Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghökkentő dolgokat állít Angelina Jolie Brad Pittről: egyik fiuk fojtogatásával vádolja exférjét

Meghökkentő dolgokat állít Angelina Jolie Brad Pittről: egyik fiuk fojtogatásával vádolja exférjét
Facebook
Twitter
Pinterest
A két sztár évek óta harcban áll egymással a bíróságon, és a jelek szerint egyre csak távolodnak a megállapodástól és a békekötéstől…

Bár valószínűleg sosem tudhatjuk meg, mikor is kezdődött el pontosan Angelina Jolie Angelina Jolie Színésznő 281cikk 23galéria 2videó Még több róla és Brad Pitt kapcsolata (hiszen a színész akkoriban még Jennifer Aniston férje volt), köztudott, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedtek meg. A románcuk Brad válása után elképesztően gyorsan komolyra is fordult és az évek során hatgyermekes szülők lettek, majd 2014 augusztusában hivatalosan is összekötötték az életüket.

Ám a házasságuk sajnos nem állta ki az idő próbáját, mert 2016 szeptemberében bejelentették a szakításukat. Az egykor power couple-ként ismert Brangelináék azóta is egyfolytában a magazinok címlapján szerepelnek, mivel máig harcban állnak egymással a bíróságon. Olyan régóta csatáznak a közös gyermekeik felügyeleti jogaiért, hogy két fiuk, Maddox és Pax például nagykorúvá is váltak azóta, így rájuk már nem is vonatkozna a szülők egyezsége.

Angelina Jolie Angelina Jolie Színésznő 281cikk 23galéria 2videó Még több róla a per során családon belüli erőszakkal vádolja volt férjét és az FBI is nyomozásba kezdett a férfi után a 2016-ban történt események miatt. (A színésznő az incidens után pár nappal adta be a válókeresetet.) A hatóságok végül nem indítottak büntetőeljárást Brad ellen, aki 2019-ben nyíltan beszélt az alkoholproblémáiról és a józansága felé vezető útról. A megállapodás azonban továbbra is várat magára ugyanis Angelina újabb dokumentumokat nyújtott be a bíróságon, mely szerint Brad fojtogatta az egyik gyermeküket azon a bizonyos (magán)repülőúton, egy másikukat arcon ütötte és exfeleségét is bántalmazta fizikailag.

Egy ponton sört borított Jolie-ra, aztán sört és vörösbort öntött a gyerekeire

– olvasható az iratokban, amiben a színésznő azt is kifejti, megpróbálta hátulról megragadni Bradet amikor először nekitámadt az egyik gyermeküknek. Angelina meg akarta állítani őt, mire a férfi hanyatt vetette magát a repülőgép üléseibe, ezzel hát-, és könyöksérülést okozva Angelinának. A gyerekek próbálták megvédeni egymást, és könyörögtek az apjuknak, hogy álljon le, mert féltek tőle, amikor elkezdte fojtogatni az egyiküket, többen közülük sírtak is.

Az aznapi események traumatikusak voltak Jolie-nak és a gyerekeknek

- érveltek az ügyvédjei.

Egy Bradhez közel álló forrás egyébként még augusztusban azt nyilatkozta, Angelina és a jogi csapata kétségbeesetten próbálnak valamit találni az Oscar-díjas sztár ellen, de mindez pusztán csak „show” és időről időre valótlan információkkal egészíti ki a magánrepülőgépen történteket. Brad pedig azt elismerte, hogy kiabált a gyerekeivel az incidens során, de a fizikai bántalmazást határozottan tagadja, úgy tudni, fájlalja, hogy volt párja „ezt az utat választotta”. 2021 májusában közös felügyeleti jogot ítéltek oda nekik a továbbra is fiatalkorú gyermekeiket (Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox) illetően, ám Angelina részrehajlással vádolta a bírót és fellebbezett a döntés ellen.

És ezt tudtad?

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik bántalmazás áldozatai voltak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!