Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Ez a különbség a huszonéves és a harmincas menyasszonyok között

Europress
Ez a különbség a huszonéves és a harmincas menyasszonyok között
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az esküvőszervezésben mutatkoznak meg igazán ezek a különbségek - nézd meg, hogy mik is ezek!

Esküvő a húszas éveidben

  • Két véglet: a legtöbb huszonéves menyasszony két nagyobb csoportba sorolható. Az egyikbe tartoznak azok, akik fiatalos hévvel, gyorsan összedobják két nap alatt az esküvőt, és abszolút nem idegesítik magukat a részleteken. A másik csoport a tervezgetősök: ők minden apróságra ügyelnek, a legújabb trendek szerint szerveznek mindent, és a tökéletességre, szépségre, na, meg egy pici "fényűzésre" törekszenek. Ennek az lehet a hátránya, hogy ami most nagyon trendi, azt lehet, hogy 20 év múlva már nem szívesen nézed vissza...
  • Túl nagy vendéglista: a húszas éveikben házasodók közül sokan ma már nem hívnának meg annyi embert az esküvőjükre. Hogy miért? Nos, mert közvetlenül az egyetem befejezése után, persze a csoporttársakat, sulis cimborákat is nagy lelkesen invitálod meg. Azonban a legtöbb esetben évekkel később, közülük talán 1-2 emberrel marad meg tényleg a kapcsolat...
  • Kevesebb pénz: Az biztos, hogy a húszas éveid elején még nem robbantottál bankot (tisztelet a kivételnek), és keresgéled önmagad, na meg a megfelelő állást. Így ha egyidős vagy leendő férjeddel, akkor valószínűleg mindketten igyekeztek spórolni, és az esküvőt sem tervezitek annyira csilli-villire, hiszen ezt még nem engedhetitek meg magatoknak.
Kép

Esküvő a harmincas éveidben

  • Biztosabb egzisztencia: harmincas menyasszonyként már van miből gazdálkodnod, így valószínűleg a pénz nem lesz akadály. Arra költesz, amire akarsz és nem kell folyamatosan az anyagiak miatt aggódnod.
  • Tapasztalat: valószínűleg sok esküvőn részt vettél már vendégként, így pontosan tudod, hogy te mit szeretnél és mit nem szeretnél a sajátodon. Nem fogsz elkövetni túl nagy szervezési hibákat, és minden úgy fog menni, mint a karikacsapás, hiszen láttál már egy s mást.
  • Kiforrottabb ízlés: ekkorra már biztosan kialakult az egyéni stílusod, és nem ülsz fel minden kósza divathóbortnak. Ez alapján szervezed majd meg a lagzit, és a külsőségek tekintetében nem esel majd túlzásba.

Te hogy tapasztaltad: szerinted is igaz a legtöbb állítás?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Napi horoszkóp május 28.: a Kosok hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Bikák igaz barátjukra számíthatnak

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

A kereséshez kezdj el gépelni!