A nap cikke

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky egy év után szakítottak – íme, a részletek

Jennifer egy év után újra szingli lett!

Még több olvasnivaló

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky egy év után szakítottak – íme, a részletek

Selena Gomez és Justin Bieber hatalmas szerelme képeken: vicces, sokkoló és nagyon cuki képek, amikre érdemes emlékezni!

Hétköznap alig alszol, hétvégén pedig megpróbálod pótolni? Eláruljuk, mennyire hatásos ez!

5 kimaradt jelenet a Jóbarátokból, amit egyszerűen muszáj látnod

Hivatalos: menyasszony lett Gwyneth Paltrow

Láttad már Jennifer Lopez új frizuráját? Érdemes megnézni, mert istenien áll neki!

Érkezik Chrissy Teigen és John Legend második gyermeke – ilyen cuki videóval jelentették be!

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

2014 a te éved lesz! Nagy éves JOY horoszkóp

2014 a te éved lesz! Nagy éves JOY horoszkóp
Nincs kép JOY Magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
A Szaturnusz irányítása alatt álló évben megtanulsz jobban élni, örülni az apróságoknak, képessé válsz teremteni, okulni a régmúlt hibáiból, így pedig látványosabb eredményeket elérni. Nézd csak!
60218.w.jpg
60217.w.jpg
Ezúttal ismét jó irányba forog a szerencsekerék, repkedj hát a szelek szárnyán, s élvezd mindazt, ami ez elmúlt időszakból hiányzott! 2014-ben meg kell szabadulnod a rossz szokásaidtól. Csak az optimizmus vihet előrébb - sürgősen határozz meg vadnak tűnő, de kivitelezhető célokat! Küzdj, harcolj, ne adj fel semmit! Formáld át önmagad! Ismerd fel a jót! Semmi olyat ne tégy, amit te magad sem néznél jó szemmel. Nézd a lehetőségeket, élethelyzetek, üzleti, valamint magánügyek teremtő és szellemi hasznát! Ha önmagadra és a jó dolgokra fóluszálsz, akkor te magad is meglepődsz mag azon, hogy milyen gyorsan találsz megoldást a családi gondokra, szakmai akadályok legyőzésére, elmaradt feladatok és vizsgák elrendezésére. Tedd könnyebbé a kommunikációt azzal, hogy nem számon kérsz, hanem kérdezel, tudakozódsz, és befogadod az új ismereteket. Ha meghallgatod a mások véleményét, rád is oda fognak figyelni. Ugye milyen jól hangzik? Gördíts lentebb, hogy részletesebben is megtudd, mire számíthatsz 2014-ben!

KOS
03. 21.–04. 20.
Teljes erővel előre!

Úgy változik meg az életed, ahogy a legkevésbé sem reméled. Kinyitod a szíved és a lelked kapuját, mindenre nyitott leszel, vidámság, lendülez jellemez - csak jó jöhet!

60222.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Milyen volt 2013? Ugye, hogy nem rossz? Akkor ne engedd el a pozitív eredményeket, hanem még erőteljesebben, kreatívabban dolgozz az újabb sikerekért. A lehetőségek horizontja tágas lesz. Szerelmi életed tüzes, karriered emelkedő tendenciát mutat, anyagi lehetőségeid gyarapodóak, - hát kell ennél több?

SZERELEM Kedvesedet rajongd körbe, hisz Ő egy igazi főnyeremény! Mentorod, szeretőd, odaadó társad, s még azt is jól viseli, amikor második helyre sorolod őt a munkád után. Az érzelmek márciusban, júliusban és decemberben észbontóak lesznek, jöjjön, aminek jönnie kell! Keresed a társad? Készülj fel arra, hogy váratlan helyen, fura körülmények közt találkoztok, s addig fog neked udvarolni, amíg beadod a derekad. Egy régi barátod segíthet neked őt meglelni.

MUNKA Az egyhangúság komoly ellenséged, nem viseled jól a jelenlétét, ezért már az év első hónapjaiban kedvet kapsz a változtatáshoz, aminek nagyon is itt van az ideje. A logikát és rátermettséget igénylő feladatok vonzanak leginkább, így hát ne ragadj le olyan helyen, ahol ezt nem biztosítják számodra. Kutasd, keresd a tökéletest, - mert hamarosan meg is leled!

SZERENCSE Kosként igazi kegyeltje leszel Fortunának 2014-ben, olyan helyeken, pillanatokban és ügyekkel összefüggésben fordul a kocka, ahol régóta kerested a megoldások kulcsait. A gyarapodás garantált, a karriered felfutóban, szárnyakra kapsz, semmi nem foghat vissza, ha el akarsz érni valamit. Tőzsdéznél? Még ott is vállalhatod a kockázatot!

TE ÉS Ő Egy másik KOStól tutira elmenekülsz, még munkatársi viszonyban sem viseled jól, a BIKÁtól sokat okulhatsz, kérd ki a véleményét! Az IKREK végre megért téged, és sok közös témátok lesz, a RÁKot édesnek tartod, egyenesen feltüzel, az OROSZLÁN szintén nagyon erős jellem, így méltó partnered lehet bárhol, bármikor. A SZŰZzel összerúghatod a port anyagi ügyekkel kapcsolatban, s te húzhatod a rövidebbet, a MÉRLEG bizonytalansága nagyon idegesít, míg egy SKORPIÓ kiváló partnered lehet különféle eszmefuttatások során. A NYILAS nagyon imponál vonzó személyiségével, kreatív gondolataival. A BAK számodra egyhangú és felszínes, a VÍZÖNTŐben nem tudsz megbízni, pedig többször is bizonygatja majd jó szándékát, s végül a HALAK számodra gyermekded, ezért folyton istápolnád.

2014 ÉVI MOTTÓD "Erősebb leszek, mint valaha!”
ERŐSSÉGEID Akaraterőd, kitartásod és logikád mindenkit lenyűgöz.
GYENGESÉGEID Gyakran túlságosan keménynek látszol, és ezért sokan félreismerhetnek. Találd meg az arany középutat!
TEDD Őrizd meg extrém kalandvágyad, és mászd meg az Alpok egyik csúcsát!
NE TEDD Ne tarts mértéket, nyugodtan lépd át a saját határaidat!
SZEX Ne légy önző, figyelj a partneredre! Nagyon szereted a vad, erőteljes szeretkezést, párod viszont néha gyengédségre vágyik, - hát kössetek kompromisszumot!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN IKREK, RÁK, OROSZLÁN
SZERENCSESZÁMAID 5, 10, 22, 30, 35
JOY-TIPP Tégy valami olyat 2014-ben, amitől eddig rettegtél! Csakis magadnak bizonyíts, ne másoknak!

BIKA
04. 20.–05. 20.
Gyere velem, játsszunk együtt!

Állítsd feje tetejére a világot! Bikaként láthatatlan erők visznek közelebb a vágyott célokhoz, de csak akkor jutsz csúcsra, ha önmagad elvárásainak felelsz meg!

