mendest szeretjük, mert gyönyörű, mert tökéletes mindig a külseje, a sminkje, a frizurája, a ruhái, mert remek színésznő, mert mindig nagyon dögös pasijai vannak - bár ezért irigykedünk is rá -, meg mert nagyon szereti a rajongóit is. Bárhol is legyen, egy valamit nem felejt el: puszit mindig dob nekik. Nézzétek csak!