Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Hajdu Niki legújabb divatanyaga New Yorkból

Hajdu Niki legújabb divatanyaga New Yorkból
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Számos címlappal és kampánnyal büszkélkedő topmodellünket láthattad már a legnagyobb magazinok hasábjain is (a listán szerepel többek közt a Vogue és a Harper’s Bazaar is), állandóan utazó modell mivoltából kifolyólag Szingapúrtól egészen Sydneyig való megjelenéssel. Niki második otthona minden modell álma, vagyis New York, itt tölti idejének legnagyobb részét. Legutóbbi fotói az Imagista nevű online magazinnak készültek, ahol a világ legnagyobb tehetségei jelentetnek meg exkluzív divatanyagokat.

Topmodellünk “Abstract Muse” című editorialját Olivia Graham fotózta, akit előszeretettel aklamaz a Grazia és az Urban Decay is. Ma kiderül, hogyan lett magyar modellünkből amerikai múzsa.

Kép

“Elmentem egy artist agencynek a castingjára New Yorkban, ahol egy szőke nő ült a folyosón, láthatóan elfoglaltan nyomkodta a laptopját, majd amikor észrevett, hozzám fordult és megkérdezte, hogy kihez jöttem és hogy megnézheti-e a könyvem. Természetesen a kezébe nyomtam, váltottuk pár szót, majd behívtak a castingra. Mire végeztem, a hölgy már nem volt a folyosón. Egy hét múlva ugyanazt a castingot kaptam meg, mérgelődve mentem oda, hogy most vagy elfelejtették, hogy láttak már vagy az ügynökségem nézett el valamit. Ugyanazzal az ügynökkel találkoztam, akivel az előtte levő héten és azt mondta, hogy Olivia az egyik stúdióban dolgozik és meg szeretne nézni még egyszer. Itt már teljesen össze voltam zavarodva. Ki az a Olivia?!

Kép

Az ügynök lekísért a stúdióhoz, ami két szinttel volt lejjebb, mint az irodájuk. Ahogy beléptem az ajtón, összeraktam a képet, a szőke nő szeretett volna újra megnézni magának, s mint kiderült, ő maga volt a fotós. Ahogy meglátott letette a kamerát, megköszönte, hogy eljöttem és elkezdte magyarázni a hétvégi fotózás menetét. Nagyon szimpatikusnak tűnt, tele ötletekkel és életkedvvel. Izgatottan hallgattam végig és vártam a hétvégét. Pénteken kaptam az e-mailt a bookeremtől, hogy el kell mennem mani-pedi-re a holnapi munkára, és hogy a call time reggel 9 órakor van a Hudson studióban.

Kép

Emlékszem, szakadó eső volt aznap reggel, úgyhogy a subway káosz volt. 10 perc egy helyben várakozás után vettem egy esernyőt, leszálltam a 14. utcánál és felsétáltam a 28-ig. 30 percet késhettem, de írtam egy üzenetet, úgyhogy számoltak ezzel. Amikor megérkeztem, mindenki nagyon profin állt hozzám, először kaptam egy La Prairie maszkot a sminkestől, majd beültem hajba. Közben megjött a reggeli, amiből felkaptam pár bacont és tojást, narancslével és kávéval.

Kép

Majd befejeztük a hajat, ami igazából nagyon egyszerű, beszárított, nagy hajkorona lett, kisebb hullámokkal, pár szál póthajjal. Majd visszaültem a sminkbe, ami szintén a letisztult egyszerűségre ment. A styling főleg régi vintage darabokból állt. Maga a stylist és a fotós ruháiba (BreeLayne, Marchesa, Mimi Prober, Ralph Lauren) öltöztettek. A stábon kívül még volt ott egy francia művész pár a segítőjével, akik a hátteret rendezték. Az úr ott festette/rajzolta a dolgokat az orrunk előtt, amiket utána a háttérben igazgatott, hogy jól mutasson a képeken.

Kép

A fotózás jó hangulatban telt és mindenki nagyon boldog volt a képekkel. Nagyon kedves kis csapat volt. Élveztem a munkát és szeretem a végeredményt. Ilyenekért érdemes ezt csinálni.”


Csekkold le a csodás divatanyagot teljes egészében galériánkban:

Nézd meg a galériánkat>9 kép
Hajdu Niki legújabb divatanyaga New Yorkból

Téged milyen részletek érdekelnének legjobban modelljeink külföldi munkái kapcsán?

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Azta! Hamarosan a boltok polcaira kerül a rózsaszín ananász!

Nem ez nem egy Pinterest-es trükk, ez maga a valóság!

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!