Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bemutatón jártunk: Itt az okosóra, ami egyben coach is

Bemutatón jártunk: Itt az okosóra, ami egyben coach is
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Fitbit legújabb okosórája, a Fitbit Versa végre megérkezett Magyarországra

Aki nem ismerné, a Fitbit, a viselhető fitnesz eszközök piacvezető márkája, USA-ban a legnépszerűbb termék ebben a kategóriában. Röviden a lényege, hogy mint egy kis karóra- és edzésnapló méri az aktivitásunkat, és mobil applikáció segítségével be lehet vinni az elfogyasztott ételek listáját, mely alapján segít abban, hogy még mennyit szabad/kell ennünk, mozognunk, hogy elérjük a kiválasztott vagy ajánlott célt. Az USA-ban a legnagyobb cégek mind partnerek ebben a virtuális coach rendszerben, a Starbuckstól a MCDonald-is, mindenkinek a teljes menüsöra be van építve a FitBit rendszerébe.

A ma bemutatott óra az eddigi FitBit-ekhez képest hatalmas áttörés: okosórás kijelzőt kapott, akár több mint 4 napos üzemidővel rendelkezik.

Az órára folyamatosan érkeznek majd újabb és újabb frissítések, májusbanaz alábbi új funkciók lesznek elérhetőek a Fitbit okosórák használói számára:

Gyors válaszok: Az Androidos telefont használók közvetlenül küldhetnek a Fitbit Versa és a Fitbit IonicTM órán keresztül válaszokat a kapott üzeneteikre. A funkció akár öt, előre beállított, maximum 60 karakteres gyors válasz elküldését teszi lehetővé például a WhatsApp-on vagy a Facebook Messengeren keresztül. Csak egy példa:

"Épp edzésen vagyok, amint levezettem, visszahívlak."

Közel sem olyan drága mint hinnéd: a legnagyobb hazai forgalmazóknál 65.700 Ft
Közel sem olyan drága mint hinnéd: a legnagyobb hazai forgalmazóknál 65.700 Ft

Női egészségkövetés: A női felhasználók számára a Fitbit applikációjában elérhető funkció a menstruációs ciklus és a különféle tünetek rögzítését teszi lehetővé, megkönnyítve ezzel a menstruációs ciklus követését, úgy, hogy egy helyen ad átfogó képet a nők egészségi és erőnléti állapotáról. A Versa és Ionic okosórák felhasználói közvetlenül az eszközön is láthatják majd vonatkozó adataikat.

További funkciók: A Fitbit applikációban összegezve érhetők el az adatok, és követhetők a trendek. Megjelennek rajta a naptár, hívás és üzenet értesítések. A Fitbit App Gallery-n keresztül több mint 700 applikáció elérhető, köztük fejlesztői és Fitbit Labs appok[iii] . Számos óraszámlap választható hozzá, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az emberek végre világszerte kézbe vehetik a Fitbit Versát. Legújabb okosóránkban mindenki megtalálja a számára ideális egészség és fitnesz funkciókat, a felhasználók pedig egy globális, egészséges életmódra törekvő közösséghez csatlakozhatnak általa, sőt ezzel az elérhető árú modellel olyan okosfunkciókat is kapnak, ami megkönnyíti majd a mindennapjaikat. Hiszünk benne, hogy a Fitbit Versa egy olyan okosóra, ami számtalan ember számára lesz érdekes, illetve hogy új közönség és a növekvő viselhető eszközök piacának eddig érintetlen szegmenséhez tartozó felhasználók figyelmét is felkelti.

- James Park, a Fitbit társalapítója és ügyvezető igazgatója

A Fitbit OS 2.0 operációs rendszerrel működő Versa a napi és heti adatokat még könnyebben követhetővé teszi, motivációs üzenetekkel, tippekkel és trükkökkel ösztönöz mozgásra, és segít abban, hogy elérjük céljainkat. Fejlett egészségügyi és fitnesz funkciói között olyan megoldásokat találunk, mint a személyre szabott edzések a Fitbit Coach[ii] segítségével, a folyamatos pulzuskövetés, a több mint 15 különböző mozgásforma felismerése és követése, az 50 méteres vízállósággal támogatott úszáskövetés, és az automatikus alvásfigyelés.

Úszni, vitorlázni... is lehet akár vele!
Úszni, vitorlázni... is lehet akár vele!

„A Versa új funkcióival olyan társat jelent a mindennapokban, ami az általános jó közérzetet és a rendszeres mozgást támogatja. A mozgásra fókuszálva terveztük, ami az okos egészségügyi funkciókkal kiegészülve segíti a használókat abban, hogy teljes és egészséges életet éljenek. Éppen ezért hiszünk abban, hogy a Fitbit Versa olyan okosóra, ami mindenkinek való” – mondta Rares Florea, a Fitbit közép- és kelet-európai piacokért felelős menedzsere az eseményen.

