Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Adele volt a legdögösebb esküvői vendég: talpig feketében tündökölt

Adele

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Adele és barátja, Rich Paul a hétvégén részt vett az NBA-játékos, Kevin Love és Kate Bock esküvőjén.

A 34 éves énekesnő elbűvölő ruhában jelent meg a pár nagy napján, amelyet a New York Public Library-ben tartottak. Bár a hagyományok azt mondják, hogy fehéret, pirosat és feketét nem illik viselni, Adele Adele Énekesnő 79cikk 5galéria 14videó Még több róla mégis egy ébenfekete, lenyűgöző Alexander McQueen darabot vett fel.

A fekete tüll anyagból készült estélyi drámai hatását egyértelműen a szabása és a vállnélküli része adta, amely kiemelte az énekesnő amúgy is elegáns kisugárzását. Haja és sminkje, mint mindig, most is letisztult volt, ami tökéletesen illet Kevin és Kate egy Great Gatsby témájú esküvőjéhez.

Pár hete egyébként Paul Rich, Adele Adele Énekesnő 79cikk 5galéria 14videó Még több róla párja azt nyilatkozta, hogy már készen áll, hogy ismét szintet lépjen a sztárral való kapcsolatában. Tehát van rá esély, hogy hamarosan megkéri az énekesnő kezét, de még az sincs kizárva, hogy közös gyermeket vállaljanak.

Fiatal apaként, vállalkozást építeni, elég nehéz volt. De idősebb fejjel már teljesen más lenne... Már alig várom, hogy egy másik apa legyek, egy türelmesebb apa. - mondta Rich.

Adele Adele Énekesnő 79cikk 5galéria 14videó Még több róla volt férjével, Simonnal kötött házasságának szívfájdalmát az új albumában adta ki. 2020 áprilisában egy Los Angeles-i bíróság helyt adott Adele Adele Énekesnő 79cikk 5galéria 14videó Még több róla kérésének, hogy válása részleteit titokban tartsa. A hírek szerint a pár, akik három évig voltak házasok, és nyolc évig voltak együtt, szerették volna elkerülni a csúnya „hollywoodi stílusú” válást, amely évekig elhúzódott volna.

Ezt olvastad?

Galéria / 7 kép

Van, aki több, mint 10 év után döntött a külön válás mellett: híres emberek, akik 2022-ben szakítottak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!