2012 témájú cikkek

Sztárpárok, akik nem maradtak együtt

Sztárok
A szerencse forgandó - még a sztárvilágban is. Hiába siker, pompa és csillogás, a szív ugyanúgy össze tud törni. Reméljük, ti sokkal szerencsésebbek voltatok - ha nem, ne felejtsétek a januári JOY-ban a nagy éves szerelmi horoszkópot, hátha jövőre minden megváltozik! Addig is fel a fejjel, szíveket kitárni, most mutatunk 5 celeb párt, akik idén szakítottak, de köszönik szépen, nagyon is jól vannak!

2012 legjobb és legemlékezetesebb filmjei

Tipp
Mit volt érdemes megnézni idén? Mi az, amit még nem láttál, de szerintünk minél előbb pótolnod kéne? Most segítünk! Összegyűjtöttük 2012 legjobb és legemlékezetesebb filmjeit, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell!

Ők voltak 2012 legcsinosabb sztárjai

Divat
Itt az év végi összegzés ideje, így összegyűjtöttük 2012 legcsinosabb sztárjait. Ez persze ízlés dolga, úgyhogy a kommentekben bátran osszátok meg velünk a véleményeteket! Valakinek nincs helye a Top 5-ben? Netán kihagytunk valakit? Íme, a mi kedvenceink 2012-ből:

2012 legjelentősebb divateseményei

Divat
Közeledvén az év utolsó napja felé úgy döntöttük, össze gyűjtjük, hogy mi is történt a divatvilágban 2012-ben. A listánk sosem érne véget, de mi úgy döntöttük, az 5 legjelentősebb eseményt írjuk és mutatjuk be - újra. Lássuk 2012 5 legnagyobb divateseményét.

Így készült a 2013-as januári átváltoztatjuk! 1. rész

JoyTV

Best of 2012 - Ezek voltak 2012 legnagyobb trendjei

Divat
Igazán trendi évünk volt 2012-ben! Annyi menő szín, minta, fazon, anyag és stílus közül választhattunk, hogy szinte alig győztük - most mégis összeválogattuk a kedvenceinket, amiket jövőre is szeretnénk megtartani.

Így készült a 2012-es decemberi átváltoztatjuk - 3. rész

JoyTV

Így készült a 2012-es decemberi átváltoztatjuk - 2. rész

JoyTV

Video interjú Ördög Nóriékkal a JOY-ról a JOY Vásárlási Lázon a JOY standnál

JoyTV

Ilyen volt a 2012-es őszi JOY Vásárlási Láz!

JoyTV

2012-es őszi-téli hajtrendek a Schwarzkopftól

JoyTV

A 2012-es őszi JOY Vásárlási Láz nyereményjáték győztese: Sári

JoyTV

A szépség nagydíja -
JOY Prix de Beauté 2012 nyertesei

Szépség
Immár hagyományosan tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja elnevezésű rendezvény Magyarországon, amelynek keretében a minőség és az exkluzivitás díját olyan, a magyar piacon 2012-ben megvásárolható kozmetikai termékek nyerhették el, melyek kategóriájukban belül egyedülállóak. Egy szakemberekből és ismert sztárokból álló zsűri, illetve a JOY olvasói közösen választhatták ki az év legjobb kozmetikai termékeit. Íme a nyertesek.

MTV EMA 2012 - A nyertesek és a vörös szőnyeges ruhák

Sztárok
Vasárnap este a Frankfurtban rendezett díjátadón kiderült az MTV EMA győzteseinek névsora. Justin Bieber a Legjobb Férfi, Taylor Swift a Legjobb Női, a One Direction a Legjobb Új Előadó. Heidi Klum vetkőzött, David Hasselhoff zuhant, a koreai világsztár, PSY pedig elvitte a Legjobb Videónak járó díjat.

Íme a 2012-es november havi horoszkóp

Astro
Most megtudhatod, mit ígérnek erre a hónapra a csillagok!

Állatok világnapja 2012

Tipp
1931 óta, azaz idén 81. alkalommal ünnepeljük ma, október 4-én az Állatok világnapját. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének a halálának a napja.

2012-es téli kutya-divat

Divat
Lassan itt a tél, és nem csak nekünk fontos, hogy meleg és divatos ruhákat vegyünk fel, hanem hogy kedvenceinket is praktikusan, de mégis trendin öltöztessük fel. Most megmutatjuk, hogy mi lesz a kutyák számára divat télen.

10 őszi trend tipp - Ez a divat ősszel!

Divat
Ha még nem tájékozódtál a trendekről itt van néhány tipp, hogy, mit viselj a hűvösebb őszi napokon!

2012-es októberi divatanyaga - 3. rész

JoyTV

Ilyen volt a 2012-es Yorki fesztivál

Tipp
Idén második alkalommal került megrendezésre a Yorki fesztivál. A rendezvény szervezője Kis Hegedűs Réka már nem először rendezett színes, vidám programokat, a Yorki kedvelôk számára, az idei esemény azonban minden eddigi sikert felülmúlt.

2012-es októberi Átváltoztatjuk! 3. rész

JoyTV

2012-es októberi divatanyaga - 2. rész

JoyTV

5 ellenállhatatlan bokacsizma őszre

Divat
Az ősz nagy slágere cipő-fronton kétségkívül a bokacsizma! Előnyös, kényelmes, nem túl meleg, nem túl hideg – egyszerűen tökéletes választás ebben a szezonban. Ráadásul szerencsések vagyunk, hiszen hatalmas a választék – minden stílushoz találunk megfelelőt az üzletekben. Hogy megkönnyítsük a dolgod, most kiválasztottuk az öt kedvencünket 5 kategóriába.

JOY 2012 októberi átváltoztatjuk - 2. rész

JoyTV

2012-es októberi divatanyaga - 1. rész

JoyTV
Előző
Következő