Ha egy ékszert szerzel be tavaszra, ez legyen az!
Ez a szezon abszolút kedvence, ráadásul elképesztően variálható.
Forrás: Getty Images
Ez a szezon abszolút kedvence, ráadásul elképesztően variálható.
Omlósan tömény és játékosan fűszeres édesség, végtelenül egyszerű összedobni. Hétköznapokra, de akár ünnepi alkalmakra is kiváló süti, mert végtelen számban variálható az ízesítése és díszítése. Nálunk alapdarab, ovis szülinapokra és ünnepre mindig jut belőle. Mascarponéval, tejszínnel és friss idénygyümölcsökkel is isteni, de étcsokival és magvakkal mégjobb.
Ha nincs kedved vasárnapi desszerttel szöszölni vagy épp időd híján vagy, mint ahogy most én is, ajánlom tesztelésre a következő receptet. A sajkrémes málnahab a diós zabkeksszel összeérve olyan isteni finom ízvilágot eredményez, hogy nincs az a több órás sütés-főzés, ami ezt képes volna egy lazulós vasárnap überelni.