Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nyugalom témájú cikkek

Kép

6 tulajdonság, ami arra utal, hogy magas érzelmi intelligenciájú emberrel van dolgod

Az IQ, azaz az intelligenciahányados fogalmával mindannyian tisztában vagyunk. A viszonyítószám azt mutatja meg, hogy milyen intelligenciával, azaz értelmi képességgel rendelkezünk. De mi a helyzet az EQ-val? Az érzelmi intelligenciánk segítségével azt tudhatjuk meg, hogyan érzékeljük és kezeljük saját és mások érzelmeit. Neked magas az érzelmi intelligenciád? Pár apró tulajdonságból kiderül! Az Éva Magazin.hu írása.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

3 trükk, hogy új szintre emeld a kutyasétáltatás élményét

Kutatások is bizonyítják, hogy négylábú kedvencünk sétáltatása pozitív hatással lehet a fizikai és a mentális egészségünkre, úgyhogy ezt a programot nemcsak a kisállatunk, hanem a saját érdekünkben sem szabad kihagynunk a napjainkból. Íme néhány trükk, aminek a segítségével kihozhatod a maximumot ezekből az alkalmakból!

Kép

Van egy fantasztikus hatása az otthoni kertészkedésnek, amire mindenkinek szüksége lenne

Ha szóba kerül az énidő, a legtöbben az edzést, az olvasást, a tévézést választják - pedig a kerti munkáknak is helyet kellene hagyni a képzeletbeli listán. Máris eláruljuk, miért!

Kép

Tényleg be lehet pótolni hétvégén a hétköznap kimaradt alvást?

Sokan erősen megtolják a hétköznapokat, és alig 4-5 órára teszik csak le fejüket a párnára, mondván „majd hétvégén kialusszák magukat”.

Kép

5 dolog, amit semmiképp ne tarts a hálóban

Nyugodt éjszakák, kellemes ébredés, és egy hely a lakásban, ahova bármikor elvonulhatsz, ha magányra, csendre, harmóniára vágysz. Ez a tökéletes háló három nélkülözhetetlen ismérve. Viszont ahhoz, hogy a tiéd is minél közelebb állhasson ehhez, nem elég arra koncentrálnod, mit hogyan tegyél hozzá. Az is legalább ilyen fontos, mit ne tarts benne. Az 5 tiltólistás elem következik.

Kép

Ez a különös oka van annak, hogy miért épp kék színűek az ülések a repülőgépeken

Nem véletlenül erre az árnyalatra esik a légitársaságok választása!

Kép

Introvertált vagy? 5 kutyafajta, amelyik tökéletes társad lehet

Ha szeretsz egyedül lenni, de örülnél egy kutyusnak, megmutatjuk, milyen fajták közül érdemes válogatnod.

Kép

Ilyen volt kisfaluból belecsöppenni a városi életbe

Izgalmas a városi pörgés, de – a tévhitekkel ellentétben – a vidéki élet közel sem olyan unalmas, mint azt sokan hiszik.

Kép

3 meglepő stresszűző módszer

A fejeden ugrál a főnököd, a pasiddal veszekszel vagy épp a barátnőd borított ki? Ha gyorsan szeretnél lenyugodni, vesd be ezeket a meghökkentő trükköket: