Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A budapesti divathét Lucia szemével

A budapesti divathét Lucia szemével
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe, vagyis a Budapesten megrendezett divathét nem csak magyar, de közép-európai tervezők kollekcióinak prezentálására is lehetőséget adott idén ősszel is. A 2017-es tavaszi-nyári szezonban Lucia képviselte az Attractive modellügynökséget két napon keresztül több mint 10 divatbemutatón vonulva, többek közt olyan tervezők kollekcióit bemutatva, mint Ana Ljubinkovic, Kata Szegedi, Konsanszky, Nanushka, vagy Odivi. Az égig érő lábú Lucia két évvel ezelőtt jelentkezett hozzánk a weboldalunkon keresztül, azóta már lehetősége volt szerepelni a tokiói, szingapúri és az AltaRoma divatheteken is, ahol Dior és Etro kifutóin is bemutatkozhatott. A mai bejegyzésben modellünk itthoni élményeiről számol be rengeteg fotóval tűzdelve.

“Nagyon boldog voltam, hogy újra "hazai pályán" dolgozhattam. Az elmúlt évben csak nemzetközi kifutókon szerepeltem, ezért külön öröm volt, hogy ismét tehetséges magyar tervezők kollekcióit mutathattam be. A Várkert Bazár Budapest legújabb ékessége, tökéletes helyszín a divathét megrendezésére, a Gombold Újra pedig kiváló alkalom a fiatal tehetségek bemutatására. A két napos rendezvényt három napos fitting előzte meg, a bemutatók napjain pedig óránként vonultatták fel a különböző hazai és nemzetközi tervezők kollekcióit. Sok különleges ruhát, cipőt és egyedi hajviseletet mutattam be.

Kép

Zsigmond Dóra férfi showjára, ahol hárman lányok is szerepelhetünk, különleges hajfonatot készítettek számunkra. Egyszerre négy fodrász dolgozott a hajamon, avégeredmény pedig elárasztotta a divatportálok Instagramját.

Kép

Kedvenc sminkemet a Nanushka bemutatóján készítették: a szem és a száj kiemelésével egy természetes sminket kaptunk, amelyek a nyár színeit elevenítették fel.

Kép

További backstageben készült képeimért kattints a galériára:

Nézd meg a galériánkat>12 kép
A backstage-ben készült képek

A kollekciók közül nehéz lenne kedvencet kiemelni, természetesen a magyar tervezők, Lakatos Sándor, Nanushka, Szegedi Kata, mind közel álltak a szívemhez. Alegfiatalosabb bemutatót ABODI-val készítettük a Winnersport márkával kollaborálva. Sportos, lendületes, izgalmas ruhákkal együtt felszabadítóan laza zenére mehettünk a kifutóra.

Kép

Nézd meg az összes kifutós szettemet is:

Nézd meg a galériánkat>15 kép
A kifutós képek

Jó volt újra találkozni régi modell ismerőseimmel, és persze új kapcsolatokat is kötöttem. Kívánló hely ez a modellek számára, hogy kicserélhessék egymás között anemzetközi tapasztalatokat. Nagyon fárasztó egy fashion weeket végigdolgozni, de nagyon sokat lehet tanulni, gyakorolni, a fáradtság ellenére pedig különösen feldobottak lesznek a modellek.”

Kép

Bizony a modellek szemszögéből mindig máshogyan néznek ki a bemutatók, mint a nézőtéren helyet foglaló vendégekéből. Téged melyik show előtti kulisszatitok érdekelne a legjobban?

A kereséshez kezdj el gépelni!