60223.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Légy megközelíthető, különleges, egyedi, - oszd meg a tudásodat másokkal, váljon belőled kiváló csapattag. Néha pedig engedd meg azt a luxust magadnak, hogy szabadon ereszted a fantáziádat, szárnyalsz a felhők felett, és nagy dolgokat hozol létre. Ismerkedj idegenekkel, az új emberi kapcsolatok szerelmet, üzleti lehetőségeket és pénzt hoznak neked.

SZERELEM Társad lelkesen támogatja ötleteidet, melletted van mindig, amikor annak szükségét érzed. Ha pedig elfáradtál, akkor segít kitisztítani a gondolataidat, felfrissíteni a testedet. A szerelem napról napra mélyül köztetek, s megbonthatatlan köteléketek egész évben kitart. Szingliként csakis előre nézz, ne a múltban remélj megváltást! Új fiú a szomszédban vagy az évfolyamon? Egy csinos kolléga a láthatáron? Csapj le rá!

MUNKA Szívós és erős vagy, kitartásod nem mérhető másokéhoz, így ne lepődj meg azon, ha feletteseid, vagy épp üzlettársaid benned látják a jövő reménységét. Ötleteidet ne titkold el, vállald be a nyilvános szerepléseket, előadásokat, mert tömegeket fogsz tudni lenyűgözni. Ugyanakkor ne engedd, hogy szívják a véred, néha mondj nemet, követelj szabadságot, küzdj a jogaidért. Mert ami jár, az jár…

SZERENCSE 2014-ben azért érezheted magad Fortuna kegyeltjének, mert rengeteg feladatod mellett is fog időd jutni szórakozásra, bulira, nyaralásra, ismerkedésre. Az állatok jelenléte különösen nyugtató lesz, így megtörténhet, hogy hirtelen rászánod magad egy házikedvenc örökbefogadására, akivel csodás pillanatokban lesz részed. Az ő életében Te leszel a tündöklő szerencsecsillag!

TE ÉS Ő A KOS úgy összezavar, hogy vagy sosem állsz vele szóba többé, vagy halálosan belezúgsz. A BIKÁval a barátságotok lehet életre szóló, az IKREK érdekes meglátásaival vesz le a lábadról, míg a RÁK számodra a csoda maga, akit imádni lehet a végtelenségig. Az OROSZLÁN hatalomvágya bosszant, és messzire menekülsz, a SZŰZ az őrületbe kerget akarnokságával és fura meglátásaival. A MÉRLEG egyáltalán nem tud felizgatni, de bowlingozni jó lesz, a SKORPIÓval viszont lángra lobban a szenvedély tüze. A NYILASsal kellemes pásztorórák várnak rád, amikor csak kedved tartja, a BAK még nálad is elkötelezettebb hedonista, így Őt a hátad közepére sem kívánod. A VÍZÖNTŐ nem tud egy helyben ülni, pedig te inkább a kanapén várnál rá, a HALAK izgalmas kalandot jelenthet egy-egy nyári éjszakán.

2014 ÉVI MOTTÓD "A sikerhez vezető utam nyílegyenes!”
ERŐSSÉGEID Megértő és türelmes emberként kivárod a legjobb pillanatot, - bármiről is legyen szó. Kiváló, egyben inspiráló hatással leszel másokra.
GYENGESÉGEID Akiket nagyon szeretsz, azok kihasználhatják érzelgősebb énedet. Tudják, hogy úgysem tudsz nemet mondani.
TEDD Csak egyenesen előre, pontosan kidolgozott útvonalterv szerint!
NE TEDD Ne ítélj külsőségek alapján, mert a belbecs a fontos, ezt te is tudod!
SZEX A változatosság a testiségben is gyönyörködtet, úgyhogy szerezz be pár szexi kiegészítőt, s vesd is be új darabjaidat.
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN RÁK, SKORPIÓ, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 4, 7, 11, 24, 38
JOY-TIPP Légy tervezettebb és szervezettebb, mint eddig valaha, - ez az aduász a kezedben!

IKREK
05. 21.–06. 21.

Tarts velem, nem bánod meg!

Jupiter januártól júniusig nap mint nap házhoz szállítja neked a jó szerencsét. sokat sejtető esztendő tárul eléd, utazással, izgalmakkal, forró pillanatokkal.

60224.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Hatalmas energiával veted bele magad mindenbe, a sikert pedig el is tudod érni, hisz akad majd bőven optimizmusra és vidámságra okot adó tényező egész évben. Mi lényeges számodra? Otthon? Család? Szerelem? Barátság? Állíts fel fontossági sorrendet, s ennek megfelelően haladj előre! Környezeted tükrözze lelki világod állapotát! Amint kint, úgy bent…

SZERELEM Igazi kis tűzgömb módjára viselkedsz az év első felében, átsuhansz az égbolton, tündökölsz, leveszed a férfiakat a lábukról, s bár többen is mindent megtesznek azért, hogy meghódíthassanak, nem fogod beadni a derekad egészen augusztusig. Ha elkötelezted már magad, ne okozzon lelkiismeret furdalást egy-két szívdobogtató, szexi kaland.

MUNKA Alapos tervezés, kreatív ötletek, bátor vállalások… és a sikerhármas már össze is állt! Minden nap a tökéletességet tűzöd ki célul, a maximalizmusod látványos, megpróbálod ellesni mások trükkjeit, hogy még kiválóbban teljesíts. Kicsire nem adsz, s becsületedre legyen mondva, elismered azt, ha más jobban tud valamit nálad. Nyitott vagy a tanulásra, minden információt gyorsan magadba szívsz, az év végére anyagilag is szárnyalsz majd.

SZERENCSE Ha eleinte úgy véled, hogy eredményeid csupán a szerencsés véletlenek összjátéka, akkor húzd el a függönyt a szemed elől! Jobban kellene bíznod magadban, elhinni, hogy tényleg fantasztikus vagy, így pedig új üzleti lehetőségeket, barátokat is könnyebben bevonzhatsz! Különösen nyáron légy nyitott az ismerkedésre, s ha nyersz egy utazást, nehogy átadd valaki másnak!

TE ÉS Ő A KOS rajongani fog érted, remeg majd keze s lába! A BIKA issza a szavaidat, de ő is tud újdonsággal szolgálni neked. Az IKREK humora téged nem hoz lázba, a RÁK viszont kellemes eszmecserékre invitál. Az OROSZLÁN vad és kiszámíthatatlan, ami leginkább elbizonytalanít, a SZŰZ kiváló barát, de szeretőnek csapnivaló. A MÉRLEG úgy felkavarja az érzelmi állóvizet, hogy napokig nem térsz magadhoz, a SKORPIÓ pedig állandó kérdéseket hagy benned. A NYILAS örök kalandor, aki új dolgokra tanít meg a szexben, a BAK nem érti, miért akarsz inkább moziba menni vele, szeretkezés helyett. A VÍZÖNTŐvel a testiségen kívül semmi közös nem lesz bennetek, míg a HALAKkal leginkább csak elmélkedni és csillaghullást nézni tudsz, bár az élvezetes lesz.

