2018-as trend témájú cikkek

A 90-es évek elfeledett táskája újra trendi

Divat
Figyelem, visszatér a 90-es évek egyik legforróbb trendje. Ha azt hitted, az elmúlt két évben már mindent előszedtek a múltból, akkor most figyelj!

Ez a csizmatrend ural mindent idén ősszel

Divat
Ha ősz, akkor csizmák. De vajon melyik fazonért fogunk megbolondulni idén ősszel? Mi már tudjuk a választ!

1 perc stílus: az oversized kabátoknál idén már csak a supersize lehet a jobb

Divat
A rétegek közepette megvan az a luxusunk, hogy divatosan veszhetünk el abban, amit viselünk, hiszen az supersize trend most lest csak igazán aktuális.

10 Spinédzserek inspirálta ruhadarab őszre

Divat
A Spinédzserek bár idén lett 23 éves, mégis a mai napig képes olyan hatást gyakorolni a trendekre, ami bizony kevés filmnek sikerült. Nem is tudjuk, hogy Cher Horowitz szuper high-tech gardróbja, a filmben viselt 50 szettje, vagy a gimi szerelmi élete érdekesebb a 97 percnyi játékidőben, ám egy biztos, a film még ma is tökéletes divatiránytűként szolgál.

Heti shoppingszemle: 10 vagány darab a vadnyugat jegyében!

Divat
A korábbi szezonok után szabadon, szintet lépett a vadnyugati láz, és már nem csak egy-egy kiegészítő jöhet szóba, hanem minden olyan darab, amire egy cowboy is csak igent mondana.

Gigi Hadid nem bír a biciklis nadrág nélkül élni

Divat
Mi van veled, Gigi? Nem ezt szoktuk meg tőle... A modell két egymás követő nap is ugyanarra a szettre szavazott, de vajon melyik trendi ruhadarab rabolta el ennyire a szívét?

Ilyen lenne a Szex és New York szereplőinek stílusa, ha 2018-ban indult volna a sorozat

Divat
Tudtad? Júniusban lesz 20 éve, hogy Amerikában leadták a Szex és New York első részét. De vajon hogy alakult volna a csajok öltözködése, ha a sorozat 2018-ban indult volna?

Lakberendezőnk ajánlja: 8 trend, ami 2018-ban szuper menő irányzatnak számít

Lakberendezés
Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legmenőbb stílusirányzatai és kellékei az enteriőrökben, az InStyle lakberendezőjeként arra is adok ötleteket, hogyan használd a különböző irányzatokat a térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Életmód
Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amelyek idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Az ombre és a balayage már nem menő: az alábbi trend hódít a nők körében

Szépség
Nem gondoltuk volna, de ez is eljött: a balayage után itt a legújabb őrület!

Egy 2018-as trend, amit a stílusikonok már viselnek

Divat
Ők már teljesen rápörögtek!