Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Depressziós anyukából szupermodell lett 58 évesen: Caroline története nagyon inspiráló

Depressziós anyukából szupermodell lett 58 évesen: Caroline története nagyon inspiráló

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Caroline-t a lánya szabadította fel, hogy végre az a nő lehessen, aki mindig is lenni szeretett volna.

Caroline Labouchere egy nagyon különleges nő, aki az 50-es éveiben talált rá igazán önmagára. Amikor kislány volt, az édesapja elhagyta, úgy gondolja, ennek köszönhetően alakult ki benne a szorongás és a félelem az öregedéstől. A kétgyermekes anyuka a fiatal éveiben saját bevallása szerint önző volt és jelentéktelen dolgokat hitt fontosnak. Az öregedés már attól a pillanattól teljesen kiborította, hogy megjelentek az első ősz hajszálai, ezért kényszeresen festette a haját, nehogy bárki észrevegye az ezüstös szálakat.

58 éves korára lett szupermodell Caroline

Caroline otthon azt tanulta, nem szabad semmi nagyobbra, szebbre vagy különlegesre vágynia, ezért nem törődött a nőiességével, sem a karrierjével. Mindössze 16 évesen otthagyta a sulit, elvégzett egy szakácsnői, majd egy varrónői képzést. Ezután már csak férjhez menni és gyereket szülni szeretett volna.

„Úgy neveltek fel, hogy ne nézzek tükörbe. Szerintem azelőtt sosem éreztem gyönyörűnek magam. Még az esküvőm napján sem. Amikor fiatalabb voltam és a fényképezőgéppel valaki felém fordult, gyorsan elfordultam. Egészen egy évvel ezelőttig sosem tapasztaltam meg ezt az érzést a szépséggel kapcsolatban.” – kezdte a BrightSide magazinnak az asszony, aki a gyermekének köszönheti, hogy az élete teljesen megváltozott.

2017-ben, az akkor 23 éves lánya, Amelia egy neves modellügynökségnél kapott munkát és egy nap azzal ment haza, hogy a főnökének szüksége lenne egy ősz hajú modellre. Caroline, aki akkoriban súlyos depresszióval küzdött, érezte, erre igent kell mondania, így indult modellkarrierje.

Az asszony maga is meglepődött, mennyire szépnek találják, ő egész életében azt gondolta magáról, maximum átlagos a külseje. A rengeteg lehetőségnek és pozitív visszajelzésnek köszönhetően az elmúlt néhány évben teljesen kinyílt a személyisége, sokkal merészebb és kísérketezőbb, sokkal izgalmasabb, mozgalmasabb, tevékenyebb életet él, mint valaha.

Caroline Labouchere jelenleg Dubajban él, onnan igazgatja több, mint félmillió követőt számláló Instagram-oldalát. Itt szokta megmutatni a netezőknek, hogyan telnek a napjai, mennyit sportol, mit eszik, hogyan kapcsolódik ki. Egykor cikisnek tartott ősz tincseire ma már elképesztően büszke, meg sem próbálja elrejteni hajkoronáját.

Ugye milyen gyönyörű az ősz haj, ha magabiztossággal társul?
Katt a galériára!

Galéria / 10 kép

10 nő, aki bizonyítja, hogy az ősz haj is lehet gyönyörű

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!