Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

2018-as trend témájú cikkek

Kép

A 90-es évek elfeledett táskája újra trendi

Figyelem, visszatér a 90-es évek egyik legforróbb trendje. Ha azt hitted, az elmúlt két évben már mindent előszedtek a múltból, akkor most figyelj!

Kép

Ez a csizmatrend ural mindent idén ősszel

Ha ősz, akkor csizmák. De vajon melyik fazonért fogunk megbolondulni idén ősszel? Mi már tudjuk a választ!

Kép

1 perc stílus: az oversized kabátoknál idén már csak a supersize lehet a jobb

A rétegek közepette megvan az a luxusunk, hogy divatosan veszhetünk el abban, amit viselünk, hiszen az supersize trend most lest csak igazán aktuális.

Kép

10 Spinédzserek inspirálta ruhadarab őszre

A Spinédzserek bár idén lett 23 éves, mégis a mai napig képes olyan hatást gyakorolni a trendekre, ami bizony kevés filmnek sikerült. Nem is tudjuk, hogy Cher Horowitz szuper high-tech gardróbja, a filmben viselt 50 szettje, vagy a gimi szerelmi élete érdekesebb a 97 percnyi játékidőben, ám egy biztos, a film még ma is tökéletes divatiránytűként szolgál.

Kép

Heti shoppingszemle: 10 vagány darab a vadnyugat jegyében!

A korábbi szezonok után szabadon, szintet lépett a vadnyugati láz, és már nem csak egy-egy kiegészítő jöhet szóba, hanem minden olyan darab, amire egy cowboy is csak igent mondana.

Kép

Gigi Hadid nem bír a biciklis nadrág nélkül élni

Mi van veled, Gigi? Nem ezt szoktuk meg tőle... A modell két egymás követő nap is ugyanarra a szettre szavazott, de vajon melyik trendi ruhadarab rabolta el ennyire a szívét?

Kép

Ilyen lenne a Szex és New York szereplőinek stílusa, ha 2018-ban indult volna a sorozat

Tudtad? Júniusban lesz 20 éve, hogy Amerikában leadták a Szex és New York első részét. De vajon hogy alakult volna a csajok öltözködése, ha a sorozat 2018-ban indult volna?

Kép

Lakberendezőnk ajánlja: 8 trend, ami 2018-ban szuper menő irányzatnak számít

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legmenőbb stílusirányzatai és kellékei az enteriőrökben, az InStyle lakberendezőjeként arra is adok ötleteket, hogyan használd a különböző irányzatokat a térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Kép

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amelyek idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Kép

Az ombre és a balayage már nem menő: az alábbi trend hódít a nők körében

Nem gondoltuk volna, de ez is eljött: a balayage után itt a legújabb őrület!

Kép

Egy 2018-as trend, amit a stílusikonok már viselnek

Ők már teljesen rápörögtek!