Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

8 ember elmesélte, mi zajlott le bennük, amikor megfutamodtak az oltárnál

esküvő
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csak mítosz, tényleg megesik, hogy az ifjú pár még a boldogító igent megelőző percekben szakít egymással. Íme 8 igaz történet.

Filmekben már láttunk párszor olyat, hogy a vőlegény vagy a menyasszony az esküvő napján szökik meg, de azt gondolnánk, a valóságban ez sokkal ritkább. Az igazság viszont az, hogy Magyarországon is volt már példa arra, hogy még a boldogító igen előtt valaki eltűnt az esküvőről. A Redditen most többen is megosztották saját (vagy egy ismerősük) történetét, amiből kiderül, miért dönt valaki úgy, hogy az oltárnál szakít a párjával.

Elhagytam a páromat az oltárnál. Már rajtam volt a menyasszonyi ruhám, készülődtünk a kápolnába, amikor rájöttem, hogy nem fog menni. Lefagytam. Jobban vágytam a házasság nyújtotta biztonságra, mint amennyire őt szerettem. Szinte akkortájt váltam el [egy másik férfitől], fiatal voltam és féltem. Idővel egyébként ő talált egy csodálatos nőt, és nagyon boldogok együtt. Nem hinném, hogy együtt meglett volna köztünk ez a szintű boldogság.” – Fluffledoodle

Én voltam az, akit ott hagytak az oltárnál - ő el sem jött. Minden normális volt az esküvőt megelőző hónapokban, hetekben, napokban... Aztán, mégsem jött el a nagy napra. Az volt a magyarázata, hogy meggondolta magát. Azóta csak egyszer-kétszer beszéltem vele, és ez volt a leghosszabb válasz, amit kaptam tőle magyarázatként.

- ask_me_if_Im_lying
esküvő
forrás: pinterest.com

„A tesómat az oltárnál a legjobb barátom hagyta el. A templom előtt várakoztunk a menyasszonyra már 15 perce. A vőlegény azt mondta, hogy kiszalad mosdóba, és hátrasétált a templom mögé. Egy perccel később esett le, hogy a mosdó nem is arra van, ezért elkezdtem aggódni, és utána mentem. Nem volt sem a mellékhelységben, sem a templomban. Nem találtuk. A legjobb barátom lelépett. Nem láttuk és nem is hallottunk felőle három napig... Európába utazott valami barátjához, ahol az elmúlt három évet is töltötte már. Sosem próbálta megmagyarázni [miért jött el], még a tesómnak sem.” –

Mielőtt anyukámmal összejött volna, apukám elhagyott egy nőt az oltár előtt. Állítólag azért randizgattak csak, mert közös volt a baráti társaságuk, és mindenki azt gondolta, mennyire király, hogy együtt vannak. Amikor viszont az esküvő napján beütött neki, hogy ez mind komoly, rájött, hogy nem is kedveli őt annyira. Ezért rögtön eljött onnan.

- PoofyThePuppy

„Egy órányi várakozás után egyértelmű lett [hogy a vőlegény nem fog eljönni]. Felhívott, és közölte, hogy nem képes rá. Ott álltam mindenki előtt, elmagyaráztam nekik, hogy megijedt, és hogy ettől függetlenül megtarthatjuk a lagzit. És így is lett. Ott mászkáltam a menyasszonyi ruhámban, és viccelődtem azzal, hogy megfutamodott. Végül is, már együtt voltunk hat éve, és jól ismertem őt. És a legfurább? Hogy sosem beszéltünk erről. Sosem. Otthon nézte a tévét, mint általában, amikor hazaértem az esküvőnkről. Egy hét múlva kiköltözött...” – YakCat

Ott voltam egy esküvőn, ahol a tesóm barátnője házasodott volna meg. A menyasszony viszont nem jelent meg, és senki sem találta őt. Több órányi várakozás után a vőlegény és a családja hazament. Később kiderült, hogy a menyasszony egy vad bulizás után lefeküdt valami sráccal, akit a klubban ismert meg. Kidőlt az alkoholtól, és nála aludt egész nap, amikor pedig felébredt, rájött, hogy kihagyta a saját esküvőjét.

- Anon

„A menyasszony már az oltár felénél járt. Aztán megállt, elkezdett sírni, ránézett az apjára, és közölte, hogy 'nem tudok hozzámenni'. Kiment az ajtón, amin bejött. Hatalmas zavarodás és káosz keletkezett. A legkülönösebb, hogy a vőlegény egészen megkönnyebbültnek tűnt. Mai napig nem tudjuk, miért nem tudta végigcsinálni, és a srác miért könnyebbült meg.” – GNPunk

Az apukám felültette az anyukámat az oltárnál. Az esküvő a nagyszüleim otthonában volt, a vendégekkel együtt. Az apukám nem jött el. Viszont ezek után még hat évig együtt maradtak.

- tothebatcave

Egy ilyen szakítást nagyon nehéz kiheverni, annyi biztos!

Galéria / 8 kép

8 bensőséges úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.