Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Amikor rendőr kínoz állatot

Amikor rendőr kínoz állatot
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem kell ahhoz fekete öves állatvédőnek, állatmentőnek, sem gazdinak lenni, hogy ökölbe szoruljon a kezed ha azt látod, pont az követ el aljas és erőszakos tettet egy védtelen állattal szemben, akitől egy ilyen esetben a segítséget várnád. Akire rá vagy utalva.

Pár óra leforgása alatt szinte minden állatvédő és a témával foglalkozó portál, szervezet és Facebook oldal lehozta vagy megosztotta azt a videót, amin egy rendőr kegyetlen brutalitással és nyers erővel ököllel bántalmaz egy kis állatot. Jellemző az esetre, hogy az állat annyira kicsi, hogy a felvételen nem kivehető elsőre, hogy kutya vagy macska. Azóta kiderült, hogy egy kiskutyáról van szó.

Azért fáj annyira ez a felvétel, mert pont onnan jön a nyers brutalitás, a fölényes bántalmazás, egy kiszolgáltatott állat kínzása, ahonnan egy hasonló esetet látva a segítséget várnád. Ez a rendőr nem egy "egyszerű" állatkínzó, ez a rendőr szakmájának szégyene, hivatásának bemocskolója, hitvány, érdemtelen bűnös! Kevés a szó ide és kevés lesz minden büntetés.

Ne feledjétek viszont, hogy az elkövető egy rendőr és nem az egész szervezet. A rendőrség az elmúlt években példásan kiállt az állatokért, rengetegszer segítettek és támogatják az állatvédő szervezeteket! Nem szabad általánosítani és nem szabad pocskondiázni olyan embereket, akiknek semmi közük az esethez.

Dány ma piros betűkkel felkerült a szégyentérképre, Detek és Nagycserkesz mellé. Olyan hamar, hogy az talán még magát a rendőrséget is meglepte.

Ez egy nagyon fontos dolgot jelent és bizonyít: az emberek dühösek. Sok ember nagyon dühös már ebben az országban. Ezek az emberek eddig azt gondolták, hogy hiába a düh, hiába a harag. Repked a mondás: "Sz@rt sem ér a harag hatalom nélkül". Sok ember dühe viszont már hatalom. Sok ember dühének köszönhetően ma délután már hivatalos közleményben értesítette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az embereket, hogy bizony az ilyen embereket kidobja a rendszer magából, és nincs "megvárjuk a vizsgálat eredményét", nincs "majd a nyomozás végén" - FELFÜGGESZTÉS VAN, KIRÚGÁS VAN! AZONNALI! (Nyilván ez csak az első lépés.)

Sok dühös ember ma azt üzente minden állatkínzónak:

Nem tudtok elbújni. Nem tudtok elrejtőzni sem egyenruha, sem töketlen és érdektelen politikusok, sem elhibázott állatvédelmi törvény, sem érthetetlen bírói döntések, sem agresszív pereputty mögé! Nem tudtok elrejtőzni a harag elől! Mert a harag igenis változásokat hoz a rendszerben.

Lassan, de biztosan változik a rendszer. Kitartás.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.