2014 ÉVI MOTTÓD "Önbizalom? Kitartás? Megtanulom!”
ERŐSSÉGEID Optimizmusod, alkalmazkodóképességed, talpraesettséged minden célszalagig eljuttat.
GYENGESÉGEID A nagy rohanásban hajlamos vagy fontos részleteken átsiklani, ami sokat gyengíthet a pozíciódon.
TEDD Nem mindig kell fókuszban lenni, néha kifejezetten jót tenne háttérbe húzódni, s csak csendben szemlélődni!
NE TEDD A viták energiarabló feladatok és feleslegesek is! 2014-ben inkább barátkozz!
SZEX Mi a titkos fantáziád? Légy vakmerő és tüzes az ágyban, sőt, néha azon kívül! Kalandozz el távoli vidékekre, hogy még inkább felfedezhesd magadban a szexistennőt!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, MÉRLEG, NYILAS
SZERENCSESZÁMAID 1, 3, 9, 4, 18, 27
JOY-TIPP Működj ösztönösen! Azt tedd, ami jól esik, akkor és ahol éppen vagy!

--pagebreak--

RÁK
06. 22.–07. 22.

Ámulatba ejtem a világot, és Téged is!

Kizárólag te tudhatod, mire vágysz!Önnön magad adhat választ arra, mikor és hogyan fogod tudni elérni a céljaidat. Hallgass a belső hangodra, mert sosem csap be!

60225.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET A Hold fantasztikus erővel hat a lelki világodra, állandóan szárnyalsz, romantikázol, adsz, hogy visszakapj. Kiválóan fogod tudni megosztani magad a munka és a magánélet között, így egyik sem szenved majd hiányt. Pénzügyekben több érkezik, mint amennyi kifelé megy, így a mérleg nyelve jó irányba mozdul el, csak figyelj!

SZERELEM Végre eljött a Rák éve! Megtalálod azt az Adoniszt, aki szeret, rajong, a tenyerén hordoz, mellette a könyvolvasás, a zenehallgatás is izgalmas program tud lenni, - akár csak egy vadvízi evezés. 2014-ben vár rád a munka mellett pihenés, lazítás és romantika is, de persze az érzelmeket sose hagyd lankadni. Vegyetek egy hatalmas franciaágyat, puha kelmékkel, habos párnákkal, aztán jöhet a véget nem érő hancúr.

MUNKA Szakmai előmeneteled kőbe van vésve, ebben egy pillanatig se kételkedj! Az élet örök, egyben változó körforgása folyamatosan a te malmodra hajtja a vizet, új és izgalmas kihívások várnak! Néha azt fogod érezni, hogy zavaróan tobzódnak egymás után az újabbnál-újabb teendők, de a benne megbúvó maximalizmus kiváló eredményekre sarkall. A határidők tökéletes betartása példamutató lesz mások számára is!

SZERENCSE Igenis megérdemled a sikert, a gratulációt, az elismerést, amely nem csak erkölcsi, hanem bizony anyagi formában is szembetűnő lesz! Bár a szakmai dicséretek rendszerint másodlagosak számodra, fürdőzni fogsz bennük 2014-ben. Óriási szerencsédre mindez nem megy majd a magánéleted kárára, sőt, most érted meg csak igazán, hogy a valódi és tartós diadal kulcsa a kiegyensúlyozottság, s minden pillanatban megtalálod a jó megoldást!

TE ÉS Ő A KOS nagyszerű tippeket ad, melyek átlendítenek a nehézségeken, a BIKA 2014-ben is az igazi szerelem mámorával lep meg, míg az IKREK teljesen összezavar követhetetlenségével. A RÁKkal közös otthonra lelhettek, az OROSZLÁN túl szemtelen lesz veled, a SZŰZzel pedig aligha találod meg a közös hullámhosszt. A MÉRLEG csendes, visszafogott társaddá válhat, de nem erre vágysz, a SKORPIÓ esetében viszont zavar annak túlzott önbecsülése, ráadásul örökké piszkálni fog. A NYILAS túl rendszertelen és kiszámíthatatlan, a BAK viszont igazi nyitott könyv, aki mindig ugrásra kész. A VÍZÖNTŐ alaposan túllő a célon és könnyen elveszíthet téged, mint barátot, ellentétben ezzel a HALAK megadja számodra az érzelmi biztonságot, így mellette találod meg a békét.

2014 ÉVI MOTTÓD "Egy percig sem lazítok és lehengerlő vagyok!”
ERŐSSÉGEID Újdonság iránti vágy, végtelen kitartás, türelem – és mindezt logikus gondolkodásmód koronázza meg.
GYENGESÉGEID Az önbizalom hiány felbukkanása. Ennek tudatos legyőzése lehet a 2014-es esztendő legnagyobb kihívása!
TEDD Fogadd el magadat a hibáiddal együtt, ami jó, azt duplán alkalmazd!
NE TEDD Ne keresd a hibát másokban, azt lásd meg, ami értékes!
SZEX Játszd bátran a gátlásos kislányt, mutatkozz gyenge prédának! Kovácsold előnnyé ezt a trükköt, hagyd, hogy kivessék rád a hálót, s a végén mindenki jól jár egy kalanddal!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN BIKA, MÉRLEG, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 6, 8, 16, 24, 35, 50
JOY-TIPP Minden meghívásra mondj igent, akkor is, ha nem fűlik hozzá a fogad. Megéri bátornak lenni, és még egy-két extra flört és titkos viszony is összejöhet.

OROSZLÁN
07. 23.–08. 22.

Hahó, kihívások! Hol vagytok?

Egyáltalán nem lehet okod panaszra, hisz 2013 bőven adott neked örömöt. az új esztendő ennél többet kínál: forró hangulatot, észbontó hétvégéket, és renegeteg bezsebelhető sikert.

60226.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Mars energetizál, cselekvésre sarkall, temperamentummal ruház fel, alig férsz majd a bőrödbe. Oszd el idődet munkád és magánéleted közt arányosan, és tartsd szem előtt, hogy tavasszal valóságos diadalmenetben lesz részed. Légy emellett kellően nagyvonalú, segíts azokon, akik gyengék, ezáltal pedig nagyon sok csodálóra tehetsz szert.

SZERELEM Többen is egyértelműen kinyilvánítják, hogy az ágyukban szeretnének tudni, de Te ennél sokkal okosabb vagy, és kisiklasz azok bűvköréből, akik kizárólag a szexistennőt látják benned. Keresed az igazit, s nem hasztalanul, legkésőbb szeptemberben meg is érkezik. Elkötelezettként minden nap egyértelmű jelét adod boldogságodnak, ágyban, asztalnál, sőt, nyár végén az oltárnál is. Ahogy telnek a hónapok, minden nap egyre szenvedélyesebb lesz.

