Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

#promóció témájú cikkek

Kép

Idén ősszel a Kompánia Alapítvány hátrányos helyzetű fiatalokért végzett munkáját támogatja a JOY Tündér!

A Kompánia Alapítvány több mint 25 éve dolgozik azért, hogy a dél-pesti régióban a 7-24 éves fiatalok ne kallódjanak el, találják meg az útjukat, úgy, hogy ők maguk is tesznek érte.

Kép

Indítsd újra Magad! - újévi kihívás és nyereményjáték

Csatlakozz a 7 napos újévi well-being kihíváshoz Tóth Réka Ibolyával, a MNDFL flow well-being ügynökség alapítójával

Kép

Ray-Ban napszemüveg: melyik illik hozzád?

Kép

Süthető gyurma - a precizitás művészete

Viczai Krisztinát már kislány korától magával ragadta a művészet világa. Míg varrónő édesanyja otthon dolgozott, ő órákig rajzolt, festett, gyurmázott mellette. Ekkor még nem tudhatta, hogy ez az emlék örök életére meghatározó lesz számára, de itt vált végérvényesen a formák és színek szerelemesévé.

Kép

Kreatív magyar divattervezőket támogatott a Patronage99 Alapítvány

Lezárult a Patronage99 Alapítvány hagyományteremtő szándékkal meghirdetett 550.000 forintos összdíjazású pályázata. A legjobb 10 alkotást felvonultató díjkiosztó gálán izgalmas eredmények születtek.

Kép

5 téli kozmetikum, amit azonnal cserélj le tavasszal és ezeket használd helyettük!

Míg télen a hideg teszi próbára a bőrödet és gazdagabb, testesebb krémekre van szüksége, tavasszal és nyáron az erős napfény elleni védelem és a folyamatos hidratálás a fő elvárás a kozmetikumokkal szemben. Éppen ezért érdemes a télen bevált szépségápolási termékeket lecserélned és új, tavaszi szépségrutint bevezetned. Mindezt a közelgő JOY-Napokon szenzációs kedvezményekkel teheted meg! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.