Hat szépségápoló, amit minden huszonévesnek használnia kell!

Europress
Hat szépségápoló, amit minden huszonévesnek használnia kell!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezeket már most elkezdheted alkalmazni!

Harmincas éveinkre jelennek meg arcunkon az öregedés első jelei, ám ezt a folyamatot lassíthatjuk, ha már huszonévesen beveszünk a napi szépségápolási rutinba pár olyan apróságot, melyek egészségesen tartják a bőrünket. Mutatunk hat ilyen megoldást!

1. Finom tisztítás

Nem kell minden nap arcradírt használni, és a legerősebb arctisztítókat is hanyagold. Mert a túlzott tisztítás csak megviseli a bőrfelszínt, aminek ideje sincs két etap között regenerálódni. Mindig legyen ezért kéznél egy olyan gyengéd, alkoholmentes, akár aloe verás termék ami finoman átmossa az arcod, de nem gyalulja le a felső hámréteget.

2. C-vitaminos szérum

A C-vitamin az antioxidáns tulajdonságai miatt hasznos, hiszen felveszi a harcot a szabad gyökökkel, ugyanakkor segít a nap elleni védelemben is és fokozza a kollagéntermelés. A C-vitaminos szérumok használatának ezek mellett aonnali látható jele is van: fényes és üde lesz tőle a bőröd.

3. Magas faktorszámú napvédő krém

Lehet, hogy még mindig furcsának tűnik, de a nap káros hatásai ellen minden nap védekezni kell, már 20 éves korodban is. Mert nem lehet elég korán elkezdeni. A krémek közül ezt tedd fel utoljára és válassz minél magasabb faktorszámút.

4. Retinol, vagyis A-vitamin

Az A-vitamin egy erős antioxidáns, ami sejtszabályozó és segíti a sejtek jobb működését is, valamint a kollagéntermelést. Éppen ezért már a húszas éveidben kezdd el szérumban, vagy krémben, olajokban felvinni a bőrödre éjszakánként, olyan kétnaponta.

A TOVÁBBI TIPPEKÉRT KATTINTS!

A kereséshez kezdj el gépelni!