Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 tipp, hogy mindig mindent a lehető legkönnyebben biztonságba helyezhess

6 tipp, hogy mindig mindent a lehető legkönnyebben biztonságba helyezhess

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha betartod a tippjeinket tőled többé már semmit sem fognak tudni ellopni!

Sajnos világszerte mindenhol vanna még tolvajok, akik lesik a lehetőséget, hogy mikor tulajdoníthatnak el valamit másoktól. Bár a rendőrség nagy erőkkel kezd ellenük, vannak dolgok, amiket te is megtehetsz elővigyázatosságból. Mutatjuk, melyek ezek!

Így rejtsd el a pénzt

Szeretnél magadnál tartani egy kis extra pénzt de idegen országban, idegen helyeken jársz? Akkor próbáld ki azt, hogy a cipőd nyelve alá is elrejtesz egy kisebb összeget, arra az esetre, ha a tárcádat valahogyan sikerülne meglovasítania egy zsebesnek.

Trükk, amivel vigyázhatsz a táskádra

Mindegy, hogy a buszmegállóban ülsz vagy a repülőtéren, a táskádra nagyon kell vigyáznod, nem elég a két lábfejed közé rakni. Akkor teszed a legjobban, ha a táska pántjába belelépsz legalább az egyik lábaddal, így senki nem tudja felkapni és elrohanni vele, míg te feleszmélsz.

Bögre a kilincsre

Ha olyan helyen vagy kénytelen aludni, ahol nem érzed biztonságban magad, mint például egyedül egy hotelszobában, tegyél lefekvés előtt egy bögrét a kilincsre. Így mindenképpen hallani fogod, ha valaki be akar jönni az éjszaka közepén és lesz időd hívni a rendőrséget.

Tépd össze a drága holmik dobozát

Jó dolog, ha az ember megteheti, hogy lecserélje a régi tévéjét egy újra, de ilyenkor nagyon figyelj oda, hogy úgy dobd ki a dobozt, hogy azt lehetőleg senki se lássa, illetve tépd is össze minél jobban.

Satírozd ki a címed a dobozokon

Talán eddig erre nem is gondoltál, de jobb lenne, ha úgy dobnád ki a dobozokat, amikben a rendeléseidet hozzák, hogy kisatírozod a címedet rajtuk. Ki tudja, ki veszi észre és mihez kezd az információval, nem igaz?

Hagyj az ajtó előtt egy pár nagyméretű bakancsot

Egyedül élő, egyedülálló nő vagy? Akkor jó ötlet lehet, ha beszerzel egy pár nagyméretű bakancsot, amit az ajtód előtt tarthatsz. Így azok, akik rossz szándékkal nézelődnek a környéken, azt gondolhatják, van egy nagyobb darab férfi a háznál.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Így készülj fel egy hosszabb autós útra, ha kutyával utazol!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

A kereséshez kezdj el gépelni!