Nagyon várjuk: hamarosan fizethetünk is vele!

Már 15 országban, 60 banknál lehet Fitbit Pay-t használni a tárca nélküli fizetéshez, a cég itthoni képviselete is azon van, hogy ez hazánkban is mihamarabb lehetővé váljon. Gondolj bele, elmész futni, és ezzel fizethetsz, ha akarsz venni egy vizet útközben...

Mindhárom nagy operációs rendszeren fut, iOS-en, Androidon és Windows-on egyaránt.

Hol kapható: A Fitbit VersaTM modellek, valamint a külön megvásárolható cserepántok Magyarországon a márka kiskereskedelmi partnereinél, mint eMag, Euronics, Extreme Digital, Mall, Media Markt és még további partnereknél érhetőek el. A fekete pántos, fekete alumínium tokos, a szürke pántos, ezüst alumínium tokos, valamint a barackszín pántos rózsaarany alumínium tokos Versa ajánlott fogyasztói ára 65.700 forint, míg a különleges kiadású levendulaszín pántos, rózsaarany alumínium tokos és a szénszürke pántos, grafit színű alumínium tokos Versa ajánlott fogyasztói ára 75.500 forint. A szilikon, bőr, illetve fém kiegészítő szíjak 9.900-32.800 forintos ajánlott fogyasztói áron érhetők el.

Kép

Hogy az egész család aktívabb életet élhessen, a Fitbit első, gyerekeknek szánt fitneszkarkötőjét, a Fitbit AceTM 2018 második negyedévében hozza forgalomba.

A Fitbitről /A Fitbit segíti felhasználóit, hogy egészségesebben és aktívabban éljenek, azáltal, hogy adatokat, inspirációt és útmutatást nyújt a kitűzött célok eléréséhez. A Fitbit innovatív és népszerű termékeinek széles skálájába tartozik a Fitbit Blaze®, a Fitbit Charge 2®, a Fitbit Alta HR™, a Fitbit Alta®, a Fitbit Ace™, a Fitbit Flex 2® és a Fitbit Zip® aktivitásmérő, valamint a Fitbit Ionic™ és a Fitbit Versa™ okosórák, a Fitbit Flyer™ vezeték nélküli fejhallgató, a Fitbit Aria 2™ Wi-Fi okosmérleg. A Fitbit® termékei világszerte több mint 86 országban, 45 000 üzletben érhetők el. A világ egyik legnagyobb fitneszközösségére, egészség- és fitneszadatbázisára támaszkodva a Fitbit platform személyre szabott élményt, információkat és útmutatást ad vezető szoftverein és interaktív eszközein keresztül, amelyek közé tartozik a Fitbit és a Fitbit Coach alkalmazás és az okosórákhoz fejlesztett Fitbit OS. A Fitbit Health Solutions olyan egészséggel és jólléttel kapcsolatos megoldásokat fejleszt, amelyeket az elkötelezettség fokozására és az egészségi állapot javítására terveznek, és amelyek a munkáltatók, az egészségbiztosítás és az egészségügyi rendszerek szempontjából is előnyösek.

A Fitbit és a Fitbit logó a Fitbit, Inc. védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. További Fitbit védjegyek elérhetők itt: www.fitbit.com/legal/trademark-list. Harmadik felek védjegyeinek tulajdonjogával az adott védjegy tulajdonosa rendelkezik.

Lépjen velünk kapcsolatba Facebookon, Instagramon vagy Twitteren, és ossza meg saját Fitbit élményeit.

[i] Az akkumulátor üzemideje és a töltési ciklus függ a felhasználás módjától, a beállításoktól, és egyéb tényezőktől. Folyamatos zenelejátszás és GPS használat mellett több mint 7 órás üzemidővel rendelkezik.

[ii] A Fitbit Coach előfizetők számára további tartalom is elérhető.

[iii] Mivel a Fitbit Labs egy kísérleti projekt, az ilyen applikációk használói észlelhetnek technikai problémákat. A Fitbit Labs applikáció és óraszámlapjai bizonyos esetekben csak korlátozott ideig elérhetők.

[iv] A Fitbit Pay a Fitbit Ionic, a Fitbit Ionic: adidas edition és a különleges kiadású Fitbit Versa modellekben érhető el Amerikában, az APAC és EMEA régiókban.

[v] Deezer előfizetést igényel, a Fitbit vásárlók világszerte három hónapos ingyen Deezer előfizetésre jogosultak.

[vi] A kompatibilis eszközök listáját elérheti itt: Fitbit.com/devices.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Kép

3 egyszerű hálószobai tipp az alvásproblémákra

Rosszul alszol az utóbbi időben, de nem tudod, hogy miért? Fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan jobban tudsz pihenni, mint eddig bármikor.