A nap cikke

Döbbenet! Ilyen nyomin nézett ki még néhány éve az Instagram legszexibb férfijának tartott Gianluca Vacchi

Nem semmi átváltozás!

Még több olvasnivaló

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Nem menő már a macaron! Ez most a legnépszerűbb esküvői kajatrend, ami végigsöpört az Instagramon

10 dolog, amit még idén nyáron meg kell tenned

Ezen beájultunk! Havas Jon szőrméjének története egészen elképesztő!

Rangsorolva: ezek a legkedvesebb és a legrosszindulatúbb csillagjegyek

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Egyperces párkapcsolati teszt: te és a pasid vajon átmentek rajta?

7 fotós legmeghatóbb esküvői képei, amiket pályafutásuk során készítettek

7 fotós legmeghatóbb esküvői képei, amiket pályafutásuk során készítettek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az esküvői fotósok olyan pillanatokat örökítenek meg, amelyekre örökre emlékezni szeretnénk. Csodás, felemelő, megható és néha szomorú percek ezek...

7 híres esküvői fotóst kérdezett meg az egyik amerikai magazin arról: melyik volt számukra a legemlékezetesebb fotójuk, a legmeghatóbb pillanat, amit lencsevégre kaptak? Íme a válaszaik:

David Murray fotós az alábbi képet választotta, amiről így mesélt: "A képen a menyasszony éppen az édesapja levelét olassa, aki ettől sírva fakad - a levélben jelképesen "elbúcsúzik" a kicsi lányától, hogy az megkezdhesse a felnőtt életét. Amikor az ara meglátta, hogy sír az apukája, ő is rögtön elpityeredett (és persze a megható sorok is erre késztették...)."

Kép

Molly Michel képe: "A kép másik oldalán egy édesapa beszél a lányához és vejéhez. Elmondta, hogy a venezuleai család nagy áldozatok árán költözött át az USÁ-ba, hogy a gyermekeiknek jobb élete lehessen, mint amilyen nekik volt."

Kép

Meg McGovern Hamilton fotója: "A képen azt láthatjuk, amint a menyasszony bemutatja leendő férjét a nagypapájának. Az öreg úr betegsége miatt nem tudott részt venni az esküvőn, és mivel a vőlegény ausztrál, ezért vele sem találkozott egészen addig. Fantasztikus, megható és gyengéd volt ez a pillanat, ahogyan a lány odavezette szerelmét a súlyos beteg papájához. Én kint várakoztam az ajtóban, nem akartam megzavarni ezt a percet."

Kép

Victor Lax: "Maria és Mario esküvője igazán emlékezetes volt a számomra. A pár kisfia ugyanis a ceremónia közben odafutott az oltárhoz és megpuszilta az apukáját. Ekkor, szinte az összes vendég azonnal elkezdett sírni a meghatottságtól. Gyönyörű pillanat volt!"

Kép

Tara Arrowood: "Színtiszta öröm és boldogság - így írnám le ezt a fotómat. Azért maradt emlékezetes ez az esküvő, mert sajnos egy tragédia árnyékolta be ezt a boldogságot nagyjából egy évvel azután. A menyasszonynál, Brittany-nál ugyanis agytumort találtak, ami sajnos gyorsan nőtt... A menthetetlenül beteg lány úgy döntött, átköltözik egy olyan államba, ahol hagyják méltósággal meghalni. Élete utolsó hónapjaiban is ezért az ügyért kampányolt. Megtiszteltetés, hogy fotózhattam az esküvőjén és ily' módon egy kicsit része lehettem az életének."

Kép

Santiago Murillo: "Az alábbi fotót nagyon szeretem. Már épp indultam volna haza ennek az esküvőnek a végén, amikor a vőlegény odajött és megkért rá, hogy fotózzam még le őket a nagyijával. Örömmel megtettem! Csodálatos volt, ahogy a 90 év körüli nagymama és unokája táncolnak!"

Kép

Erika Jensen-Mann: "Szomorú és szép: ez az a pillanat, amikor a menyasszony elhunyt édesanyja levelét olvassa. Az anyuka néhány évvel a lánya esküvője előtt halt meg rákban. A levelet a gyermeke Nagy Napjára írta, amin tudta, hogy nem fog már részt venni..."

Kép

Szerinted melyik a legmeghatóbb fotó?

Olvasd el ezt is!
Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Nem is gondolnád, hogy ennek a ruhadarabnak a története milyen régre is nyúlik vissza.

Kínos pillanatok! 5 nő osztja meg, hogyan tette tönkre a szexet a kutyájuk

A kutyusokat imádjuk, de néha tényleg túlságosan közel merészkednek hozzánk.

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Ne aggódj, minden párkapcsolatban vannak harcok és viták. És nem biztos, hogy ti ketten mindent meg is tudtok oldani.

Hulk, a világ legnagyobb pitbullja

Elképesztő látványt nyújt Hulk, a 78 kg-os pitbull, aki fajtájának jelenleg ismert legnagyobb példánya. Tenyésztője egyben gazdája is, rettentően büszke kutyájára, akinek csodájára jár a világ.

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Nyilasok új kihívást találnak, a Halaknak ideje a régi ajtót bezárniuk és egy újat kinyitniuk

Ma is érdemes megnézned a horoszkópodat, hisz a csillagok állásából sok minden kiderülhet!

A kereséshez kezdj el gépelni!