Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gyerekkorában megtiltották neki, hogy énekes legyen: 95 évesen albumot adott ki és Grammy-díjat nyert

Gyerekkorában megtiltották neki, hogy énekes legyen: 95 évesen albumot adott ki és Grammy-díjat nyert

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Angela Álvarez kitartását, a művészetbe és önmagába vetett hitét az iskolában kellene tanítani! Unokája nem véletlenül támogatta mindenben.

Csodák már pedig vannak, ezt bizonyítja nem mindennapi, megható sikertörténetével a 95 éves, kubai származású Angela Álvarez, aki élete legnagyobb álmát váltotta valóra nemrégiben: imádott, világhírű énekesnő lett és még egy Grammy-díjat is nyert!

Angela Álvarez 95 évesen nyert Grammy-díjat

Amióta csak az eszét tudja, az 1927-ben született Angela Álvarez imádja a zenét, az éneket, a táncot, gyermekként ő volt az, aki az egész családot szórakoztatta fellépéseivel. Rendkívül tehetséges volt, ezért nőrokonai azt szerették volna, ha zenei pályára lép, énekesnői karriert épít.

„Amikor kisgyermek voltam, volt két csodás nagynéném, akik felváltva zongoráztak és megtanítottak engem énekelni. Minden alkalommal, amikor összegyűlt a család, én voltam a művész. A nénikéim szép ruhákat készítettek nekem és én mindig örömmel léptem fel a rokonok előtt” – emlékezett vissza egy interjúban Angela.

Tehetsége és sikerei ellenére édesapja nem örült énekesnői ambícióinak, mindent megtett, hogy lebeszélje őt erről a pályáról, végül pedig sikerrel járt. Angela „jó kislány volt” és férjhez ment, gyereket szült, ahogy „illik”.

A zene és az ének azonban örök szerelem maradt az életében, négygyermekes anyukaként dalokat írt, állandóan énekelt, ábrándozott. Azonban zenei pályafutása még ekkor sem indulhatott be, állandóan komoly akadályokkal szembesült, még akkor is, amikor már az Egyesült Államokban élt bevándorlóként.

Azonban minden egy csapásra megváltozott akkor, amikor egyik unokája, Carlos José Álvarez elég idős lett ahhoz, hogy összeszerkesszen szeretett nagymamájának egy saját albumot és kiadja. A férfi hitt abban, hogy nagymamája fantasztikusan tehetséges, ezért 2021-ben rábeszélte a közös munkára. Eredetileg csak annyi volt a céljuk, hogy megörökítsék Angela művészetét az utókornak, ám ennél sokkal több is történt.

Angela Álvarez első lemeze hatalmas siker lett világszerte, így a 2022-es Grammy-gálán a legjobb új latin előadók kategóriájának egyik jelöltje volt. 95 évesen pedig meg is nyerte az elismerést, így ő lett minden idők legidősebb első „grammys” előadója.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Ismerd a világ legidősebb stewardessét: Bette Nash már 65 éve dolgozik a levegőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.