Az olívaolaj hamarabb romlik, mint gondolnád: mutatjuk, hogy tartsd frissen a lehető legtovább
Megváltozik a színe és az állaga, és a legfinomabb étel ízét is el tudja rontani. Ezért érdemes néhány tippet betartani, hogy sokáig friss maradjon.
Megváltozik a színe és az állaga, és a legfinomabb étel ízét is el tudja rontani. Ezért érdemes néhány tippet betartani, hogy sokáig friss maradjon.
Megveszed a zöldségeket, gyümölcsöket a zöldségesnél vagy egy szupermarketben, bedobod őket a hűtőbe vagy a kamrába, majd mérges vagy, hogy pár nap után már nincsenek épp csúcsformában? Próbáld ki a következő trükköt!
Ha nincs kedved vasárnapi desszerttel szöszölni vagy épp időd híján vagy, mint ahogy most én is, ajánlom tesztelésre a következő receptet. A sajkrémes málnahab a diós zabkeksszel összeérve olyan isteni finom ízvilágot eredményez, hogy nincs az a több órás sütés-főzés, ami ezt képes volna egy lazulós vasárnap überelni.