Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Igaz témájú cikkek

Kép

5 hidegrázós részlet a Black Mirror új évadából, ami előrevetíti a jövőnket

Minden túlzás nélkül egy emberként várta a világ a világhírű, kicsit utópikus, társadalom kritikát megfogalmazó és sokszor keményen őszinte sorozatot, amelynek minden része más szereplőgárdával, más történetet bemutatva tárul elénk.

Kép

Híres emberek, akikről azt rebesgetik, hogy rosszak az ágyban

A hírnévnek megvannak az árnyoldalai is. Nemcsak a tehetségre kíváncsiak az emberek, hanem a titkokra is. A pletyka pedig sokszor tud bélyeget nyomni egy sztár személyiségére.

Kép

5+1 horrorfilm, amely városi legendákon alapszik

A városi legendák generációkról generációkra hagyományoznak át olyan történeteket, melyek középpontjában félelmetes vagy misztikus cselekmények állnak. Nem csoda, hogy a horror műfaja szívesen merít ezekből.

Kép

15 dolog, amit egy vékony alkatú lány sem akar hallani

A nők többsége állandóan fogyókúrázik, vigyáz az alakjára, leadna néhány kilót, és ha sikerült, úgy szeretne maradni. De vannak olyanok, akik természetesen, megerőltetés nélkül karcsúak. Ők pedig inkább híznának. Nekik sem könnyebb. Sőt! 19 olyan mondatot gyűjtöttünk össze, amit semmiképp ne mondj, ha egy ilyen természetesen vékony alkatúval beszélgetsz!

Kép

Szépségmítoszok - Mi igaz és mi hamis? Eláruljuk!

Helyettesíthető a borotvahab tusfürdővel? A sütőpor tényleg fehéríti a fogakat? Leteszteltük a mindennapi szokásokat és eláruljuk, mi az, ami tényleg fontos és miről érdemes inkább lemondanod.

Kép

8 sorsfordító hívás, 8 újjáéledt szerelem története

Éppen szingli vagy? Feltétlenül böngészd át a mobilodat, a noteszodat, nézd végig az iwiwen a barátaidat: egy tanulmány szerint ugyanis a párkeresők 33%-a már jó ideje ismeri jövendőbeli partnerét – nincs is más dolgod, mint felhívni és megbeszélni vele egy találkozót.