Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Karácsonyi csodáért imádkozik Bruce Willis családja - Folyamatosan romlik az állapota

Bruce Willis

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Bruce Willis családja szinte minden percet kihasznál a színésszel, akinek állapota a legfrissebb hírek szerint folyamatosan romlik.

Egy emberként imádkozik a színész volt és jelenlegi felesége, illetve 5 lánya, hogy Willis egy karácsonyi csoda folytán javulást mutasson az állapotában. Még márciusban jelentette be legidősebb lánya és Emma, hogy Bruce Willis Bruce Willis Színész, Producer, Zenész 38cikk 0galéria 0videó Még több róla -t afáziával diagnosztizálták, ami egy nyelvi zavar, és amely stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki.

Így a beszéd, a helyes szavak megtalálása, a megértés, az olvasás, az írás egyre nehezebbé válik az érintett számára. Bár egy időben azt lehetett olvasni, hogy a Die Hard sztárjának állapota javul, most mégis romlani kezdett. Ez pedig a családján kívül a rajongókat is nagyon rosszul érinti.

Az elmúlt hónapokban, amióta a legendás színész visszavonult és abba hagyta több évtizedes színészi pályafutását, volt feleségével, Demi Moore Demi Moore színésznő 73cikk 5galéria 0videó Még több róla -ral ismét nagyon közel kerültek egymáshoz. Akárcsak Demi és felesége, Emma, illetve lányai.

Emma szinte folyamatosan ott van vele, hogy támogassa a másokkal való kommunikációban, ugyanis egy közeli forrás szerint már annyira nehezen megy a sztárnak a beszéd, hogy egyedül képtelen kifejezni mit akar.

Azt nem tudni, milyen következményekkel járhat, ha még rosszabb lesz a helyzet, de annyi bizonyos, hogy – bár még 2 hét van karácsonyig – Demi Moore Demi Moore színésznő 73cikk 5galéria 0videó Még több róla és három közös lányuk, Rumer, Scout és Tallulah nagyon sok időt töltenek a színész otthonában, hogy minél több közös pillanatuk legyen együtt.

A csodásan működő mozaik család így jelenleg Idahóban van, egy-egy megható családi pillanatról pedig a 28 éves Tallulah oszt meg fotót.

Bruce nem sokat tud beszélni és úgy fest, nem is nagyon érti, amit mások mondanak. Emma ezért szó szerint a hangja és a kommunikátora.

Bruce 2009-ben feleségül vette Emmát, és közös lányuk van, Mabel és Evelyn.1987 és 2000 között pedig Demi Moore Demi Moore színésznő 73cikk 5galéria 0videó Még több róla -ral élt házasságban. Közös lányaik: Rumer, Tallulah és Scout.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akiknek krónikus betegsége van

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.