MUNKA Már az év első negyedében teljesen egyértelművé válik, hogy más vizekre kell evezned, ha sikerre és elismerésre vágysz. Sok dolog kerül új megvilágításba, te pedig érzed, hogy rajtad múlik, mikor és merre lépsz tovább. A nagy távolságok ideje 2014, így ne riadj meg attól, ha át kell költöznöd az ország, a kontinens vagy akár a világ másik felére. Ha ott vár rád kihívás, akkor szedd a cókmókodat és indulj! JOY-t ott is olvashatsz!

SZERENCSE A 2013-as év kellemetlen pillanatai hipp-hopp köddé válnak, legkésőbb a tél végére elindul egy olyan sikerszéria, mely a mosolyt letörölhetetlenné teszi az arcodon. Szerelemben és munkában egyaránt topon leszel, aztán nyáron ott lelsz rá egy másfajta szerencsére, ahol a legkevésbé várnád. Ha nem veszel magadnak egy kaparós sorsjegyet, akkor nem nyered meg a főnyereményt!

TE ÉS Ő A KOS alaposan beindít, de nem ő az igazi. A BIKA fura mód most mindent úgy csinál, mint te, de nem akarsz még egy dudást a saját csárdádba, közben az IKREKkel mintha teljesen eltérő nyelvet beszélnétek. A RÁKkal szenvedélyes éjszakáknak nézel elébe, viszont az OROSZLÁN akarnoksága rendszeresen felbőszít. A SZÜZet felfedezni valónak találod, és többször is megízleled, a MÉRLEGben viszont tutira csalódni fogsz. A SKORPIÓ véleménye fontos számodra, de kalitkába akar zárni. A NYILASban rálelsz végre a Nagyon Nagy Ő-re, közben a BAKkal nem bírsz, annyira zabolázatlan. A VÍZÖNTŐ csak egy rövid románcra jó, a HALAK pedig depressziógyanús, amitől a hideg ráz.

2014 ÉVI MOTTÓD "Fel, feljebb, legfelülre!”
ERŐSSÉGEID Határozott jellemed, erős karaktered pont ott és olyan sikert ér el, amire vágysz.
GYENGESÉGEID Túlságosan elfogadó és toleráns vagy, sokszor háttérbe tolod önmagad, hogy kedvezz másoknak.
TEDD Vállald a nagy kockázatot, ugorj bele az ismeretlenbe, különben honnan tudod meg, mit hozna neked?
NE TEDD Kit érdekel, mit gondolnak rólad a többiek? Az önértékelésed legyen fontos, ne az, hogy mások miként vélekednek!
SZEX Izgat a szex, vonz az újdonság varázsa, de azért mégsem mindegy kivel, igaz? Amíg rálelsz az igazira, keress egy stabil szeretőt! Még akár több is lehet belőle…
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN RÁK, SZŰZ, NYILAS
SZERENCSESZÁMAID 3, 10, 15, 22, 54
JOY-TIPP Legalább egyszer tévedj be egy Swinger klubba. Hidd el, nem fogod megbánni…

SZŰZ
08. 23.–09. 22.

Én döntök a sorsomról!

Élj! Ne holnap, ne jövőre, hanem most! elégedettséged és boldogságod gátja csakis te magad vagy! rombold le a korlátJaidat, és mozdulj ki a megszokásból!

60227.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET 2014 legtitkosabb üzenete, hogy csinálj mindent egészen másképp, mint eddig! Ha lesz ehhez bátorságod, akkor Jupiter megtámogat, és új kapuk nyílnak meg előtted, feltárva a siker felé vezető utat. Friss szelek érkeznek, ülj fel rájuk, s egyszerűen csak hagyd magad elrepíteni a célig. Pont ott fogsz kilyukadni, ahová az álmaid visznek.

SZERELEM Ugye nem akarod elkövetni azt a hibát, hogy elkötelezed magad olyasvalaki mellett, aki nem hord a tenyerén, nem kápráztat el, így nem lehet az igazi sem? Adj esélyt a sorsnak, hisz minden ujjadra jut legalább két lovag! Ha nem az igazival vagy, hát lépj tovább! Használd ki a szabadságot és gyűjts tapasztalatokat! A nyáron nagy kalandok várnak, az ősz viszont meghozza a várva várt villámcsapást. Nagyot üt, de hatásosat!

MUNKA Szeretnél végre az asztalra csapni? Ki tiltja meg? Állj ki ön magadért, és követeld a jussod! Ha pedig nem értékelik eléggé azt, amit tőled kaphatnak, ne várj csodára. Keress magadnak új munkát, érdekesebb kihívásokat, hisz csodákra vagy képes. Óriási energiamennyiség tobzódik benned, amit fel kellene használni. Keress ehhez mentort!

SZERENCSE Évekig hittél a véletlenek létezésében, de most másban kell bíznod. Ez a valami Te magad vagy! Tudnod kell, hogy a saját szerencséd kovácsa nem a szomszéd, nem a felettes, nem valaki más! 2014-ben csak annak van igazán értéke, amiért megküzdesz! A kemény, odaadó munka eredménye a jól megérdemelt elismerés formájában nem várat tovább magára. Nos, mi ez, ha nem szerencse?

TE ÉS Ő A KOSsal teljesen egy hullámhosszon leszel, a BIKA még a Kosnál is jobban lenyűgöz, bárhol fuss is össze vele. Az IKREKkel túl sok bennetek a közös, így látni fogod a saját hibáidat. A RÁK szimpatikus, de túlságosan kiszámítható, míg az OROSZLÁNban épp ugyanolyan sikervágy buzog, mint benned, s ha összefogtok, sokra viszitek. A SZŰZ folyton lemarad, s nincs kedved húzni magaddal, a MÉRLEG felveszi a ritmusod, de megérteni már nem tudja az ambícióidat. A SKORPIÓval tüzes éjszakákra, szexi kalandokra számíthatsz, a NYILASsal nem találjátok meg az utat egymás szívéhez, csupán kielégüléséhez. A BAK ráébreszt a hibáidra, a VÍZÖNTŐ most nem lesz elég megbízható, a HALAK pedig olyan, mintha folyton egy másik dimenzióban mozogna.

2014 ÉVI MOTTÓD "Ha hibázom, kijavítom! A sikert megduplázom!”
ERŐSSÉGEID Megbízhatóság, tolerancia, elkötelezettség, - ez a hármas csodás benned, élj is vele minden nap!
GYENGESÉGEID Szereted, ha kényeztetnek, ám ekkor könnyen naivvá válsz.
TEDD Engedd be a fura embereket az életedbe. Sok pozitív meglepetést okozhatnak neked!
NE TEDD Az apró részletek kihagyása miatt elcsúszhatsz a banánhéjon. Ne légy felületes!
SZEX Tüzes, gyengéd és figyelmes egyszerre? Mindig adj annyit, mint amennyit kapsz! Ha a múltadból tűnik fel egy csodás emlék, nyugodtan keveredj vele futó afférba!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, BIKA, SKORPIÓ
SZERENCSESZÁMAID 2, 9, 17, 34, 56
JOY-TIPP Ne várd a holnapot, mert a ma csodálatos lehetőségei holnap már csak elszalasztott vágyálmok lesznek!

