A nap cikke

Ők az új álompár? Palvin Barbit a magyar sztársportolóval kapták lencsevégre!

Állítólag nagyon összemelegedett a két híresség.

Még több olvasnivaló

Képtelenség, de igaz: 3 gyerek után lett darázsdereka a modellnek! Akarod tudni, mit tett érte?

Gólyahír! Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham első gyermeke: ezt a fotót látnod kell!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

Kiderült: egy filléres, pofonegyszerű szépségtrükkre esküszik Katalin hercegné – ha ragyogó bőrre vágysz, csináld utána!

Igazi időutazás! Chad Michael Murray a Los Angeles-i tündérmesés jelmezében vitte bálba feleségét

Meglepő, de minden jó házasságban felbukkannak ezek a megoldhatatlan problémák

Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

5 ok, amiért nagyon is különlegesek az introvertált emberek

7 fotós legmeghatóbb esküvői képei, amiket pályafutásuk során készítettek

7 fotós legmeghatóbb esküvői képei, amiket pályafutásuk során készítettek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az esküvői fotósok olyan pillanatokat örökítenek meg, amelyekre örökre emlékezni szeretnénk. Csodás, felemelő, megható és néha szomorú percek ezek...

7 híres esküvői fotóst kérdezett meg az egyik amerikai magazin arról: melyik volt számukra a legemlékezetesebb fotójuk, a legmeghatóbb pillanat, amit lencsevégre kaptak? Íme a válaszaik:

David Murray fotós az alábbi képet választotta, amiről így mesélt: "A képen a menyasszony éppen az édesapja levelét olassa, aki ettől sírva fakad - a levélben jelképesen "elbúcsúzik" a kicsi lányától, hogy az megkezdhesse a felnőtt életét. Amikor az ara meglátta, hogy sír az apukája, ő is rögtön elpityeredett (és persze a megható sorok is erre késztették...)."

Kép

Molly Michel képe: "A kép másik oldalán egy édesapa beszél a lányához és vejéhez. Elmondta, hogy a venezuleai család nagy áldozatok árán költözött át az USÁ-ba, hogy a gyermekeiknek jobb élete lehessen, mint amilyen nekik volt."

Kép

Meg McGovern Hamilton fotója: "A képen azt láthatjuk, amint a menyasszony bemutatja leendő férjét a nagypapájának. Az öreg úr betegsége miatt nem tudott részt venni az esküvőn, és mivel a vőlegény ausztrál, ezért vele sem találkozott egészen addig. Fantasztikus, megható és gyengéd volt ez a pillanat, ahogyan a lány odavezette szerelmét a súlyos beteg papájához. Én kint várakoztam az ajtóban, nem akartam megzavarni ezt a percet."

Kép

Victor Lax: "Maria és Mario esküvője igazán emlékezetes volt a számomra. A pár kisfia ugyanis a ceremónia közben odafutott az oltárhoz és megpuszilta az apukáját. Ekkor, szinte az összes vendég azonnal elkezdett sírni a meghatottságtól. Gyönyörű pillanat volt!"

Kép

Tara Arrowood: "Színtiszta öröm és boldogság - így írnám le ezt a fotómat. Azért maradt emlékezetes ez az esküvő, mert sajnos egy tragédia árnyékolta be ezt a boldogságot nagyjából egy évvel azután. A menyasszonynál, Brittany-nál ugyanis agytumort találtak, ami sajnos gyorsan nőtt... A menthetetlenül beteg lány úgy döntött, átköltözik egy olyan államba, ahol hagyják méltósággal meghalni. Élete utolsó hónapjaiban is ezért az ügyért kampányolt. Megtiszteltetés, hogy fotózhattam az esküvőjén és ily' módon egy kicsit része lehettem az életének."

Kép

Santiago Murillo: "Az alábbi fotót nagyon szeretem. Már épp indultam volna haza ennek az esküvőnek a végén, amikor a vőlegény odajött és megkért rá, hogy fotózzam még le őket a nagyijával. Örömmel megtettem! Csodálatos volt, ahogy a 90 év körüli nagymama és unokája táncolnak!"

Kép

Erika Jensen-Mann: "Szomorú és szép: ez az a pillanat, amikor a menyasszony elhunyt édesanyja levelét olvassa. Az anyuka néhány évvel a lánya esküvője előtt halt meg rákban. A levelet a gyermeke Nagy Napjára írta, amin tudta, hogy nem fog már részt venni..."

Kép

Szerinted melyik a legmeghatóbb fotó?

Olvasd el ezt is!
Mit árul el egy férfi keze arról, hogyan bánik a nőkkel?

Gondoltad volna? Az, hogy egy férfi mennyire udvarias, az ujjaiból derül ki!

A kereséshez kezdj el gépelni!