Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Minden, amit tudnod kell az esküvői fogadalmad megírásáról

Europress
Minden, amit tudnod kell az esküvői fogadalmad megírásáról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egyre nagyobb divattá válik itthon is az egymásnak tett esküvő fogadalom, amit a vőlegény és a menyasszony is saját maga ír, és olvas fel a Nagy Napon.

Ha te is tervezed, hogy egy gyönyörű és megható beszédben mondod el a jövendőbelidnek, hogy mit is jelent neked, akkor nem árt néhány tipp a fogadalom megírásához!

  • Beszéljéték meg előre, hogy miről is szóljon, mit tartalmazzon a két fogadalom!

Egyeztess a vőlegényeddel, mert így elkerülhetitek a kellemetlen pillanatokat: pl. hogy ő meg akar osztani a vendégekkel egy "belső poént" vagy sztorit, de te ezt mondjuk pont nem szeretnéd. Vagy hogy milyen hosszú legyen (nem lenne szerencsés, ha a tiéd 2 percig tartana, míg ő egy 25 perces beszéddel készül, igaz?)

  • Találj egy csendes, nyugodt helyet, ahol írhatsz!

Hívd elő az összes kedves emléket, ami vele kapcsolatos! Gondold át, hogy melyek voltak a legszebb közös pillanatok, hogy miért is szereted őt, hogy miért fontos neked! Ezt a legjobb egy békés, nyugodt környezetben megtenni, hiszen így könnyebben jönnek majd a szavak és a mondatok!

Kép
forrás: Europress
  • Nézz szét a neten, inspirálódj!

De azért ne vedd át mások szavait! Inkább csak az előadásmód, vagy a fogadalom logikai felépítése miatt nézz szét a mások által feltöltött beszédek, anyagok között!

  • Ne halaszd az utolsó pillanatra!

A fogadalom legyen kész már az esküvő előtt legalább 2 héttel! Így nem stresszeled magad a Nagy Nap előtt még egy plusz dolgon, hiszen e nélkül is lesz épp elég teendőd! Ja, és nem árt néhányszor elpróbálni a tükör előtt, de akár egy barátnőd, családtagod is meghallgathatja és véleményt mondhat. Így még tudsz rajta csiszolni a nagy pillanat előtt.

Ti tervezitek, hogy írtok esküvői fogadalmat?

A kereséshez kezdj el gépelni!