Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Éva 15 témájú cikkek

Kép

15 Instagram oldal, ahol filtermentes nőket követhettek

Manapság már úton útfélen olvasni arról, hogy mennyire káros a képek túlzott filterezése és a különböző plasztikai beavatkozásokat megszégyenítő applikációk alkalmazása. Mégis lehet számos olyan instagram profillal találkozni, ahol valós nőket lálthatunk és olvasgathatjuk történeteiket, motivációikat. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

15 erőteljes idézet híres emberektől a testszégyenítésről, az önképről és arról, hogy megtanuljuk szeretni a testünket – pont úgy ahogy van

A test megszégyenítése egy szörnyű dolog, amellyel mindenki újra és újra szembesül élete során. De mi is pontosan a testszégyenítés?

Kép

Szezonja van! 15 saláta, amit mindenképp meg kell kóstolnod

Legyen szín a tányérodon! Szól a dietetikusok tanácsa, de néha már a hátunk közepére se kívánjuk a salátákat. Most összegyűjtöttünk 15 receptet, amiben garantáltan mindenki talál a számára szimpatikus és igazán ínycsiklandó verziót.

Kép

15 hazai kastély, ami olyan szép, hogy akár Franciaországban is lehetne

Nem kell azért a Loire völgyébe utaznod, hogy csodaszép kastélyokat láss. Kis hazánk épp olyan gazdag mesés kastélyokban, mint Franciaország. Összegyűjtöttünk 15 mesebeli kastélyt, melyek nem csak külsejüket tekintve bámulatosak, de mindegyiknek megvan a saját története is, némelyiknek ráadásul igen bizarr, szinte filmbe illő.

Kép

15 trükkös hajviselet hosszú hajúaknak, melyek elkészítése nem is olyan nehéz

Hosszú a hajad, de folyton csak lófarokba kötve hordod? Átlapozva galériánkat, mutatós megoldásokat -15 tutoriál videót- találhatsz kontyokra, feltűzésekre, nagy volument adó copfok elkészítésére, úgy, hogy azok nem igényelnek nagyobb kézügyességet. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

15 híres nő, aki valójában sokkal magasabb, mint gondolnád

A mozivásznon vagy a Netflixet bambulva; a televízió képernyőjén keresztül egyáltalán nem biztos, hogy lejön, egyes sztárok, hírességek milyen magasra nőttek: sokuk valójában jóval nagyobb, mint amilyennek elképzeled.

Kép

A 15 legjobb szerelmi szál vígjátékokban

Komédiák, amik elsősorban nem a szerelemről szólnak, mégis fontos, és remekül kidolgozott bennük a szerelmi szál.

Kép

Csodás anyanyelvünk: 15 káromkodás, amiben nincs illetlen szó

Az indulat, néha a jókedv kifejezésére indulatszavakat, káromkodásokat használunk. Ám régen, nagyanyáink olyan szépen forgatták a szavakat, hogy egy ocsmányság sem sok, annyi sem hagyta el a szájukat. Ebben a cikkben 15 olyan káromkodást gyűjtöttünk össze, ami nem tartalmaz csúnya szavakat! Neked melyik a kedvenced?

Kép

15 étel, amiről nem is sejted, hogy hatalmas cukorcsapda

Számtalan olyan élelmiszer van, amiről tudjuk, hogy magas a cukortartalma, gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, ezért érdemes minél ritkábban fogyasztani vagy teljesen kerülni. Ám rengeteg ételről, italról nem tudjuk, hogy valójában rejtett cukorbomba, és még az is előfordulhat, hogy rendszeresen fogyasztjuk, mert azt gondoljuk, egészséges. Most ezekről rántjuk le a leplet és mutatunk 15 olyan élelmiszert, amit jobb, ha kerülsz!

Kép

15 egyszerű módszer, hogy boldogsághormonokkal töltsd fel a tested

A boldogság egy megfoghatatlan érzés, valójában egy biokémiai folyamat eredménye. Négy hormon van, amelyeknek megfelelő mennyiségű termelődése eredményezi, hogy boldognak és elégedettnek érezzük magunkat. Ezek az úgynevezett boldogsághormonok: a dopamin, a szerotonin, az endorfin és az oxitocin. Mutatjuk, milyen tevékenységekkel segítheted, hogy tested bőven el legyen látva velük!

Kép

15 könyv tavaszra, amit imádnál

Tudjuk (és mondjuk is), mit kéne olvasnod idén tavasszal. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

15 idézet, amit bárcsak olvastam volna újdonsült anyaként

Vicces, elgondolkodtató vagy akár felháborító idézetekkel lehet találkozni mindenfele. De van pár, ami igazán jó lett volna ha szembejön velem friss anyukaként. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

A hatékony portalanítás 15 trükkje

Bármennyire is utálod, muszáj megcsinálnod, méghozzá minél sűrűbben. A rendszeres portörlés ugyanis nem csak a tisztaság, hanem az egészségünk miatt is nagyon fontos lehet. A következő tippek segíthetnek, hogy kevesebbszer kelljen a porrongy után nyúlnod.

Kép

15 igazi tavaszi tevékenység, mely meghozza a lelki felfrissülést

A tavasz legjobb velejárója, a téli terhek magunk mögött hagyása. 15 tippünk van arra, hogyan is töltődj fel idén tavasszal.

Kép

15 bakancslistás hely és program a Balatonnál, amit idén feltétlenül próbálj ki!

Izgalmas tanösvények, geotúrák, földalatti felfedezések, kilátópontok, piknikező helyek és alternatív szállások. Csomagoljatok, húzzatok kényelmes túracipőt és irány a Balaton!

Kép

15 kirándulóhely, ahová idén tavasszal feltétlenül menjetek el!

Hazánk rengeteg csodát rejt. Tudtad, hogy van sivatagunk, sós tavunk és Tudor-kori kastélyunk is? Összegyűjtöttünk 15 helyet, ami világviszonylatban is kuriózumnak számít és még csak utazni sem kell érte sokat!

Kép

15 nő, akinek érdemes megjegyezned a nevét

Lehet, hogy a következő listában találsz majd olyan nőket, akikről még soha nem is hallottál. Pedig mindannyiuknak döntő szerepük volt abban, hogy a világ olyan legyen, amilyennek ma ismerjük.