A 4 legjobb tipp huszonéveseknek a szép bőrért

Europress
A 4 legjobb tipp huszonéveseknek a szép bőrért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lassítsd bőröd öregedését!

Huszonévesen ugyan még nem fogsz kiemelten foglalkozni azzal, hogy eltüntesd a ráncokat, de sokat tehetsz azért, hogy lassítsd a bőröd öregedését. Összegyűjtöttünk négy olyan dolgot, amire érdemes figyelni, ha sokáig üde, fiatalos megjelenést szeretnél.

1. Ne dohányozz!

Huszonévesen az ember még simán belemegy a dohányzásba, aztán évekig, vagy talán soha nem hagyja abba. Pedig minél tovább dohányzol, annál hatékonyabban gyorsítod a bőröd öregedését. A cigitől hamarabb megjelennek az első ráncok, melyek könnyebbe el is mélyülnek. A dohánytermékek ugyanis olyan kemikáliákat tartalmaznak, melyek roncsolják a kollagént és az elasztint, így bőröd könnyen veszít rugalmasságából. A nikotin pedig gyengíti a vér áramlását a bőr felé, amitől kevesebb oxigén és értékes tápanyag jut el ide. Ettől lesz szürke és fénytelen a bőröd.

Szerezd be a Helia-D ránctalanító éjszakai krémét
a JOY Napok alatt 30% kedvezménnyel!

2. Figyelj a napvédelemre!

A húszévesek hajlamosabbak arra, hogy ész nélkül és mindenféle védelem nélkül napozzanak, ami nagyon káros a bőrükre. Szintén az öregedést gyorsítja az UV sugárzás amellett, hogy a bőrrák kockázatát is jelentősen növeli. Sose feledkezz nem a napvédő kémek alkalmazásáról és egész évben használj védelmet adó arckrémeket.

A TOVÁBBI TIPPEKÉRT KATTINTS!

Kép
A kereséshez kezdj el gépelni!