--pagebreak--

MÉRLEG
09. 23.–10. 22.

Határ a csillagos ég!

Egy világ fog heverni a lábaid előtt, ha csak a felét létrehozod annak, amit év elején eltervezel. képes vagy rá, ezt ne feledd! A csoda a kezedben van!

60228.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Csakis új dolgokon törd a fejed, s most vesd el azt a farbát is, hogy „A pénz nem boldogít”! Vidám kedélyállapot jellemez egész évben, a derű szorosan körbeölel, s másokra is kiváló hatással leszel. Merkúr olyan erővel ruház fel, mellyel életedet jó irányba tereled, s nagy befolyású embereket állítasz magad mellé. Varázserőd a pozitív gondolkodásban rejlik, ugye alkalmazod majd minden nap?

SZERELEM Az csak természetesen, hogy a karriered felfuttatása mellett a magánéletedet is mágikussá akarod formálni. Vágysz is, meg nem is egy szerethető kedvesre? Ha megvan, akkor csak picivel több időt kell rá szánnod, és borzasztó hálás lesz a figyelemért. Szingliként sok hiányt kell pótolnod, így az égiek arra bíztatnak, hogy ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy valaki közelségét érezhesd. A nyáron jön a l’amour, ne állj ellen neki!

MUNKA Annyi terved van, ami másik két embernek is sok lenne! Ám kellő erőt és energiát érzel magadban, így a megvalósításnak sem lesz akadálya. Ne aprózd el, a legnagyobb üggyel kezdd, s addig, amíg mások a tél miatt inkább visszahúzódnak, te rakd le egy új karrier alapjait. A legnagyobb hajtás az első negyed évben várható, s bizonyíthatsz magadnak és másoknak is. Cél a csillagos ég? Elérhető!

SZERENCSE Ebben az évben elképesztő iramban törsz előre, az égiek támogatják igyekezetedet, feltöltenek energiával, közben óvják majd az egészségedet is! Minden eszköz a birtokodban van a kiemelkedő sikerek eléréséhez, de ehhez magabiztosabbnak kell lenned! Barátaid és szüleid is további ötletekkel segíthetik boldogulásodat, kérd a tanácsukat, véleményüket!

TE ÉS Ő A KOS imponál neked, és be is adod a derekad, míg a BIKÁnál a szakmai elismerést akarod kivívni. Az IKREK leginkább mentálisan ragad magával, míg a RÁK mellett önmagad lehetsz. Az OROSZLÁNok inkább kíméljenek? Kerüld el őket, így pedig a viták sem robbannak ki! A SZŰZzel sok kalandban és nevetésben lesz részed, a MÉRLEGgel pedig végre elszívod a békepipát. Jó, ha tudod, hogy a SKORPIÓnak mindig igaza van, inkább ne fitogtasd az erődet vele szemben. A NYILASsal tökéletes összhangra leltek, sokat bolondoztok… és szexeltek! A BAK nem rúg labdába nálad, hiába is próbálkozik, a VÍZÖNTŐ túl gyermetegnek tűnik az állandó fantáziálásával, a HALAKkal pedig nem juttok zöld ágra. Bár decemberben talán mégis fordul a kocka...

2014 ÉVI MOTTÓD "Ami fontos, azért harcolok!”
ERŐSSÉGEID Akaratod bámulatos, kitartásod lenyűgöző, - környezeted rábólint kívánságaidra, támogatják terveidet.
GYENGESÉGEID Az emberi kapcsolatokban rejlő csalódásokat nem kezeled túl jól, ezzel pedig a pillanatnyi helyzetben mások visszaélhetnek.
TEDD Légy egy igazi mosoly-faktor, az sokkal jobban áll, mint a gondterheltség!
NE TEDD Ha valami nyomja a lelked, azt ne vetítsd ki a környezetedre, mert könnyen ünneprontó lehetsz!
SZEX Zabolázhatatlan vágy gerjed benned, szerencsére kedvesed harcra készen várja kezdeményezésedet… s persze pontosan tudod, hogy mik a csáberőid, használd azokat!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, RÁK, SZŰZ, NYILAS
SZERENCSESZÁMAID 8, 13, 19, 24, 31
JOY-TIPP Minden hónapban utazz el két napra, távol az otthonodtól. Ilyet még úgysem csináltál soha, arról nem is beszélve, milyen érdekes élményekben lehet részed!

SKORPIÓ
10. 23.–11. 21.

Gyors vagyok, mint a villám! Érj utol, ha tudsz!

Ppezseg benned az élet, fel akarsz fedezni új dolgokat, a világ sokszínűsége még sosem vonzott annyira, mint 2014-ben fog.

60229.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Az újítás iránti vágy folyamatosan tettekre sarkall, meg akarod változtatni a mindennapokat, magad mögött hagyni az egyhangúságot, és felturbózni a szerelmi éltedet. Minden adva van a tökéletes tervek kivitelezéséhez, viszont tudnod kell, hogy magadra leszel hagyva, s az igazi sikereket egymagad fogod elérni. Ne félj, menni fog!

SZERELEM Ha van kapcsolatod, az sürgősen renoválásra vár, - vagy gyors ütemben le kell zárnod azt, vagy azonnal felturbóznod! Más lehetőség nincs, ne pazarold a saját idődet! Szinglik esetében a meleg tavaszig úgy tűnhet, képtelen vagy túllépni a múltadon és a lezáratlan érzelmek lekötik energiáidat. Régi szerelmed hiányát ne fájlald tovább! Nyiss másvalaki felé, tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy elmész a barátnőd által szervezett vakrandira!

MUNKA Már nagyon unod a rutinfeladatokat, a mindennapi egyhangúságot? Szeretnéd végre kibontakoztatni a tehetségedet, repülnél az elismerés szárnyán? Akkor nincs más választásod, mint összepakolni, s továbbállni. Más cég, más kilátások, más helyszínek, - akár egy külföldi munka is felbukkanhat a színen! Amikor útnak indulsz az ismeretlen felé, meglepetésként fog érni, hogy mellékvágányok nélkül, egyenesen jutsz el a vágyott sikerekig.

SZERENCSE Az égiek pont olyan irányba terelik a sorsod, mint ami a legtitkosabb álmaidban már felbukkant párszor. Különleges személyiséged kivirágzik, környezeted rajongani fog odaadó és jószívű énedért. A kreativitásod már-már a csodával határos, Fortuna egyengeti utadat a siker kapujáig! Többet kapsz 2014-ben, mint az elmúlt években összesen.

