Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 lehetséges teória: a rajongók szerint az alábbi módokon érhet véget A szolgálólány meséje hatodik, befejező évadja

5 lehetséges teória: a rajongók szerint az alábbi módokon érhet véget A szolgálólány meséje hatodik, befejező évadja

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Vigyázat! A cikkünk spoilereket tartalmaz, úgyhogy csak akkor olvass tovább, ha már ledaráltad a sorozat ötödik szezonját.

Hatalmas bónuszajándékot kaptak A szolgálólány meséje-rajongói az ötödik évad premierje előtt, ugyanis a szereplők az első epizódok érkezésekor elárulták, zöld jelzést kaptak a hatodik szezon leforgatására is. A rossz hír az, hogy az utóbbival pontot tesznek a széria végére, úgyhogy hamarosan megtudhatjuk, hogyan zárul June története. Mivel Margaret Atwood azonos című regényének sztoriját már az első tíz részben feldolgozták az alkotók, így a végkifejletet illetően egyelőre csak találgathatunk. Sőt, maga az írónő sem részletezi June, Serena vagy Janine sorsát a folytatásnak szánt Testamentumok kötetben, így tényleg csak a show szülőatyján, Bruce Milleren múlhat a karakterek végzete. Na persze a fanoknak azért akad néhány teóriája azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a fináléban.

Serena újra elárulja June-t?

Az ötödik évad utolsó perceiben June (Elisabeth Moss) felszáll egy Vancouverbe tartó vonatra, hogy onnan aztán elrepülhessen Hawaii-ra a kislányával, Nichole-lal. Ezen a járaton nem más lesz az útitársa, mint Serena (Yvonne Strahovski), aki úgyszintén menekülni kényszerült a kisfiával, Noah-val. Bár a múltban előfordult, hogy a két nő megpróbált összefogni egy közös cél érdekében, aligha nevezhetjük őket barátoknak, tehát könnyen lehet, hogy Mrs Waterford ismét June ellen fordul majd…

Janine kiszabadul Gileádból?

Ugyan June és Lawrence parancsnok (Bradley Whitford) az ötödik évad végére egymás ellen fordultak, a férfi még mindig meg akarja tartani az első feleségének, Eleanornak tett ígéretét, miszerint jobbá teszi Gileádot. Ezért megeshet, hogy Janine (Madeline Brewer) pont az ő segítségével szökhet majd meg Kanadába.

Luke-ot kivégzik?

June-nak újra el kellett szakadnia a férjétől, mert Luke-ot (O-T Fagbenle) őrizetbe vették annak a kanadai állampolgárnak a halála miatt, akire rátámadt a felesége védelmében. A rajongók meg vannak győződve arról, hogy a házaspár soha többé nem látja viszont egymást, sőt, sokan úgy gondolják, Luke-ot ki is végezhetik az új részekben, esetleg átadhatják Gileádnak.

Naomi megöli Lawrence parancsnokot?

Naomi Putnam (Ever Carradine) első férjének halálos ítéletét Lawrence parancsnok rendelte el, szóval a nőnek bőven van indítéka arra, hogy meggyilkolja a férfit, akihez kénytelen volt hozzámenni Warren kivégzése után. És nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy most már simán leleplezheti Lawrence terveit Gileád megreformálására, hiszen bármilyen bizonyítékra rábukkanhat a közös otthonukban.

Nick Kanadába megy?

Mivel Nick (Max Minghella) felesége, Rose rájött, hogy a párja sosem fogja őt annyira szeretni, mint June-t, valószínűleg külön utakon folytatják tovább az útjukat. Ha ez igaz, akkor Nick nem feltétlenül akar Gileádban maradni: Kanadában ráadásul régóta számítanak a segítségére… Aztán persze ki tudja, lehet, hogy Hawaii-ra megy és June-nal együtt végre valóra váltják a közös életükről szőtt álmaikat.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 érdekes tény A szolgálólány meséje című sorozatról

Megnézem a galériát

Forrás: Elite Daily

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bálna című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!