Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A C&A 11 magyarországi áruháza megújult formában fogadja vásárlóit

A C&A 11 magyarországi áruháza megújult formában fogadja vásárlóit
Facebook
Twitter
Pinterest
A lenyűgöző termékek, a modern dizájnelemek és a továbbfejlesztett ügyfélszolgálat kéz a kézben járnak az inspiráló vásárlási élmény érdekében.

A C&A 9 budapesti és 2 debreceni áruháza több hetes korszerűsítés után új megjelenéssel és hangulattal várja vásárlóit. A mai naptól kezdve a C&A izgalmas vásárlási élményt nyújt, amely az új cégarculati elemeket korszerűsített ügyfélszolgálattal, valamint a farmerre és a fenntarthatóbb termékkínálatra összpontosítva ötvözi. A 11 magyarországi áruház frissítése része a C&A felgyorsított beruházásainak. A következő hónapokban a cég Európában több mint 400 üzlet modernizálását fejezi be.

Közvetlenül a megújult üzlethelyiség homlokzatán az új C&A logó elegáns és modern dizájnjával vonzza a tekintetet. A körülbelül 1000 nm-es áruházaknak az új cégarculati elemek friss megjelenést kölcsönöznek, és a C&A -t modern, befogadó márkaként mutatják be. A nagyméretű fotók a merészebb vizuális nyelvet tükrözik, a terméket helyezi a középpontba. Tájékozódást adnak és leegyszerűsítik a vásárlást.

Kép

Cégünk különösen a fenntartható divatot képviseli az egész család számára, jó minőségben és megfizethető áron. A fenntarthatósági üzenetek visszatérő dizájnelemek, amelyek felhívják a vásárlók figyelmét a fenntarthatóbb ruhák széles választékára és a C&A fenntarthatósági törekvéseire.

A fenntarthatóságra való folyamatos összpontosítás részeként a C&A a női és férfi farmer területet is átalakította, hogy az összes frissített üzletben új farmertermékeket kínáljon. A farmerrészleg kialakítása az új kollekciót a legjobban mutatja be, míg a szöveges tájékoztatók és a próbababák felvilágosítják a vásárlókat az új szabásról és lábformákról.

Kép

Az ingyenes Wi-Fi és QR-kódok az online áruházra mutató árcédulán megerősítik a C&A elkötelezettségét egy többcsatornás megközelítés mellett, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy zökkenőmentesen vásároljanak az üzletekben és online.

Az üzleteinkbe történő befektetés rávilágít arra, hogy a C&A továbbra is hisz a divat kiskereskedelem jövőjében. Modernizált üzleteink többet jelentenek, mint csak egy vásárlási helyet. Termékeink, motivált csapatunk és friss dizájnelemeink összefonódásával összekapcsoljuk a pontokat, és olyan környezetet teremtünk, ahol az ügyfelek jól érezhetik magukat, és inspirációt kaphatnak az időtöltésre.

- Norbert W. Scheele

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!