A nap cikke

Lesokkolta az internet népét! Nem hiszed el, hány éves a képen látható tajvani lány

Ülj le, mielőtt megtudod a korát!

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

7 dolog, amitől menyasszonyként sikítófrászt kapunk

Europress
7 dolog, amitől menyasszonyként sikítófrászt kapunk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„És mikor lesz az esküvő?” - a legelső kérdés, amivel még nem kellene sokkolni a friss menyasszonyt, mégis ez a megszokott reakció az eljegyzés hírére – ami sajnos jó pár hétig ki is tart.

Életed nagy napja, ami egyben életed egyik legizgalmasabb (legstresszesebb) feladata is, aki pedig azt mondja, hogy minden percét élvezte, szerintünk hazudik.

Ha ősz, akkor Esküvő Kiállítás, ami arra hivatott, hogy segítse a tervezgető párokat és egy helyre gyűjtse a szolgáltatók krémjét. Jó alkalom inspirálódásra, beszélgethetünk esküvőszervezőkkel, végignézhetünk szebbnél-szebb ruhákat, kóstolhatunk tortákat, de sokaknál a tét nem kevesebb, mint ott helyben lefoglalni a nagy napjuk hiányzó elemeit. Hiszen ha valamit megtanultunk az esküvőkről, az az, hogy kezdhetjük bármilyen korán a szervezést, sosem leszünk eléggé időben.

Kép

„És mikor lesz az esküvő?” – attól a pillanattól kezdve, amikor először teszik fel a kérdést, valami átkapcsol bennünk: egy végtelen feladatlista lebeg a szemünk előtt, amitől elsőre legszívesebben sikítanánk. Hogy miért?

1. Ahogy az Esküvő Kiállításon nézelődő menyasszony tömeg is igazolja, túl sokan vagyunk. A legtöbb esküvő nyárra koncentrálódik, így nem túlzás, hogy a legjobb helyszíneket, szolgáltatókat már egy évvel korábban le kell foglalni.

2. Nem tudsz mindent te magad megoldani. Ez is lehet a kiakadás egyik oka, de üzenjük azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik maguk kézben tartani a dolgokat, hogy ez nem egy emberes meló. Szükség van egy profi szerverőre, vagy minimum egy jó barátra, családtagra a vőlegény mellett, aki segít lefektetni az alapokat.

3. A tervezés nem merül ki a Pinterest táblák összehangolásánál és összetettebb annál, mint ahogy a TLC esküvői műsoraiban tűnik. Senki nem születik esküvőszervezőnek, így ha messze állnak tőlünk az adminisztratív teendők (feladatlisták, ajánlatkérések), mindenképpen forduljunk profihoz. Nem egy űrtudomány, de súlya lehet minden kihagyott részletnek.

4. Úgy érzed, végre megálmodtad az egyedi és megismételhetetlen nagy napot? Hamar rá fogsz bukkanni olyan példára, ami a te ötleted pepitában, és ez a legtöbb menyasszonyt őrülten bosszanthatja. Minden évnek megvan az aktuális esküvői trendje, amibe akarva-akaratlanul többször is belebotlunk, ezért képesek vagyunk bedőlni, hogy például a pucértorta (csak) a mi egyedi választásunk.

Kép

5. Újabb kiakadási forrás a ruha. Ebben is az egyedit keressük, de azok a szalonok érvényesülnek leginkább, akik a „leghangosabbak”. Fontos több időt szánnunk a keresgetésre és nem lecsapni az első szembejövő hirdetésekre, mert ezekkel borítékolható, hogy átlagos, sokakon látott ruhára teszünk szert. Érdemes esélyt adni a kevésbé ismert tervezőknek is, akik rád szabják a tökéletes ruhát, amit nem fogsz máson viszontlátni.

6. Az első matek egy kisebb sokk. Ahhoz, hogy felmérjük, milyen költséggel kell terveznünk, érdemes összeírni már az elején egy listát, hozzárendelni a nagyobb tételekhez összegeket, amikhez szerencsére az interneten már sok támpontot találunk. Az így kapott első végösszegtől garantált a gyomorgörcs, hiszen a legtöbb jegyespár nincs felkészülve egy hét számjegyű kiadásra.

7. Az esküvőszervezés egy igazi párkapcsolati kihívás. Sokaknál ez az első nagyobb közös projekt, amibe mindkét félnek egyaránt bele kell szállnia. A tervezés része többségben női munka, de a férfiak praktikussága jól jön a szervezéshez. Ők azok, akik általában meghúzzák a határokat és visszarántják a menyasszonyokat a földre, ami gyakran indíthat el egy nem várt lavinát.

Kép
forrás: Europress

Meglehet, hogy a gyűrű felkerülésével átkapcsolunk „menyasszörny” üzemmódba, hiszen nem kis kihívással találjunk magunkat hirtelen szembe. Menyasszony legyen a talpán, aki az egész szervezést izgalmak és stressz nélkül éli meg, szerintünk igenis rendben van, ha néha ránk jön a sikíthatnék.

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

A kereséshez kezdj el gépelni!