Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Érdekel a modellkedés? Így tudsz jelentkezni!

Érdekel a modellkedés? Így tudsz jelentkezni!
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Régóta csodálod a modelleket? Minden álmod, hogy beutazd a világot és abban legyél sikeres, amit szeretsz? Esetleg már többen mondták, hogy modellkedned kellene? Eláruljuk, hogy ez esetben mi a legjobb és legrosszabb, amit tehetsz magadért.

Essünk túl egyből a rossz híren: sajnos nem tudunk mindenkit magunktól felfedezni az ország minden területén. Ebből kifolyólag a lehető legrosszabb, amit tehetsz, hogy otthon ülsz karba tett kézzel és azt várod, hogy bejelöljünk Facebookon, írjunk Instagramon, esetleg leszólítsunk az utcán. Ha érdeklődsz a modellvilág iránt és megvan hozzá a kellő magasságod (minimum 172 cm), különleges karaktered, arra kérünk, hogy fejleszd az önbizalmadat azzal, hogy el mered küldeni hozzánk a jelentkezésedet.

Kép

A jó hír pedig az, hogy ezt akár már pár kattintással is megteheted. Ha felmész az Attractive Models hivatalos honlapjára, a “Become A Model” fül alatt lesz lehetőséged kitölteni egy adatlapot, csatolni mellé 3 képet és elküldeni a jelentkezésedet. Előtte azonban egy jó tanács: kattints a “How To Become a Model” részre, ahol megismerheted az ügynökség tevékenységét és azt, hogy pontosan mit várunk el tőled a jelentkezés, majd az első találkozó során. Ha olyan kérdésed lenne, amire nem látsz választ a leírásban, bátran keress minket az elérhetőségeinknél (contact) megjelölt e-mail címen, telefonszámon vagy akár Instagramon is.

Kép

A jelentkezés legfontosabb lépéseiben azonnal segítünk is. A legelső kardinális pont számunkra, hogy helyesen legyenek kitöltve az adataid, ezért javasoljuk, hogy mindenképpen fuss át rajta kétszer, mielőtt rányomnál a send gombra. Ha megfelelsz az elvárásainknak, szeretnénk majd elérni telefonon és e-mailben is. A méretek pontos megadása is kulcsfontosságú, különösen a magasság és a csípő mérete, szépíteni pedig szinte felesleges, hiszen egy személyes találkozó alkalmával minden ki fog derülni. Ne félj valós adatokat beírni, nem kész topmodelleket keresünk, hanem olyanokat, akikből azt tudunk varázsolni, így minden plusz centi lefaragásában a segítségedre tudunk lenni.

Kép

A mérésnél nagyon fontos, hogy ne saját magadat mérd, és hogy egyenes háttal állj végig, így tudsz pontos adatokat felvenni. A legegyszerűbb, ha háttal állsz az ajtófélfának otthon és megkérsz valakit, hogy tegyen a fejedre egy könyvet, úgy, hogy a testedre merőlegesen álljon, majd mérje meg a könyv alsó szélének távolságát a padlótól, - ez lesz a magasságod. A mellméretet kifújt levegővel fogja tudni levenni a segítőd a melled közepén áthaladó mérőszalaggal. A derék méretét a törzsed legkeskenyebb pontján találjátok, a csípő egy picit nehezebb: zárd össze a lábaidat és engedd el az izmaidat, közben a centiszalagot a csípőd legszélesebb pontján kell körbefuttatni, úgy, hogy a fenekeden menjen át, ne pedig ferdén alatta.

Kép

A következő roppant fontos lépés, a képek feltöltése lesz. Ha az útmutatónak megfelelően készíted el, 3 db alapján teljes képet kapunk a karakteredről. Ha esetleg nem sikerül feltölteni őket, akkor túl nagy mérettel, vagy rossz formátummal próbálkoztál. Kérjük, hogy győzödj meg arról, hogy nem több megás képet próbálsz felölteni és hogy a képek formátuma minden esetben jpg vagy png. A képek elkészítésénél ügyelj arra, hogy ne legyen rajtad smink és a hajad is természetesen álljon. Célszerű egy semleges, egyszínű háttér elé állnod a lakásnak olyan pontján, ahol szépek a természetes fények. Teljesen természetes fotókat várunk, akár telefonnal is elkészítheted őket, még jobb ha ezeket valaki más készíti el rólad. Semmi szükség retusált, kisminkelt, esetleg “portfólióba” készült képekre, a teljesen természetes önmagadat szeretnénk látni, amit ideje bátran felvállalnod. Az első beküldött fotóhoz kösd fel ne túl magas copfba a hajad és teljesen szemből csinálj egy portrét fejmagasságból.

Kép
Kép

A második még egyszerűbb: maradjon ugyanez a beállítás, csak fordulj teljesen oldalra, hogy lássuk a profilodat.

Kép
Kép

Az utolsó kép legyen teljes alakos, kibontott hajjal. A legegyszerűbb, ha teljesen egyenesen, a kamera felé fordulva állsz magassarkúban, két részes bikiniben, vagy olyan feszülős ruhában, amiben látszik az alakod. Erre azért van szükség, hogy lássuk a testarányaidat. Természetesen minden adatot és képet bizalmasan kezelünk, kizárólag belső felhasználásra.

Kép
Kép
Kép
Kép

Talán még ezeknél is fontosabb tudni, hogy nem kell félned, vagy izgulnod a jelentkezéstől. Semmi vesztenivalód nincsen, hiszen az Attractivenak, vagyis egy piacvezető, profi ügynökségnek küldöd el a képeidet, ahol több, mint 15 éve fiatal modellekkel foglalkozunk. Általában egy héten belül válaszolunk e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatunk az esetleges következő lépésekről. Nem is gondolnád, de olyanokból lesznek a legjobb modellek, akik kezdetben nem is gondolják magukról, hogy valaha alkalmasak lennének rá!
Búcsúzóul inspirálódj galériánkból, ahol a jelentkezésben segítő Dorina, Henriett, Flóra és Noémi legújabb polaroidjait láthatod.

Várjuk a TE jelentkezésedet is!

Galéria / 20 kép

Érdekel a modellkedés? Így tudsz jelentkezni!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves