Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Amber Heardöt kamuzáson kapták - Johnny Depp rántotta le róla a leplet!

Amber Heardöt kamuzáson kapták - Johnny Depp rántotta le róla a leplet!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Gerard Piqué nem hagyja tovább bántani magát és kedvesét: "Tudtam, mit kell tennem a boldogságomért."

Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy az egész világot megdöbbentette Shakira és Piqué szakítása, főleg, hogy az énekesnő világszerte a legszebb sztárok egyike.

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
Johnny Depp újabb vádakkal illeti volt feleségét!

Ha úgy érzed, sosem lesz vége Johnny Depp Johnny Depp színész 118cikk 9galéria 7videó Még több róla és Amber Heard válásnak, nem vagy egyedül. Rég látott ilyen csúnya szakítást Hollywood, hiszen az elmúlt években az egykori szerelmesek az összes szennyest ráborították egymásra, és ezekből a pikáns történetekből a nyilvánosságot sem hagyták ki.

Családon belüli erőszak, lelki terror, függőségi problémák, egymás tárgyainak rongálása, sőt, az is kiderült, ki mikor végezte rossz helyre a dolgát (igen, azt a dolgát!)... minden volt itt már, és eközben még mindig nem került pont a papírokra. Mindezt pedig Johnny Depp Johnny Depp színész 118cikk 9galéria 7videó Még több róla és Amber Heard karrierje is szépen megsínylette, a színészt nemrég elküldték a Legendás állatokból, de Amber sem számít most épp húzónévnek a szakmában.

gif

Most pedig újabb fejezethez érkeztünk, Johnny ügyvédei ugyanis a napokban betámadták a színésznőt azzal, hogy elfelejtette teljesíteni egy korábbi ígéretét. Amber ugyanis korábban úgy nyilatkozott, azt a 7 millió dollárt, amit már a válás elején elnyert volt férjétől, jótékony célra ajánlja fel, méghozzá két szervezetnek, melyek a Children’s Hospital Los Angeles és az American Civil Liberties Union. Csak hogy senki ne gondolja azt, hogy ő Johnny-ból akar meggazdagodni...

Nos, a sztár 2016-ban tette ezt a kijelentést, Johnny ügyvédei szerint pedig az elmúlt években Amber mindössze 100 000 dollárt ajánlott fel a Children’s Hospital Los Angeles-nek. A színész képviselői ezért is álltak elő azzal, hogy Amber bizony csak színleli jó lelkét, annak idején ezzel is csak maga mellé akarta állítani a közvéleményt. Illetve hazudott, ugyanis a színésznő még a bíróságon is kijelentett, jótékonyságra költötte a kapott pénzt.

gif

Amber ügyvédei most azzal védekeznek, a színésznőnek akkora anyagi többletet jelentettek az elmúlt években a férjével vívott jogi harcok, hogy szüksége volt a pénzre, de ígéretét nem felejtette el. Hát, ezek szerint nem igen lehet mindent komolyan venni, amit Amber kimond...

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 7 kép

Nők, akiket gazdaggá tett a válás

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Ha olvasnál valami igazán jót, válaszd az alábbi 9 könyvet! - Újdonságok és szerkesztőségi kedvencek

Te is igazi könyvmoly vagy? Falod a jó könyveket és folyamatosan keresed, mi lehetne a következő, amit elolvasol? Ismerjük az érzést, ezért is gondoltuk, hogy hónapról hónapra jelentkezünk könyvajánlóval, amelyben összegyűjtünk nektek újdonságokat és szerkesztőségi kedvenceket. Cserébe azt kérjük, ti is írjátok meg nekünk, ha olyan olvasmányra bukkantok, ami tetszett és ajánlanátok másoknak is.

Kép

Álljunk meg egy pillanatra, Nicole Scherzinger?! Híres nők, akikkel Harry Styles randizott az elmúlt több mint egy évtizedben

Harry Styles bár próbálja óvni szerelmi életét a nyilvánosság előtt, úgy látszik, hogy ez nem mindig sikerül.

Kép

Fotók bizonyítják, gigasztár fiával vigasztalódott Liam Hemsworth után Miley Cyrus

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!

Kép

Fodrászok elmondták a legmeghökkentőbb dolgokat, amiket a vendégeik csináltak

Nem akarjuk elhinni, hogy ezek a dolgok tényleg megtörténtek!