Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legjobb barátnőm pasija rémes lánykérést tervez: valahogy meg kell akadályoznom

A legjobb barátnőm pasija rémes lánykérést tervez: valahogy meg kell akadályoznom

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Gerard Piqué nem hagyja tovább bántani magát és kedvesét: "Tudtam, mit kell tennem a boldogságomért."

Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy az egész világot megdöbbentette Shakira és Piqué szakítása, főleg, hogy az énekesnő világszerte a legszebb sztárok egyike.

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi sztori következik!

Ha a legjobb barátnőd szerelmes lesz, akkor az esetek többségében az ember arra törekszik, hogy az új pasival minél jobb viszonyt alakítson ki. Hiszen, ha a legjobb barátnőnknek fontos az a valaki, akkor együtt kell vele működnünk, hogy a dolog mindenki részéről tartós legyen.

Erre persze sok-sok pozitív példát találni, szerencsés esetben ugyanis az új pasi nem választja el a barátnőket egymástól, sőt, ő is szoros és valódi baráti viszonyt alakít ki a szerelme BFF-ével. A következő sztori viszont nagyon nem ilyen lesz...

De mi is történt pontosan? Daisy és Betty már gyerekkoruk óta legjobb barátnők, ezért szó szerint mindent tudnak a másikról, és bár az utóbbi időben Daisy a legtöbb idejét az új pasijával tölti, a barátságuk egyértelműen akkor is egy életre szól. De akkor mi a probléma? A dolgok akkor kezdte rosszra fordulni, amikor Daisy megismerte a jelenlegi szerelmét, Ryant, de mesélje el a történetet Betty:

„Daisy és Ryan Tinderen kezdtek el beszélgetni, majd nagyon rövid idő után össze is jöttek. Én nagyon örültem, mert szeretném, hogy Daisy a lehető legboldogabb legyen. A srác egyébként először szimpi volt, de aztán rövid idő után kiderült, hogy eléggé szereti kontrollálni Daisyt. Nem szerette például, ha nélküle megyünk el ebédeni vagy kávézni, így egy idő után csak és kizárólag úgy beszélgethettem és tölthettem időt a legjobb barátnőmmel, ha közben a pasija is ott volt. Ezt el is fogadtam, az viszont rosszul esett, hogy csak Ryan barátaival csináltak közös programokat, Daisy pedig mindent úgy csinált, ahogy Ryan akarta” – kezdte a történetet Betty a Redditen, majd rátért a sztori lényegére:

„Ugorjunk 2 évet, Ryan ugyanis úgy döntött, hogy megkéri Daisy kezét. Ezzel alapvetően semmi probléma nincs, de erről a lépéséről Ryan csupán engem nem értesített. Nem vont bele a dologba, nem kérte a segítségemet, hogy megtalálja a tökéletes gyűrűt, sőt, ennél sokkal messzebb ment. Teljesen véletlenül megtudtam, hogy a lánykérés miatt szervez egy eljegyzési bulit, ahova meghívja a saját szüleit és barátait, Daisy szüleinek és barátainak viszont nem szólt, amitől nagyon kiakadtam. Tudtom (és Ryannek is tudnia kéne), hogy Daisy mennyire közel áll a szüleihez és a rokonaihoz, ezért borzasztó fontos lenne neki, hogy ott legyenek, mikor megkérik a kezét. Főleg úgy, hogy Ryan szerettei ott lesznek! Mégis hogyan fogja emiatt érezni magát Daisy? És a legkevésbé magam miatt vagyok emiatt teljesen felháborodva... Úgy döntöttem tehát, hogy őszintén, de kedvesen elmondom Ryannek, hogy mit gondolok, hogy tudom, hogy meg fogja kérni Daisy kezét, és szerintem nagyon sokat jelentene neki, ha ott lehetnének azok, akik a legjobban szeretik. Ryan viszont abszolút nem úgy reagált, amire számítottam. Közölte, hogy ez az ő döntése, amihez nekem az ég világon semmi közöm sincs, és ne próbáljak úgy tenni, mintha én lennék a legfontosabb személy Daisy életében. Ezek után közölte, hogy csak azt akarom, hogy ez is rólam szóljon, és örüljek, ha egyáltalán elmehetek majd az esküvőjükre. Ezek után viszont úgy érzem, hogy nem ő a megfelelő ember Daisy számára, de az a minimum, hogy meg kell akadályoznom a lánykérést, főleg úgy, hogy Daisy garantáltan össze fog törni, amiért nem lesznek ott a szülei és a barátai... Mit gondoltok, mit kéne csinálnom?”

A Reddit népének természetesen nem kellett több, és azonnal elárasztották Bettyt válaszokkal, ám a legtöbben nem értettek egyet a lány tervével...:

„A srác valóban picit olyannak tűnik, aki szereti kontrollálni a dolgokat, ám te nem láthatsz bele a kapcsolatukba, hogy az valójában milyen, és hogy Daisynek mi a jó. Talán nem annyira rossz a helyzet, mint amilyennek gondolod!”

„Lehet, hogy furcsa húzás, hogy nem akarja meghívni Daisy szeretteit, de az legalább ennyire furcsa és bunkó húzás, hogy te meg akarod akadályozni az eljegyzést... Ne haragudj, hogy Ryant ismétlem, de ez most tényleg legkevésbé rólad szól, ne legyél ilyen önző, ez nem rád tartozik!”

„Ha a legjobb barátnőd úgy dönt, hogy nemet mond, és esetleg kiakad, amiért a rokonai és barátai nem lesznek ott az eljegyzésen, az az Ő DÖNTÉSE lesz, majd ő lerendezi Ryannel! Neked viszont nincs jogod hozzá, hogy tönkre tedd az eljegyzést, csak azért, mert nem hívtak meg téged... Bocsi, de ezek után már kicsit megértem Ryant!”

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Így tették tönkre koszorúslányok az alábbi menyasszonyok esküvőjét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!