TE ÉS Ő A KOSsal egy húron pendülsz, a szex perzselő, az üzlet kiváló lesz. A BIKA gyorsan magába bolondít, azonnal elvarázsol, az IKREK viszont a kalandvágyával és bolondos ötleteivel vonz majd. A RÁK képes megnyugtatni, de csak igaz barátra lelsz benne, az OROSZLÁN tempója túl gyors, ugyanakkor mégis izgató! A SZŰZ hátborzongatóan precíz, a MÉRLEG untat, a SKORPIÓval pedig végképp nem tudod, hányadán is állsz valójában, - mindannyiukkal egyszer hopp, másszor kopp. A NYILAS szexisen vonzó, és újra meg újra ágyba vihető, a VÍZÖNTŐ egy kissé vad és konok, harcolni pedig nincs kedved vele. A HALAKkal jól kijössz, de hosszútávon legfeljebb üzleti téren okozhat neked pozitív meglepetést.

2014 ÉVI MOTTÓD "Másra vágyom, meg is szerzem!”
ERŐSSÉGEID Mindenhez pozitív állsz, képes vagy a sok nehézség közt is felismerni a jót, és szeretetre méltó vagy. Ez így együtt talán sok is a jóból!
GYENGESÉGEID Könnyen elbizonytalanodsz olyan helyzetekben, melyekben nagyon is reálisnak kell lenned. Ne másoktól várj ösztökélést, a saját intuícióidra hallgass!
TEDD Ha már annyira kalandkedvelő vagy, akkor utazz el Afrikába legalább két hétre!
NE TEDD Ne akadj fenn azon, ha hibázol, inkább okulj belőle, s teremts harmóniát lelkedben! Senki sem tökéletes, de azzá válhatsz, ha megfelelően értékeled magad!
SZEX Mondd el nyíltan, ha valami másra vágysz, ha kipróbálnál valamit, amit eddig sose! Ne tartozz azok közé, akik csak színlelik az élvezetet!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, BIKA, NYILAS.
SZERENCSESZÁMAID 2, 5, 11, 16, 23
JOY-TIPP Vetkőzd le a rossz szokásaidat, dobd jó messzire konzervatív gondolataidat, és vallj új nézeteket! Döbbentsd le önmagad, no és persze a környezetedet!

NYILAS
11. 22.–12. 21.

Gyere velem, csináljuk együtt!

Ne hagyd magad korlátozni, légy szabad, repkedj bátran, fedezd fel a világ rejtett titkait, bizonyítsd be önmagadnak, hogy bármire képes vagy!

60219.w.jpg
0

KOZMIKUS HELYZET Az önmegvalósítás kerül fókuszba, tudod és érzed, hogy semmi nem maradhat a régiben. Érdekes szituációkba keveredsz nap napot követően, a sors folyamatosan döntéshelyzetbe kényszerít, ami kifejezetten jót fog neked tenni, hisz kimozdulsz a megszokásból. Elevenséged sokakat lenyűgöz, de leginkább te fogsz meglepődni azon, milyen jól viseled a változást.

SZERELEM A szívügyek pont abba az irányba haladnak, ahová Te magad terelgeted azokat. A reményeid sorra valósulnak meg, ahogy telnek a hónapok, s az eddigi heves, gyakorta megfoghatatlan állapotok helyett végre a nyugalom szigetére futsz be, a régi, rossz emlékek pedig végleg szertefoszlanak. Az, ami kissé ellaposodott, újra szenvedélybe torkollik, aminek a magját 2014-ben ülteted el, annak szerelmi szála gyorsan virágot hoz.

MUNKA Unalom? Egyhangúság? Átmeneti eredménytelenség? Márciusig talán igen, utána viszont teljesen kizárt! Kapaszkodj fel még a tavasz elején a siker szárnyaira, és el ne engedd azokat soha többé. Nem csak ösztönösen vonzod magadhoz a legjobb állásajánlatokat, vagy egy irigylésre méltó előléptetést, hanem azt is eléred, hogy környezeted úgy érezhesse, egyszerűen nélkülözhetetlen vagy a számukra.

SZERENCSE Igazán nagy mázli kell ahhoz, hogy minden sikerüljön, amibe csak belefogsz. Ha felteszel egy kérdést, arra válasz érkezik, amint kitűzöl egy új célt, annak megteremtődnek az ideális körülményei. Ha anyagi gyarapodásra vágysz, nem lesz előtted akadály, ha szellemi felfrissülés után ácsingózol, mihamarabb ülj be az iskolapadba. Képességeidet és eddig megszerzett tapasztalataidat kétszeres erővel tudod használni 2014-ben.

TE ÉS Ő Egy tüzes KOS izgatja a gondolataidat, szexuálisan pedig igencsak felélénkít. A BIKA örök optimizmusával okoz neked felemelő pillanatokat, ellentétben az IKREKkel, aki nem egyszerű eset, de türelemmel szinte mindenre rá bírod venni. A RÁK bújós kiscicát alakít, ám, amint az ágyadba kerül, igazi playboy lesz. Az OROSZLÁN számodra most valahogy nyámnyila, nem tud meggyőzni, a SZŰZ pedig annyira konzervatív, hogy nem hozzád való. A MÉRLEGgel csak a barátságig jutsz, a SKORPIÓval viszont ne húzz ujjat üzleti téren! A NYILAS szeretne a tenyerén hordozni, de ahogy telik az idő, rájössz, nem is tetszik annyira. A BAK vidámságot csempész a mindennapokba, egy VÍZÖNTŐvel pedig a legnagyobb bulik várnak rátok. A HALAKkal ne bonyolódj vitába, úgyis csak a maga igazát fogja hajtogatni.

2014 ÉVI MOTTÓD "Ide nekem az irányítás gyeplőjét!"
ERŐSSÉGEID Alkotókészség, végtelen elszántság, harciasság. Ötvözd ezeket, de ne ess túlzásokba!
GYENGESÉGEID Kifejezetten rosszul viseled, ha nem te állsz a középpontban, pedig sokkal több bölcsességet hallhatnál, ha néha a háttérbe húzódnál.
TEDD Szeresd azokat, akiknek fontos vagy! Ne félj kimutatni az érzéseidet!
NE TEDD Ami először nem sikerült, próbáld meg újra, ám ha kétszeri nekifutásra sem ment, hagyd a csudába!
SZEX Kísérletező kedved egészen meglepő. A kiszemelt partner 100%-ot fog kihozni belőled… te pedig 200%-ot belőle!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, SKORPIÓ, BAK
SZERENCSESZÁMAID 7, 12, 21, 25, 37
JOY-TIPP Adj esélyt a fura fazonoknak, a megvalósíthatatlannak tűnő ötleteknek. Minden, ami kilóg a sorból, sikert fog hozni!

--pagebreak--

BAK
12. 22.–01. 19.
Optimizmus mindenek felett!

Téged sokan szeretnek azért, ami vagy. ám 2014-ben azért fognak imádni, mert megmutatod, mi rejlik még benned. ne kérj engedélyt semmihez, csak cselekedj!

