Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 tipp a divathetek átvészeléséhez

6 tipp a divathetek átvészeléséhez
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
New York, London, Milánó és Párizs, ahol ilyenkor a modellek élete igazi káosz. Ahogyan a múlt heti bejegyzésünkben említettük, október elejéig a mi világunkban minden a divathetekről fog szólni.

Ez az egy hónap azt jelenti, hogy a modellek hajnalig castingokra, fittingekre rohangálnak és egyáltalán nem ritka, hogy egyszerre több helyen kellene lenniük a folyamatos csúszás és várakozás miatt. Persze a divatbemutatók is minimum egy órás késésben vannak mindig, így nagyon kell igyekezni, hogy egyik show-ról odaérjenek a következő show sminkjébe. Ha a hétnek vége, repülhetnek New Yorkból Londonba és így tovább, hogy mindenhol ott tudjanak lenni. Tény, hogy a karrierjük szempontjából ezek a bemutatók a legfontosabbak, ám valóban kimerítő az állandó stressz és rohanás. Ezekkel a tippekkel szeretnénk segíteni a hektikus hetek átvészelését a modellek és leendő modellek számára:


Kép

1. Kezdődjön a napod mozgással
Ebben az időszakban lehetetlen reggeli kilométereket futni a kedvenc parkodban, viszont ha ébredés után szánsz fél órát pár jógagyakorlatra meditációval a végén, sokkal energikusabban és nyugodtabban indulsz neki a végtelenül hosszú, fárasztó napodnak. Különösen fontos a mozgás ebben az időszakban, hiszen szükséged lesz az állóképességedre, ráadásul ilyenkor veszik a legszigorúbban a centiket, akkor is, ha nincs időd olyan egészségesen étkezni, mint általában.

Kép

2. Tervezdmeg előre az étkezéseidet
Ha már az étkezésnél tartunk, egyáltalán nem lesz egyszerű tartani az otthoni étrendedet, hiszen amellett, hogy folyamatosan úton leszel, a legtöbb castingon és fittingen sajnos nem fognak ételt biztosítani. Mindig legyen nálad legalább egy liter víz és valamilyen egészséges rágcsálnivaló, hogy ne száradj ki és ne fald fel lefekvés előtt kiéhezve az egész hűtőt, miután hazaérsz. Megkönnyíti a dolgodat, ha esténként előre csomagolsz magadnak, és/vagy kinézel egy szuperegészséges éttermet, ahonnan tudsz magadnak szállíttatni az adott helyszínre. Ne feledd, a kiadós reggeli étkezés a legfontosabb még ilyenkor is!

Kép

3. Relaxálj, amennyire csak tudsz
Az állandó rohanás idegtépő lesz, de de úton a helyszín felé megtehetsz annyit, hogy bedugod a fülhallgatódat, berakod a kedvenc számodat és megpróbálsz minél szabályosabban lélegezni – ez a 2 perc minimeditáció is sokat tud segíteni. Ha a bemutató előtt adódik rövid szüneted, a telefon nyomogatása helyett vedd kezedbe a kedvenc könyvedet és zökkenj ki kicsit a körülötted levő káoszból. Ha úgy érzed, eluralkodott rajtad a fejetlenség, dobj be valahol egy nyugtató teát. Ezen kívül amikor csak teheted, mosolyogj: a bemutatók előtt várakozó fotósok imádni fogják – és a közérzeted is sokkal jobb lesz!

Kép

4. Öltözködj praktikusan
Minden városban más öltözködési kritériumoknak kell megfelelni, de ezeket a szempontokat mindenhol érdemes szem előtt tartani: kényelem, elegancia, praktikusság. Például célszerű minden időjárásra felkészülni, nem túl feszes és puha anyagú ruhákat és lapos cipőt felkapni, plusz egy óriási, nem túl nehéz táskát, amibe belefér a modellkönyved, az életmentő beauty-készleted, a csomagolt étel, a telefontöltőd és minden, amivel át tudsz vészelni egy sűrű napot.

Kép

5. Szánj időt magadra
Lehetetlennek hangzik a rohangálás közben, de ne felejts el magaddal is foglalkozni, mert megérdemled. Miután átvészelted a napot, kényeztesd magad egy forró fürdővel és tedd fel közben a kedvenc pakolásodat. Ha netán több időd lenne, keress fel egy szalont, ahol fél óra alatt profin átmasszírozzák az igénybe vett porcikáidat a fejbőrödtől egészen a talpadig.


Kép

6. Mondj le az afterpartykról
A divathetek alatt szinte minden designer szervez partit, hogy megünnepelje az új kollekció sikerét, és persze ott vannak a különböző magazinok és hírességek bulijai is. Csábítóan hangzik, de ezek a napok sajnos egyébként sem a pihentető alvásról szólnak. Mindenképpen használd ki azt a kis időt, amit pihenéssel tölthetsz és aludj minimum 6 órát, hogy másnap a legjobb formádat tudd hozni. Ha abban a megtiszteltetésben részesülsz, hogy a stáb személyesen hív meg egy menő partira vagy vacsorára, természetesen illetlenség elutasítani, de semmiképpen se maradj tovább 11-nél, különben hullafáradt leszel másnap.

+ 1 tipp Adamik Lucától, aki jelenleg is a New York-i divathéten siet egyik show-járól a másikra:



“A bevált receptem, hogy kikapcsolom a külvilágot, semmit nem látok a kifutón kívüli dolgokból. A körülöttem lévő emberek egyáltalán nem zavarnak, tulajdonképpen észre sem veszem őket. A magam világában létezem – figyelem és élvezem a zenét. No meg koncentrálok a cipőmre. A divathetes pezsgés alatt minden este és reggel egy kancsó citromfű teát is megiszom, ami nyugtató hatású.”

- Adamik Lua

Bár rengeteg dologra kell koncenrtálnod és nehéz időszaknak nézel majd elébe, legalább annyi szuper élményre és kapcsolatra teszel szert ezen idő alatt, amiről millió modell csak álmodni mer.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.