Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Beijedtél, mert közeleg az esküvőd?

Beijedtél, mert közeleg az esküvőd?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár az ismerőseid szerint te vagy a legszerencsésebb lány, mert hamarosan hozzámehetsz életed szerelméhez, te mégis beparáztál? Ne aggódj, nem vagy egyedül!

Szögezzük le, hogy az esküvőd életed legfontosabb eseményei közé tartozik, ezért nem meglepő, ha félsz. Összekötni az életedet valakivel tényleg hatalmas döntés, és csak akkor szabad megtenned, ha maximálisan biztos vagy abban, hogy ő az Igazi, akivel 80 évesen is lenni akarsz, és aki mellett bármilyen akadályt át tudsz lépni. Viszont az esküvő előtti para még így is teljesen normális. Ezek miatt ijed be a legtöbb menyasszony:

  • Csúnyán hangzik, de sok nőben felmerül a kérdés, hogy valóban az igazihoz készülnek-e hozzámenni, és nem alkudtak-e meg valaki mellett, akinél jobbat is találhatnának. Ha ez csak egyszer merült fel benned, és egy pillanatnyi gondolat, akkor nincs min izgulnod. De azért sorold fel azt a három dolgot, amit a legjobban szeretsz a pasidban, ami először eszedbe jut. Ha ezek között olyanok vannak, mint „kedves”, „okos”, „mindig megnevettet” és hasonlók, akkor ne aggódj! (Akkor viszont érdemes átgondolni a helyzetet, ha a családját, anyagi helyzetét, munkáját, vagy külsejét hozod fel.)
  • Hatalmas parát szokott az is okozni, hogy az esküvő előtt rádöbbennek, hogy nem is olyan lesz a dolog, ahogy régebben eltervezték, mert hagyták magukat irányítani a rokonok vagy esküvőszervező által. Nos, ezen teljesen felesleges már agyalni! A legfontosabb pedig mégiscsak az, hogy a férfi, akit szeretsz, annyira szeret téged, hogy egész életében veled akar lenni.
  • A mi lesz, ha elromlik a kapcsolat? Sajnos manapság nehéz pozitív példákat találni az igaz szerelemre, és ha valaki előtt csak negatívak állnak, nem képes elhinni, hogy neki mehet. Ha körülötted mindenki elvált, nem jelenti azt, hogy te is el fogsz. Mindenképpen higgy magatokban, hiszen csak így lehet hozzáállni az élethez!

Ha elhessegetted a negatív gondolatokat, élvezd ki a helyzetet, mert ha szerencsés vagy, csak egyszer történik meg!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Házasodj Disneylandben!
A kereséshez kezdj el gépelni!