60220.w.jpg
0

KOZMIKUS HELYZET Legfontosabb célod a béke, a biztonság és a nyugalom elérése? No, de hol marad az izgalom és a tűz? Szerencsére mindkettőben lesz részed, s a hasznot, mint fogalmat, a legkülönb módokon meg fogod ismerni. Szakmai- és magánéleti téren valósulnak meg sorban az álmaid, jobban fogod magad érezni a bőrödben, mint valaha, és sokat fejlődik az önismereted.

SZERELEM Már az év első negyedében erősebb dobogásra készteti valaki a szívedet, és olyan érzéseket mozgat meg, amit még sosem tapasztaltál. Akár szingli légy, akár elkötelezett, mindent megteszel azért, hogy még magad előtt is eltitkold… nagyon szerelmes vagy! A férfi, aki az ajtódon kopogtat, nem tágít addig, amíg igent nem mondasz neki!

MUNKA Ha csak a felét véghezviszed annak, amit beterveztél 2014-re, az már maga a csoda. Kreatív ötleteid bombaként robbannak, ugyanis igen egyediek, és rengeteg támogatót szerzel magadnak. Ráadásul fejedbe veszed, hogy a félbehagyott nyelvtanfolyamot is folytatod. Az év első felében szemernyi szabadidőd sem lesz, ám pontosan tudod, az eredményért meg kell dolgoznod. Környezeted ámulva figyeli tetteidet, a semmiből merítesz újabb energiát nap mint nap.

SZERENCSE Évek teltek el úgy, hogy azt érezted, elkerül a szerencse? Ám az a csoda, ami 2014-ben körülleng, páratlan lesz. Rátalálsz a célszalagig kikövezett útra, amelyről ne térj le, de azért hagyd magad inspirálni! Mindegy, mely életterületedről legyen éppen szó, legkésőbb az ősz kezdetéig minden vágyad teljesül. Az egyetlen banális vitaforrást legfeljebb az jelentheti, hová menjetek nyaralni.

TE ÉS Ő A KOS igazi férfi, aki most a csodát, a különlegességet, és az őrjítő szexet hozza meg számodra! A BIKA megbabonáz, de ugyanilyen gyorsan faképnél is hagy, ellentétben az IKREKkel, aki üzleti téren hónapokig mentorál majd. A RÁK lesz az, akihez odabújsz, és minden éjjel a hulló csillagokat nézitek, s bár ez utóbbit az OROSZLÁNnal is megteheted, de csak egyéjszakás kaland erejéig. A SZŰZ egyenesen taszít akarnokságával, a MÉRLEG döntésképtelenségétől messzire menekülsz, a SKORPIÓban viszont igaz barátra lelsz, aki jóban és rosszban melletted lesz. A NYILASra felnézel, mert mindenre tudja a választ, a BAK pedig izgat, de nem tud megtartani téged. A VÍZÖNTŐvel sosem tudod, hányadán állsz, a HALAKkal pedig a nyáron találtok egymásra.

2014 ÉVI MOTTÓD "Jó leszek veled!”
ERŐSSÉGEID Megbabonázó képességed mindig célt ér, olyan embereket állítasz magad mellé, akik eddig elkerültek.
GYENGESÉGEID Akkor is kitartasz, amikor már nem kellene. Lépj tovább időben, ne pazarold az energiáidat!
TEDD Fedezd fel a szexualitás rejtett alternatíváit is! Egy Swinger klub igazi kihívás lehet…
NE TEDD Ne szaladj el a gondok elöl, vedd számba azokat, aztán győzd is le mindet!
SZEX Légy bevállalós, bújj ágyba egy ismeretlennel, próbáld ki az egyéjszakás kalandokat.
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, RÁK, NYILAS
SZERENCSESZÁMAID 9, 16, 23, 26, 39
JOY-TIPP Szánj időt olyasmire, amire eddig a barátaid sem tudtak soha rávenni. Egy hosszú hétvégés sátrazás, áram, mobiltelefon és laptop nélkül életed legnagyobb kalandja lesz!

VÍZÖNTŐ
01. 20.–02. 18.

Nagylelkű leszek! Kérsz belőlem?

Kényeztesd magad úgy, mint eddig soha! tapasztald meg a szellem és a test összhangját, tárd ki a szíved, és fogadj be új impulzusokat!

60221.w.jpg
1

KOZMIKUS HELYZET 2014-ben leginkább az anyagi helyzeteden lendít nagyot a sors, ha azt érezted, korlátaid vannak… mostantól nem lesznek! Azért kapod ajándékba az élettől a gyarapodás lehetőségét, mert megérdemled. Ki mint vet, úgy arat, - márpedig te 2013-ban rengeteget tettél azért, hogy ez megtörténjen. A nyár egy fantasztikus meglepetést tartogat számodra, mely váratlanul érkezik, felesleges rá felkészülnöd! Csak éld meg!

SZERELEM Kötöttségek nélküli kapcsolatra vágysz? Olyasmire, ahol előre kiszámíthatod, mit várhatsz a másiktól? Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Te már tudsz valamit, s azért tartod az év első felében lazán a szerelmi kötelékedet, hogy nyáron beengedhesd az újat, ami mindent elsöprő és nagyon különleges lesz. Szingliként önmagadra fókuszálva döbbenhetsz rá arra, kit is keresel valójában, s ez majd alaposan átalakítja az álompasiról alkotott elképzelésedet, aki be is kopogtat hozzád egy fülledt napon...

MUNKA A siker természetes velejárója lesz a tavaszi mindennapoknak, közben lassan, de biztosan ráérzel arra, miben vagy igazán jó, így a legtöbbet hozod ki magadból nyáron. Nem csoda, ha az ősz megérkezésével egy láb- és gyomorremegtető állásajánlatot kapsz, melyre szigorúan tilos nemet mondani. Késő ősszel a szél messzire sodorhat, ugye hagyod?

SZERENCSE Pénzügyeidet úgy formálod, mint egy puha gyurmát. Szerelmi életedbe annyi szenvedélyt viszel, amennyi jól esik. Családi téren lerendezed mások konfliktusait, így pedig olyan harmónia fog körbelengeni, ami mindenki számára hihetetlenül vonzó lesz. A vakációdat úgy szervezd meg, hogy fogod a térképet, s ráböksz véletlenszerűen egy helyre… Fortuna segít eljutni bárhová!

TE ÉS Ő Úgy érzed, a KOS meglep, ugyanis nem csak megért, hanem meg is szeretget! A BIKA botrányosan vonzó lesz, felizgat és ágyba visz, míg az IKREKkel nehezen találod a közös hangot, végül nagyszerű barátok lesztek. A RÁKkal egyáltalán nem jutsz dűlőre, pedig nagyon bejön neked, ezzel szemben az OROSZLÁN rátapint arra, mi a legtitkosabb vágyad! A SZŰZ szereti, ha a testét kényezteted, ám nem biztos, hogy viszonzást is kapsz. A MÉRLEG kihoz a béketűrésedből, a SKORPIÓ viszont a legérdekesebb ember, akivel 2014-ben találkozol! A NYILAS próbálkozik, de te máshol keresed a boldogságot, a BAKkal pedig szívesen gyűrögeted majd a lepedőt egy-egy hétvégén. A VÍZÖNTŐvel oltári jó kalandokba bonyolódtok, de miután a HALAK feltűnik a színen, nem megy el többé.

