Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Átléptünk a Bika jegyébe, és ez sok mindent megváltoztat az életünkben: mutatjuk, hogyan hat a csillagjegyekre

Átléptünk a Bika jegyébe, és ez sok mindent megváltoztat az életünkben: mutatjuk, hogyan hat a csillagjegyekre
Facebook
Twitter
Pinterest
Az biztos, hogy az elkövetkező hetekben megérezzük a hatásait!

Sok minden befolyásolhatja a hangulatunkat, a velünk történő eseményeket és mindent, ami körülvesz minket. Az ezotéria szerint a bolygók állása is jelentős szerepet tölt be ebben, és az, hogy épp melyik jegybe lépünk át, szintén nagy befolyásoló erővel rendelkezik.

Épp ezért érdemes tudnod, hogy április 19-én átléptünk a Bika jegyébe, ami számos változást hoz magával az elkövetkező hetekre nézve. Ez az időszak elsősorban a türelemre tanít meg minket, hogy mennyire fontos néha megállni, várni, és nem kapkodni kétségbeesésünkben. A kitűzött céljainkat nem tudjuk elérni egyetlen nap alatt, kell a kitartás és a türelem, hogy sikeressé váljunk.

A Bika jegyében kénytelenek leszünk fókuszáltabbá válni, figyelni arra, hogy mennyit költünk, és közben nem feledkezhetünk meg azokról a személyekről sem, akik fontosak számunkra. Mert a sok-sok tennivaló kavalkádjában a barátok, a család háttérbe szorulhat, ám épp most nem lenne szabad ennek megtörténnie.

gif

Ebben az időszakban a stabilitásra és a biztonságra helyeződik át a hangsúly, ami felüdülés lesz a Kos jegyében tapasztalt káosz és rohanás után. Érezni fogod, hogy most megvan a plusz löket benned ahhoz, hogy végre a végére érj azoknak a feladatoknak, amik felhalmozódtak.

Azonban egy kis zökkenőre is készülnünk kell, ugyanis jön a retrográd Merkúr, ami híres arról, hogy megkavarja az állóvizet. Hogy ezen a téren mire készülhetsz, azt ebben a korábbi cikkünkben el is olvashatod:

Szerencsére kis odafigyeléssel az elkövetkező pár hét igazán jó időszak lehet, csak egy kis lassításra lesz szükség. És hogy pontosan mit jelent mindez az egyes csillagjegyekre levetítve, azt a galériában eláruljuk!

Galéria / 12 kép

Átléptünk a Bika jegyébe: így hat ez az egyes csillagjegyekre

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!