Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hogyan készülj fel az első ügynökségi találkozóra?

Hogyan készülj fel az első ügynökségi találkozóra?
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Olvasd el!

Diana hercegné imádta Budapestet: pálinkát ivott és felszállt a 2-es villamosra is!

Immár 34 éve annak, hogy Diana és Károly Budapesten jártak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A jelentkezés utáni első lépés a modellkarrier felé egy személyes találkozó az ügynökséggel...

Abban már segítettünk, hogyan tudsz magadtól jelentkezni hozzánk és többször bátorítottunk, hogy akkor se ijedj meg, ha leszólítunk, sőt legújabb tehetségeink történetein keresztül beleshettél már az első kötetlen beszélgetés részleteibe, ma azonban azokat a helyzeteket is tisztázzuk, amikre érdemes felkészülni egy ilyen alkalom során. Egyet már előre elárulhatunk: plusz pontnak számít, ha a szüleiddel előtte utánanéztek az Attractive munkásságának és felkészülten érkezel, ahogyan mondjuk egy állásinterjú esetében tennéd, hiszen tényleg csak azokat invitáljuk az irodánkba, akikben valóban potenciált látunk.

Az első és legegyszerűbb tanácsunk, amiről meglepően sok kérdés érkezik, az, hogy amikor belépsz, nyugodtan tegezz minket és ne izgulj. Egyrészt egy fiatal, családias team vagyunk, másrészt a beszélgetést valóban kötetlenül, laza stílusban képzeljük el.

Kép

Már előre tisztázd magadban vagy ha kiskorú vagy, a szüleiddel együtt, hogy milyen kérdéseitek lesznek a modellkedésről vagy magáról az ügynökségről. Például mennyi elfoglaltságot jelentene a suli mellett, mik az Attractive elvárásai a modellekkel szemben és egyáltalán hogyan kell elképzelni a munka menetét. Ezeket egyébként is igyekszünk a legrészletesebben átadni, amire érdemes odafigyelni, de bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolunk.

Kép

Ha már a kérdéseknél tartunk, érdemes a mi kérdéseinkre is felkészülnöd. Nagyon fontos számunkra, hogy már az elején kiderüljön, milyen a hozzáállásod, milyen életmódot folytatsz és mennyire vagy motivált, ezért a következő kérdésekre biztosan számíthatsz. Miért szeretnél modellkedni? Hogy állsz a sulival és mennyire tudsz angolul? El tudod képzelni, hogy több hónapon keresztül külföldön modellkedj? Támogatnak a szüleid és az iskola a modellkedésben? Hogyan néz ki a napi étrended és mit szoktál sportolni? A válaszadásnál légy mindig őszinte és pozitív, hiszen a lényeg, hogy azt lássuk rajtad, tényleg érdekel a modellszakma.

Kép

Mivel modellkedésről van szó, természetesen külső elvárásoknak is meg kell felelned és mint mindig, ez esetben is mindenben az egyszerűségre kell törekedni. Az egyik legfontosabb, amit először megnézünk majd rajtad, az az arcbőröd állapota lesz. Ha átradírozod a találkozó előtt a bőröd és hidratálót dobsz fel, már készen is leszel a “sminkeddel”. Elvárjuk, hogy frissen mosott hajjal, teljesen smink nélkül és tiszta, nude körmökkel jelenj meg, lehetőség szerint gyantázd le a hónaljadat, a bikinivonaladat és a lábaidat, valamint hogy a találkozóig ne szedd a szemöldöködet. Utóbbit mindenképpen vissza fogjuk növesztetni veled, a gyantára pedig azért van szükség, mert ha felkeltetted az érdeklődésünket, bikiniben is meg fogjuk nézni a testarányaidat. Az öltözékedet illetően mindenképpen szeretnénk, ha letisztult, feliratot és díszítést mellőző, egyszínű ruhákban érkeznél, ami láttatni engedi az alakodat. Például egy skinny jeans, fekete póló vagy egy csinosabb felső, ruha is megteszi, végül is fotózásra is sor fog kerülni. Ezeken az alapdarabokon kívül a legegyszerűbb fekete binikit és fekete, platform nélküli klasszikus magas sarkút szükséges magaddal hozni, amit természetesen mi is tudunk biztosítani, ha nem sikerülne. Az ékszerek viselését is érdemes mellőzni ilyenkor, hiszen a fotók készülésekor a te természtes valód kell, hogy a középpontban álljon.

Kép
Kép
Kép
Kép

Triviálisan hangzik, de mielőtt elindulnál, tájékozódj. E-mailben vagy telefonon fogunk értesíteni, ha a jelentkezésed elnyerte a teszésünket és személyesen is meg szeretnénk ismerni. Meg fogjuk adni a pontos címünket, s egy térképet is találsz a weboldalunkon, emellett nagyon fontos felhívni a figyelmet arra, hogy előre egyeztetett időpontokkal dolgozunk. Ha időben utánanézel, hogyan tudsz hozzánk eljutni a leggyorsabban, elkerülheted a késést, amit rendkívül illetlennek tartunk. Ha rajtad kívülálló okok miatt csúsznál vagy mégsem tudsz eljönni, azt mindenképpen illik időben telefonon jelezni.

Kép

Az utolsó jó tanácsunk kötelezően ajánlott: fektess a gyakorlásba is egy kis energiát. Mivel fotók is fognak készülni rólad, látni fogjuk, hogy mennyire érzed otthon magad ebben a közegben, ezért érdemes például híres modellek pózait utánozni, lemásolni, akár a kedvenc magazinod divatanyagaiból vagy YouTube-videókból is. Természetesen senkitől sem várjuk el, hogy topmodellként sétáljon be hozzánk tűsarkúban, de ezzel a kis plusszal megerősítheted bennünk, hogy igenis komolyan gondolod, hogy modell szeretnél lenni.

Sose felejtsd el, hogy nem szükséges “portfólióval” rendelkezned ahhoz, hogy bekerülj hozzánk, hiszen a valódi arcodra és személyiségedre vagyunk kíváncsiak. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a személyes találkozó egy olyan pillanat lehet, ami akár az egész életedet megváltoztatja, úgyhogy mindent bele, semmilyen kérdés ne maradjon benned és csak pozitívan!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.