Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Happy end témájú cikkek

Kép

Híres párok, akik idén nyáron vetettek véget a kapcsolatuknak

Kiskorunkban sokat ábrándozunk arról, amit a mesékből olvastak nekünk, miszerint egy nap megismerjünk életünk szerelmét, akivel halálunk napjáig boldogan élünk.

Kép

Amikor a boldogan éltek, míg meg nem haltak csak egy álom marad! Avagy 10 romantikus film, aminek nem lett happy end a vége

Van olyan, hogy egy romantikus film a vártnál sokkal életszerűbbre sikerül.

Kép

5 híres pár, akik bebizonyították, hogy a távkapcsolat is lehet működőképes

Sűrű beosztásuk miatt a hírességek gyakran kényszerülnek távkapcsolatba, de szerencsére ez sok esetben egyáltalán nem jelent egyet a szakítással.

Kép

7 sorozatbeli szerelmespár, aki nem kapta meg a happy endet: és ezzel a mi szívünket is összetörték

Sajnos nem minden szerelmi történet végződik happy enddel, és bár anno nagyon reméltük, hogy az alábbi sorozatos párok a végén egymásra találnak, ez mégsem teljesen így lett...

Kép

Nyál, nyál, nyál! – A happy end csak egy szirupos ökölcsapás az agynak

Miért nem végződhet az Oroszlánkirály a veszprémi állatkertben? Hogyan vághatja ki a farkas gyomrából a vadász azt a szerencsétlen Piroskát és a nagymamát? Miért nem tudott Szauron a végzet hegyének bejáratára – az egyetlen helyre, ahol őt meg lehet semmisíteni – rakni egy nyamvadt kis lakatot? Jancsi és Juliska miért nem lettek súlyos cukorbetegek? A Reszkessetek, betörők!-ben miért nem csukja le végre a szülőket a gyámhatóság?

Kép

A Szex és New York alkotói bevallották: más befejezést szántak a sorozatnak!

Már több, mint 10 éve befejeződött a sorozat, ám most ismét kiderült egy újabb titok róla! Rajongóknak kötelező olvasmány!