Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghökkentő dolgok láttak napvilágot Tom Hardyról: a Mad Max forgatásán rettegtek tőle kollégái

Tom Hardy és Charlize Theron

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sokszor hallottuk már, hogy egy-egy film főszereplői nem jöttek ki egymással, de még ezen is túltett Charlize Theron és Tom Hardy, akik a Mad Max forgatásán szó szerint utálták egymást.

A heves kiabálásokba torkollott forgatási napokról több egykori szereplő is nyilatkozott egy új könyvben. Sőt, a két színész viszonya odáig fajult, hogy Charlize Theron trágár szavakkal illette Tom Hardy Tom Hardy színész 29cikk 5galéria 4videó Még több róla t, aki miatt több órát állt a munka, mivel minden egyes nap késve érkezett.

A Vanity Fair által közzétett kivonatban a produkció munkatársai és stábtagjai azt is részletezik, hogy a 46 éves Theron hogyan vett rá egy női producert, hogy mindig mellette legyen a 44 éves Hardy elleni vitákban, illetve azért is, mert félt egyedül maradni vele.

Natascha Hopkins, a Fury Road kaszkadőre elmesélte, hogy Charlize Theron produktívan és gyorsan akart dolgozni, mivel akkor még újdonsült anya volt, és a szerepét próbálta egyensúlyba hozni szülői teendőivel. Ezért nem is olyan meglepő, hogy a folyton késő Tom Hardy Tom Hardy színész 29cikk 5galéria 4videó Még több róla szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Ráadásul az operatőr elmondása szerint Tom Hardy Tom Hardy színész 29cikk 5galéria 4videó Még több róla kifejezetten agresszívnak tűnt, és a kollégák szinte rettegtek tőle a forgatáson. Egyébként a színésznő korábban már adott egy ezzel kapcsolatos interjút, amiben próbálta finomítani a kialakult ellentétet:

Úgy gondolom nem tanúsítottam elég empátiát Tom iránt, és nem értettem meg, milyen nehéz számára, hogy Mel Gibson után mennyi elvárásnak kell megfelelnie ebben a szerepben, és ez ijesztő. Mindannyian falakat emeltünk, hogy védjük magunkat, ahelyett, hogy megbeszéltük volna.

Hogy azóta ki tudtak-e békülni, nem tudni, de az biztos, hogy sok emberben hagytak nyomot a történtek és a két színész közti ellentét.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 6 kép

6 híresség, aki inkább elfelejtené filmes csókpartnerét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.