Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jubileumi partiba bújtatott jótékonyság: vegyél részt te is a Bridgertonos rendezvényen!

Jubileumi partiba bújtatott jótékonyság: vegyél részt te is a Bridgertonos rendezvényen!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Sokaknak valószínűleg nem szükséges bemutatni a B72 Stúdiót és a benne található nagyszerű márkákat.

Aki mégsem ismerné Tóth Helga szerelemprojektjét, annak eláruljuk, hogy ez a valódi kis ékszerdoboz a Múzeum körút 19-es szám alatt található. Az egyik oka pedig, amiért méltán híres, azok a nagyszabású tematikus rendezvények, amik gyakran kizárólag meghívással látogathatók, de olykor előfordul, hogy bárki számára elérhetővé válnak. Így lesz ez idén júliusban is, egy kétnapos rendezvénysorozat alkalmával, amelyről Helga mesélt nekünk kicsit:

Nem titok, hogy a történelem bizonyos korszakai teljes mértékben képesek a varázsuk alá vonni engem. Ezek közül az egyik kedvencem a régens korszak, amit a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata is bemutat. A díszletek, ruhakreációk és helyszínek természetesen azonnal megihlettek, így biztos voltam benne, hogy idén szeretnék egy Bridgerton tematikájú rendezvényt szervezni.

Kép
forrás: Muszi Vivien
Kép
forrás: Muszi Vivien

A másik fontos ismérve a B72 Stúdióban tartott eseményeknek, hogy gyakran jótékonysági törekvésekkel társulnak.

A rendezvénynek tökéletes alapot adott, hogy a stúdiónk egyik oszlopos tagja, a Sophie Molnar Design idén ünnepli a jubileumát, azaz a 10.-ik évfordulóját. Azt találtuk ki, hogy szervezünk egy jótékonysági estet, július 7-én, ahol olyan termékek lesznek bemutatva, melyek kifejezetten az esemény tematikájához készültek, majd ezeket licitre bocsájtjuk. A befolyt összegből pedig több, általunk kiválasztott alapítványt szeretnénk támogatni.

Kép
forrás: Muszi Vivien
Kép
forrás: Muszi Vivien

A stúdióban található márkák természetesen mindig örömmel csatlakoznak ezekhez az eseményekhez, így most is számtalan gyönyörű kreáció született a már említett Sophie Molnar Design, Helga Toth és a hozzájuk társult Valbona, Viktoria Jilek Bio Beauty, Hecendorfer és Bernice Fashion kínálatából.

Az eseményt promotáló fotózáson ezúttal Czeglédi Ági volt a modellünk, aki nemrég kezdett szóló karrierbe, és nem mellesleg a rendezvényen is fel fog lépni. A vele készült képek tökéletesen prezentálják, hogy milyen hangulatot szeretnénk átadni majd a meghívott vendégeinknek.

Kép
forrás: Muszi Vivien

Természetesen, ahogy már említettük, ezúttal bárki beléphet majd a régens korszak által ihletett mesevilágba, hiszen a rendezvény folytatódik július 8-án, egy publikus esemény keretében.

A Divatfröccs elnevezésű rendezvényeinket azért hoztuk létre, hogy bárki ellátogathasson hozzánk, és megízlelhesse a tematikus eseményeink hangulatát, egy finom, hűsítő fröccs társaságában. Mindeközben természetesen megtekinthetik a stúdióban található márkák kínálatát, felpróbálhatják a termékeket és meg is vásárolhatják azokat. A csavar a július 8-ai eseményen az, hogy erre a napra is szeretnénk kiterjeszteni a jótékonysági törekvéseinket, így az aznap befolyt összeg 10%-át is felajánljuk a kiválasztott alapítványoknak.”

Kép
forrás: Muszi Vivien

Tehát akár a Bridgerton tematika, akár a designer termékek vagy éppen a hűsítő fröccs – esetleg ezek kombinációja – vonz téged leginkább, mindenképpen látogass el július 8-án a B72 Stúdióba, és ha teheted, támogasd te is Helga és a többi márka jótékonysági céljait.

Kép
forrás: Muszi Vivien

Fotó: Muszi Vivien
Smink: Erdély Kitty
Model: Czeglédi Ágnes
Stúdió: B72 Stúdió

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.