A bőrápolási rutinod legfontosabb lépése, amit SOHA ne felejts el

Europress
A bőrápolási rutinod legfontosabb lépése, amit SOHA ne felejts el
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pedig gyakran megteszed.

Egyre többször hallani, hogy egyáltalán nem baj az, ha sminkben alszik az ember és még egy olyan trend is kibontakozóban van, ami a másnapos sminket részesíti előnyben. Pedig a bőrápolási rutinod legfontosabb része kell, hogy legyen az, hogy lefekvés előtt megtisztítod az arcodat, majd rendesen előkészíted az alvásra. Az alábbiakat inkább ne hagyd ki!

1. Alapos tisztítás

Akár már tisztítsd meg az arcod akkor, amint hazaértél. Így tuti nem felejted el. A tisztítás első lépése a smink eltávolítása, utána még jöhet egy habzó lemosó a szennyeződések eltávolításának érdekében, és radírozhatsz is, ha úgy érzed. De a legfontosabb, hogy smink ne maradjon, mert az eltömíti a pórusokat és pattanásokhoz vezethet.

Szerezd be a Helia-D micellás sminklemosó kendőjét a JOY Napok alatt most 30% kedvezménnyel!

2. Maszkok

Szoríts magadnak egy kis időt arra, hogy feltegyél egy tápláló maszkot alvás előtt. Hiszen ezek a hatóanyagok mélyre szívódnak be és ott is dolgoznak, és azért hatékonyak alvás közben, mert a bőr regenerációs folyamatai egyébként is akkor indulnak be. Ha nincs időd egy leszedhető maszkkal foglalkozni, vigyél fel felszívódó változatot.

A HARMADIK TIPPÉRT KATTINTS!

Kép
A kereséshez kezdj el gépelni!