Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A magyar esküvős start up, amin most az egész világ ámul

A magyar esküvős start up, amin most az egész világ ámul
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy hihetetlenül kreatív ötlet néhány hónap alatt hozta meg a világhírt a két magyar lánynak, akik 2016 tavaszán indították el a vállalkozásukat.

És hogy mi is ez pontosan? Nos, Matécsa Márti és Párkányi Orsi start up-ja a Join my wedding nevet viseli, melynek lényege, hogy a párok a világ minden tájáról jelentkezhetnek és nyilvánossá tehetik a Nagy Napot a turisták, vagy más érdeklődők számára!

A vállalkozás 2016 márciusában indult és rövid idő alatt lett nagyon népszerű: az első nyilvános esküvőt (egy indiai párét) a BBC is közvetítette, de már CNN is tárgyalt a lányokkal egy lehetséges helyszíni riportról. Orsi és Márti egyébként főként indiai esküvőkre szervez turistákat, ami azért sem túl meglepő, mivel az indiai esküvői piac 40 milliárd dollárt tesz ki évente. De természetesen bárki nyilvánossá teheti az esküvőjét azzal, ha feltölti azt az oldalra, és az alapítók célja is az, hogy a világ különböző országaiból legyenek érdeklődő párok és persze lelkes jelentkezők is, akik szeretnének részt venni egy-egy különleges ceremónián, melynek segítségével betekintést nyerhetnek egy másik kultúrába.

Kép
forrás: Join my wedding

Te szívesen részt vennél egy ilyen nyilvános esküvőn? Kattints ide bővebb infóért!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!