Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy egész világ fellélegezhet Britney miatt! 13 év után végre újra szabad ember

Britney
Facebook
Twitter
Pinterest
A bíró szerdán felfüggesztette a 39 éves popsztár édesapja, Jamie Spears gyámságát a várva várt tárgyaláson.

A Netflixen debütált dokumentumfilmmel, a Britney kontra Spears című tényfeltáró alkotással egyidőben a pophercegnő végre ismét szabad ember lett. A sok rajongói kiállás, a sztárok támogatása, az elkészült dokumentumfilmek (Hulu: Framing Britney Spears Britney Spears Énekesnő 156cikk 12galéria 8videó Még több róla ) és persze Spears döntése, hogy új ügyvédet kért, végül megtette a hatását. Brenda Penny a Los Angeles megyei felsőbíróság bírója helyt adott a 39 éves énekesnő kérésének, hogy haladéktalanul függessze fel Jamie Spears-t, mint gyámját, pénzügyeinek és szabad akaratának őrét.

Az apa 2008 eleje óta töltötte be ezt a szerepet, de mindenki szerint csak visszaélt vele. Penny bíró John Zabelt -a könyvvizsgálót, akit Spears maga jelölt ki-, bízta meg, hogy ideiglenesen felügyelje a sztár pénzügyeit.

Ez egy kulcsfontosságú döntés most, hiszen a teljes gyámság megszüntetése még nem jött el, de Britney hamarosan szabad lehet. Jamie Spears már maga is beadványt nyújtott be, hogy lemond a jogairól, némi pénz fejében. Az énekesnő és ügyvédje erről hallani sem akar, az apa nem használhatja ki tovább híres lányát. A november 12-i tárgyaláson erről dönt majd a bíróság, és ha sikerül véglegesen eltávolítani Jamie-t, akkor egy ideiglenes gyám kerülhet Britney mellé, majd pedig teljesen megszüntethetik a konzervatóriumot.

Matthew Rosengart, Britney ügyvédje szerint súlyos dokumentumok vannak a kezében, amivel bizonyítható az apa korrupt viselkedése, és ha bebizonyosodik, hogy egy fillért is illetéktelenül elvett a lányától, akkor komoly peres eljárás elé néz majd a férfi, börtönbe is kerülhet a történtek tükrében.

Az ügyvéd Britney szavait idézve többször elmondta, hogy az apa bántalmazó, mérgező és kizsákmányoló magatartást tanúsított az évek során, lányát nemhogy nem segítette, de azéletét is megkeserítette.

Ha kíváncsi vagy, mi történt pontosan Britney tárgyalásán, akkor kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Britney Spears mindent felfedett a nagy port kavart tárgyalásán - Emberkereskedelemhez hasonlította a vele történteket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.