Ezért van fura szaga Catherine Zeta-Jonesnak hajmosás után

Ezért van fura szaga Catherine Zeta-Jonesnak hajmosás után
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Néha a celebek is alkalmaznak egyedi szépségpraktikákat.

Mindenkinek vannak olyan egyedi szépségtrükkjei, melyekhez olyan egyszerű dolgokat használ, amik akár a konyhaszekrényben is megtalálhatóak. Természetesen ez alól a hírességek sem kivételek. Catherine Zeta-JonesCatherine Zeta-Jonesszínésznő3cikk0galéria0videóMég több róla például hiába szerezhetné meg a legextrább krémeket, sokszor mégis a legegyszerűbb megoldásokhoz nyúl.

A színésznő egy korábbi interjúban árulta el, hogy hajának szépségét egy sör és méz keverékéből álló pakolás adja. Ezt a keveréket hajmosás végén alkalmazza, és bár saját bevallása szerint is olyan illata van tőle napokig, mint egy söröshordónak, elképesztően működik. Az eredmény selymes tapintású és csillogó hajkorona.

Zeta-Jonesnak egyébként nem ez az egyetlen házilag is elkészíthető tippje, testét ugyanis egy mézből és sóból kikevert természetes radírral ápolja. Állítása szerint ez lassítja a ráncosodást. Fogai fehérségét pedig úgy éri el, hogy minden étkezés után megeszik egy almát, ha pedig nincs alma, epret szemezget.

Kép
A kereséshez kezdj el gépelni!