Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bátor és kiemelkedő! Ez a SHERO, az answear.LAB legújabb, limitált kollekciója

Bátor és kiemelkedő! Ez a SHERO, az answear.LAB legújabb, limitált kollekciója

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hosszú bőrkabátok, az alakot hangsúlyozó ruhák, blúzok, dekoratív rojtokkal díszített dzsekik, oversized gyapjúkabátok. Az answear.LAB SHERO kollekciója a legfontosabb őszi trendeket vonultatja fel, kiemelve a nők belső erejét, szabadságát és egyenlőségét.

Ki az igazi SHERO?

Wonder Woman vagy Catwoman nem pusztán a képregények világának kitalált figurái, hanem a feminizmus első rajzolt ikonjai. Nekik köszönhetően a női szerepek egyre fontosabbá váltak, míg végül uralni kezdték a férfi szuperhősök által dominált képzeletbeli világot. Életre hívták őket hogy a nőknek (és nem csak nekik) inspirációt, bátorságot és példát mutassanak. A hozzájuk hasonló hősnők megmutatták, hogyan védjük meg értékeinket, hogyan érjünk el célokat, hogyan harcoljunk, de megmutatták valódi erejüket is. Ilyen a SHERO - egy nő, egy szuperhős, akinek a legfontosabb fegyvere a belső ereje. Sok érzését elrejti, érzékeny, ugyanakkor képes megküzdeni az álmaiért és a saját feltételei szerint megvalósítani azokat. Kéz a kézben, más nőkkel együtt harcol a célokért és eszmékért, mert hisz a testvériség és a kölcsönös támogatás erejében.

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

Mit tartogat a kollekció?

A SHERO kollekció az ősz legdivatosabb trendjeit vonultatja fel. Gyapjúkabátok, bőr ballonkabátok, és bomber- és bőrdzsekik egyaránt színesítik a kínálatot. Az expresszív vonalvezetésű, oversized kabátok vagy a feltűnő, piros öltöny - bár férfiak ruhatárát idézik, mégis a 80-as évekre jellemző power suit trendre utalnak. Ez a sikeres, talpraesett nők stílusa. A test vonalait hangsúlyozó ruhák aszimmetrikus nyakkidolgozásokkal, fodrokkal vagy kivágásokkal azoknak kedveznek, akik magabiztosnak érzik magukat a testükben. A kollekcióban ezek mellett olyan alapdarabok is megtalálhatók, mint az erőt sugárzó szlogenekkel ellátott pólók. A légies, lágyan redőzött anyagok kontrasztja a jellegzetes sötét farmerrel és a természetes bőrrel érdekes, változatos megjelenést alkot. A kollekcióban a fekete, a szürke, a fehér és a bézs árnyalatai töltik meg élettel a darabokat, némi erőteljes vörössel megbolondítva. A tiszta, kifejező, erőteljes színek a kollekció üzenetét hangsúlyozzák, utalva a nők szupererejére.

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

A SHERO kollekció mögött az univerzális, nőies üzeneten kívül valami több is áll. Az answear.LAB márka nemcsak divatot teremt, hanem támogatni kívánja vásárlóit a való élet mindennapjaiban is. Az answear.LAB a kezdetektől fogva limitált kollekciókat hoz létre, és olyan kezdeményezésekben vesz részt, amik valódi támogatást nyújtanak a nőknek világszerte. Az elmúlt év ilyen projektje volt a Girl Power kollekció, aminek bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlotta fel a márka. Útjára indult az I'm a feminist esemény is, melynek célja a feminizmus világnapjának megismertetése és az egyenlőség szerepének oktatása. Idén pedig csatlakozunk az InStyle magazin Képesvagyok díjátadó gálájához is, ahol olyan példaértékű személyeket jelöltek és díjaznak majd, akik képesek túllépni korlátaikon, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért. Akik szóban vagy tettekben küzdenek és kiállnak fontos ügyek mellett.

"Mindez arra inspirál bennünket, hogy további lépéseket tegyünk az úton, megalkotva például egy szuperhősnőkről szóló kollekciót. Az answear.LAB-nél hiszünk abban, hogy származástól, vallástól vagy szexuális irányultságtól függetlenül mindannyiunknak esélyt kell kapnunk arra, hogy kiteljesedjünk, hogy megvalósítsuk álmainkat és méltósággal éljünk. Szeretnénk megmutatni a nőknek, hogy megvan bennük az erő, ami miatt minden nap különlegesnek és mindenhatónak érezhetik magukat." - vallja Agnieszka Korsak, a márka igazgatója.

Nézz körül az answear.LAB SHERO kollekció darabjai között az alábbi galériára kattintva!

Galéria / 9 kép

answear.LAB SHERO kollekció

Megnézem a galériát

A limitált SHERO kollekció kizárólag az answear.hu webáruházban érhető el!

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.