2014 ÉVI MOTTÓD "Szeretem, ha szeretnek! Te nem?”
ERŐSSÉGEID Optimizmusod, akaratod, jó szándékod épp oda visz, ahová tervezed!
GYENGESÉGEID Elhiszed, hogy valami balul sülhet el, pedig ennek még nyoma sincs!
TEDD Hallgasd meg az öreg rókák véleményét!
NE TEDD Ne akarj minden pillanatban a helyzet magaslatán állni, hisz néha lentről sokkal többet látsz!
SZEX Vad szexistenek keresztezik az utadat, csapj le rájuk, mégis ki tiltja meg, hogy beleharapj az almába? Éva is megtette, nem igaz?
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN KOS, BIKA, OROSZLÁN, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 2, 5, 19, 27, 31
JOY-TIPP Boszorkányos élvezetekre vágysz? Nevezz be egy tantrikus szextanfolyamra!

HALAK
02. 19.–03. 20.

Már az aurám is perzsel… nem csak én!

Szorongás? kétely? bizonytalanság? soha többé! Olyan felszabadultság érzés lesz rajtad úrrá az év elején, mely hatalmas önbizalommal tölt fel!

60230.w.jpg
2

KOZMIKUS HELYZET Bármi nyomasztott 2013-ban, azt sürgősen felejtsd el! Védőangyalod megsuhintja a varázspálcáját, s egy csapásra minden gond és akadály megszűnik körülötted, Jupiter titkos hátszelével pedig bárhová eljuthatsz. Rengeteg embert ismersz meg út közben, barátok, szerelem és titkos segítők vesznek körül.

SZERELEM 2014-ben csak a saját fejed után mész, be akarod végre tömni azokat a lyukakat, melyeket mások ejtettek lelked hajóján. Ha van kapcsolatod, a hanyatlást épp időben visszájára tudod fordítani, s nem is fogod ezt megbánni! Párkeresőként valaki régóta izgatja a fantáziádat, ám eleinte hiába próbálkozol… aztán késő tavasszal felnyílik a préda szeme, s rájön, jobb, ha szerelmed kereszttüzébe áll.

MUNKA Kitartásod példaértékű, céljaid egyenes úton érhetőek el, gondolataid tiszták, ezek pedig a siker kulcsának titkos összetevői. Most nem fogást keresnek rajtad ellenlábasaid, hanem inkább azért rimánkodnak, hátha csatlakozhatnak hozzád, s tanulhatnak tőled valami újat. A kemény munka nem jelent terhet, sokkal inkább motiváló tényező lesz. A nyár derekán érdekes lehetőségre bukkansz, új munka van a láthatáron…

SZERENCSE Igazi mázlista leszel, irigylésre méltó szerencseszériával. Csak az nem sikerül 2014-ben, amibe bele sem kezdesz. Ami másoknak most verejték árán sem jön össze, az neked csettintésre menni fog. Napról napra egyre jobban irányítod az életedet, így semmilyen lehetőség nem csúszik ki a kezeid közül. Lehet, hogy néha szerencsejátékkal is próbálkozhatnál?

TE ÉS Ő A KOSban a létező legjobb üzlettársra lelsz, míg a BIKA az igazi szerelmet hozza el számodra. Az IKREKet okosnak találod, ezért figyelsz arra, mit tanácsol. A RÁKkal jókat fogtok vitázni, az OROSZLÁN pedig a legjobb flörtalkalmakat ragadhatod meg, és barátnak sem utolsó! A SZÜZet tündérinek véled, de nem lesz meg a szikra, a MÉRLEG nagyon érdeklődő, jókat dumálhattok, de itt vége is a közös útnak. A SKORPIÓval összetűzésbe bonyolódhatsz, mégis nagyon izgatjátok egymás fantáziáját. A NYILASsal vajon összejöhet? Kicsi a valószínűsége, úgyhogy inkább keresd a BAKot, vele kiélheted a szex fantáziáidat. A VÍZÖNTŐ túl sokat akar, de keveset fog, a HALAKkal pedig elképesztő eszmecserékben lesz részed.

2014 ÉVI MOTTÓD "Én diktálok, Te csinálod! Na, mit szólsz?”
ERŐSSÉGEID A meggyőzőképességed a titkos erőd, különösen akkor, ha ügyesen formálod a véleményed!
GYENGESÉGEID Makacsságod és akaratosságod gyengíti a pozíciódat.
TEDD Légy lazább! Engedj a csábításoknak és az ismeretlen kihívásoknak.
NE TEDD Ne fordíts hátat azoknak, akik elsőre nem szimpatikusak! A belbecs nem számít?
SZEX Éld ki a szenvedélyedet, tedd partneredet a szexrabszolgáddá! Egy éjszakás kalandok? Ide velük!
IDEÁLIS PARTNEREID 2014-BEN BIKA, SKORPIÓ, BAK
SZERENCSESZÁMAID 14, 23, 34, 45, 46
JOY-TIPP Mindig legyen veled védőfelszerelés… ki tudja, mikor adod be a derekad egy sármos pasinak!

Letette a szárnyait a Victoria's Secret egyik leghíresebb angyala

És ha rajta múlik, hamarosan a mozivásznon látjuk viszont!

Nagyon nevetünk: Sacha Baron Cohen a legjobb fej színész

Eddig is sejtettük, de most már biztos.

Megszületett a 10 dolog, amit utálok benned színésznőjének kisbabája

Nagyon édes fotót mutatott meg követőinek az Instagramon!

Hétköznap alig alszol, hétvégén pedig megpróbálod pótolni? Eláruljuk, mennyire hatásos ez!

Munkanapokon kevés időd jut az alvásra, és ezt azzal kompenzálod, hogy hétvégén sokáig pihensz? Olvasd el, mit gondol erről a szakértő!

5 kimaradt jelenet a Jóbarátokból, amit egyszerűen muszáj látnod

23 éve startolt a sorozat, de még mindig vannak olyan részek, amelyeket te sem láttál!

Hivatalos: menyasszony lett Gwyneth Paltrow

3 év után jegyezte el szerelme a színésznőt.

Hogyan mondd el a párodnak, ha nem tudsz a csúcsra jutni?

Szakértők mondják el, ilyenkor mi a teendő.

Napi horoszkóp november 22.: a Szüzek magabiztosan haladnak előre, a Vízöntők kiállnak magukért

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

Mégsem Bella Hadid az igazi? Ezzel az énekesnővel randizik most Selena Gomez exe, The Weeknd

Eléggé felpörögtek az események a zenész körül az utóbbi hetekben..

Gólyahír! Megszületett Czippán Anett kisbabája

Gratulálunk a csinos műsorvezetőnek!

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!