Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Alattomosan kezdett ki velem a férjem nagy barátja

Alattomosan kezdett ki velem a férjem nagy barátja

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Lina gyanútlan volt, mint egy csecsemő. Ezzel élt vissza a "barát". Az Évamagazin.hu cikke.

Miklós barátját Endrének hívják. Micsoda kedves, régimódi név, gondoltam, amikor bemutatta nekem, és én közepes erősséggel – ahogy illemtanórán szokás - megszorítottam a kezét. Endre. Ady Endre. Bandi. Mint Adybandi. Ismerek ilyen nevű embert? Ez a ritkaságszám meghatott, valamiért rögtön a szívembe zártam.

Pedig Endre – mint kiderült, tilos volt bandizni, az Ady-reminiszcenciákat pedig gyűlölte – nem mindig volt az régimódi bájos jelenség. Miklós, azaz a férjem elmesélt néhány esetet boldogult kamaszkorukból, s bizony Endre nem mindig tűnt fel a legjobb színben. Példának okáért egyszer elcsábította a férjemet a Balatonba éjszakai fürdőzésre, és ellopta a ruháit. Utána persze a popkultúrára fogta: a Hair miatt volt az egész, túlságosan azonosult Bergerrel. Máskor elvette a kesztyűjét, és a sártenger fölött lóbálva ugratta: na, elkapod? Ha nem, beledobom. Miklós egy ideig kapkodott utána, majd miután belátta, mennyire komikus, amit csinál, Endre tényleg belepottyantotta a kesztyűt a sárba.

Biztos megváltozott azóta, gondoltam, mert Endre harmincévesen kedves, majdnem ártalmatlan jelenségnek tűnt. Szerette a házimunkát, a macskákat, gyakran bókolt nekem – meg sem fordult volna a fejemben, hogy hátsó szándékkal teszi -, és hozzá nagy szelíd szemekkel nézett a világba. Nem volt az esetem, azt gondoltam, másé sem, de hamar kiderült, hogy ha nem is fürtökben, de hajszálakban azért lógnak rajta a nők. Majdnem mindig volt barátnője, Miklós is mondta, hogy nemigen emlékszik Endre facér időszakaira.

Már két éve ismertem őt, amikor megtapasztalhattam az első különös jelet. Egyszer felcsengetett hozzánk, s mikor mondtam, hogy Miklós nincs idehaza, azt válaszolta, nem baj, engem is szívesen látna, olyan régen találkoztunk. Beengedtem, s mivel épp vacsorát főztem, megkínáltam egy kis makarónival és egy pohár borral. Endre kényelmesen elhelyezkedett a konyhaasztalnál, befalta a tésztát, s mikor lement az első pohár, tartotta a poharat a következő adagért.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.