Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bosszúból egy olcsó fekete ruhában mondta ki a boldogító igent a menyasszony

Bosszúból egy olcsó fekete ruhában mondta ki a boldogító igent a menyasszony

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi történet következik!

Az esküvőnek az ember egyik legboldogabb napjának kéne lennie, amikor minden tökéletes, ott vannak a szeretteink és persze az az ember, akivel össze akarjuk kötni az életünket. Ez persze mind szép és jó, de mi van akkor, ha a dolgok nagyon nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elterveztük? És mi van, ha a leendő anyósunk és apósunk a kelleténél jobban beleszólnak az esküvőnkbe, na meg persze mindennapi életünkbe?

A következő történet főszereplőjét nevezzük mondjuk Kate-nek, aki Redditen mesélte el történetét arról, hogyan haladt az esküvője egyre inkább a katasztrófa felé, emellett apósa és anyósa hogyan próbálták irányítani az életét... De kezdjünk is bele a történetbe Kate tolmácsolásában:

„Imádtam és mind a mai napig imádom a munkámat. Úgy gondolom, hogy ez tesz azzá, aki igazán vagyok, ezért mindent elkövetek azért, hogy előrébb jussak. Ez a dolog már az elején szemet szúrt az anyósomnak és az apósomnak, akik szerint a munkámmal többet foglalkozom, mint a fiukkal. Az persze igaz, hogy sokat túlóráztam, de a leendő férjemnek tudnia kellett volna, hogy csak a közös jövőnkért teszem, amit teszek, na meg persze a saját önmegvalósításomért. Ahogy viszont közeledett az esküvő, a leendő apósom és anyósom egyre több megjegyzést tett arra, hogy miért dolgozom olyan sokat, és miért nem foglalkozom többet az esküvőm szervezésével.” – kezdte a történetét Kate, ám ami ezután jött, arra még ő sem számított:

„A vőlegényemmel egyre többször veszekedtünk, egyre jobban megviselt ez az egész, míg nem az egyik veszekedésen ki nem bökte véletlenül a leendő férjem, hogy az anyósomék kitalálták, hogy kirúgatnak a munkahelyemről, méghozzá úgy, hogy ráveszik a vőlegényemet, hogy folyamatosan veszekedjen velem, hogy mindig fáradt legyek és ne tudjak koncentrálni a munkámra. Ezt persze a vőlegényem úgy adta elő, hogy ők csak aggódnak értem, mert szerintük megszállott vagyok, és úgy gondolják, hogy rám férne a pihenés. Annyira felment bennem a pumpa, hogy nem láttam az idegtől...” – mesélt az egykori dühös menyasszony, akinek nem sokkal ezután támadt egy csodás ötlete:

„A főnököm elmondta, hogy az esküvőm előtti héten kapom meg azt az előléptetést, amire már évek óta vártam, ezért úgy döntöttem, hogy arra az eseményre veszek egy 250 ezer forintos ruhát, míg az esküvőmre veszek egy 15 ezer forintos fekete ruhát.”

És hogy hogyan végződött ezután a történet? Az egyértelműen kiderül, hogy nem csupán a vőlegény családja, de maga Kate is mérgezően viselkedett, olyan módon, ahogyan egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élő nő soha nem viselkedne. Ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Kate nem sokkal a fekete ruhás esküvő után elvált a férjétől, most pedig már kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élnek mindketten.

Talán ez a tipikus példa arra, ha két ember egyáltalán nem illik össze...

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Emberek felfedték a legrosszabb esküvői ajándékokat, amiket valaha is kaptak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Kép

Végre fény derült rá, melyik a legkedveltebb és a legutáltabb Harry Potter karakter: netezők szavazták meg

Listába szedtük a netes szavazás eredményét, szerintünk sok érdekesség kiderül belőle.